ayşe hanımdan biz hiç memnun kalmadık. bizim doktorumuz hande hanımdı. hande hanım o gün izinli olduğu için ayşe hanım sizi görecek dediler. odaya girdiğinde bir karış suratı vardı. size kim dedi benim göreceğimi dedi. biz de hemşireler öyle söyledi dedik. benim yumurta toplama işim vardı siz hemen arkaya geçin üstünüzü çıkarın dedi. sonra kendisi dışarı çıktı ve bir daha dönmedi. psikolojimi siz düşünün. devlet hastanesinde yapmıyorlar bunu. bize bir açıklama yapsaydı biz de başka doktora bakardık çok meraklı değildik yani ona.Ve ayse hanim . Kesinlikle cok memnun kaldim
Kotu bi tecrube olmus tabi kendi aralarindaki bir anlasmazligi siZe yansitmislar sanirim ama biz cok memnun kaldik her zaman cok pozitif ve guleryuzluydu . Sanirim kisiden kisiye degisiyor bazen . Mesela Aylin hanimdan da Cok kisi memnun ama ben 1 kere muayene oldum kendisine onda da bir soru sordum ters bi cevap aldim.Insanin cani skiliyor tabi oyle durumdaayşe hanımdan biz hiç memnun kalmadık. bizim doktorumuz hande hanımdı. hande hanım o gün izinli olduğu için ayşe hanım sizi görecek dediler. odaya girdiğinde bir karış suratı vardı. size kim dedi benim göreceğimi dedi. biz de hemşireler öyle söyledi dedik. benim yumurta toplama işim vardı siz hemen arkaya geçin üstünüzü çıkarın dedi. sonra kendisi dışarı çıktı ve bir daha dönmedi. psikolojimi siz düşünün. devlet hastanesinde yapmıyorlar bunu. bize bir açıklama yapsaydı biz de başka doktora bakardık çok meraklı değildik yani ona.
Sagol canim insallah bekleyen herkesin yüzünü guldursun Rabbim.benim 3. Denemem diger ikisinde hep kendimde belirti aradim vesvese yaptim bu kez basindan beri olacak olacak diye gecirdim hep icimden sadece transferin üçüncü günü hafif bi adet ağrısı gibi agrilar hissedttim o kadar.belirti arama yani hem kisiden kisiye degisiyo hem de insan kiyaslayip strese girio.benim goguslerim yeni yeni aciyo mesela ama baska pozitif sonuc alan arkadaslar sonuctan once aciyo yaziyodu...o yuzden iyiyi çağır olacak diye telkin et kendini bebegini sev onunla konuş ben bu kez böyle yaptim
Doğru söylüyorsunuz canım ya ,ben belirti aramayayim gidip Bebeğimi seveyim en iyisikesinlikle hiçbir belirti olmuyor. şöyle oldu böyle oldu diyene de inanmayın. zaten küçücük bir şey. hemen vücudu etkilemesinin imkanı yok.
Kızlar yeni pozitif alanlar olarak siz bekleme sürecinde farklı bir durum yaşadınız mi belirti olarak nitelendirebileceginiz? ..
Bu arada allah hayırlı eylesin gebeliği nizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Cnm benim de 5.gün embriyosu dondurulmuştu bir adet ve ilk denememdi ohss olduğum için mart ta dondurduk transfer etmediler ilk denemede Kurban olduğum Allah'ım kısmet etti tamamına erdirir inşallahhDoğru söylüyorsunuz canım ya ,ben belirti aramayayim gidip Bebeğimi seveyim en iyisi
Vallahi cnm memorial değil di vaşka özel bi merkeze gittim dr herşey yolunda kese güzel 10 güne kalp atışı duyulur dediCok sevindim canım yaa ben de meraktan ölmek uzereyim pazartesi gidecegim ben de inşallah gorunur bebis de gorundu mu
Canım 6. Gün çıkar kanda büyük ihtimal. Az çıkar belki ama çıkar inşallah ben de 6. Gün yaptırmıştım ama yaptırmadan önce idrarda baktım hayali bi çizgi gördüm öyle yaptordım 60 çıktı betahcg. Bencde baktırabilirsin inşallah güzel bi doğumgünü hediyesi olur canımAyy kızlar evde ne zor geçiyor vakit,kendimi dinlemekten paranoyak olacağım vallahi. . Hiçbir belirti de bulamıyorum zaten
Bide birsey soracağım ,bizim 5.gün embriyosu idi ,transferin 6 .günü kanda baktırsam çıkar mı birseyler. . O gün eşimin doğumgünü ,eğer pozitif çıkarsa güzel bir doğumgünü hediyesi olurdu
memorialde konuk evi var ve çok pahalı. istiklal caddesinin arkasında beyoğlunda çok uygun fiyata oteller var ve burası memoriale yakın. groupundan veya tatil sepeti gibi internet adreslerinden fiyat araştırın.
Değerli yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım, Şişli Taksime yakın o zaman değil mi? misafirhaneleri banada çok pahalı gelmişti..Esenler garajından orası çok uzak mı peki?memorialin en eski doktorları aylin hanım ve hande hanım. ikisi de oranın en iyileri. aylin hanım doçent, hande hanım doçent değil ama tüp bebek tecrübesi aylin hanımdan daha fazla. halkla ilişkilerde zehra hanım var o da aynısını söyledi ve ikisinden birini tercih edin dedi. ilk defa memorialde tedaviye başlayacak arkadaşlar ikisinden birini tercih ederse daha iyi olur diye düşünüyorum. bir de semra hanım doktorunuz olmasa bile mutlaka onunla da görüşün
Amminn cnm darısı isyeyen bütğn arkadaşlarmızın başına bemim tek belşrtim göğüslerim çookkkk sızlıyordu dokunamıyırdum bide sürekli akıntım vardı
Cnm benim de 5.gün embriyosu dondurulmuştu bir adet ve ilk denememdi ohss olduğum için mart ta dondurduk transfer etmediler ilk denemede Kurban olduğum Allah'ım kısmet etti tamamına erdirir inşallahh
Canım 6. Gün çıkar kanda büyük ihtimal. Az çıkar belki ama çıkar inşallah ben de 6. Gün yaptırmıştım ama yaptırmadan önce idrarda baktım hayali bi çizgi gördüm öyle yaptordım 60 çıktı betahcg. Bencde baktırabilirsin inşallah güzel bi doğumgünü hediyesi olur canım
Laparoskopi demislerse yaptirmanizi tavsiye ederim basta insan direk tup bebek yaptiririm diye dusunurken karsiniza ameliyat cikinca biraz can skici oluyor biliyorum basta bende ayni seyi hissetmistim ama ameliyatyan sonra rahim gercekten tup bebege hazir olsun oyle yaptirin tup bebegi de daha saglikli . 1-2 ay sonra tup bebek yaptirabiliosunuz . Moral bozmayin yani hic cogunlukla ayni gun icinde taburcu olacaginiz bi ameliyat. Fiyatlar konusunda daha dogru bilgi icin memoriali aramanizi taviye ederim.merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.yardım edin lütfen inanılmaz stresliyim.yaklaşık 11 aydır bebek istiyoruz.1 ay önce digital hsg filmi çekildim.sonuç uterus sola deviye ve sol tüp kapalı.sağ açık. doktorum filme baktığında açık olan tüpte sorun görmedi. tek tüplede hamile kalabilirsin ancak olasılığın düşer dedi. ardından aynı hastanede ki farklı bir laporoskopi doktoruna filmi göstermemi önerdi.. doktora gittiğimde sol tüple kapalı rahim sola kaymış.sağ tüpünde tıkalı genişlemiş görünüyor dedi. resmen hemen ameliyat yapmak istedi. tavırları çok kötüydü. bu şekilde asla hamile kalamazsın dedi. ancak radyoloji doktorum cevat bayraktı ve sağ tüpün ve rahmin temiz demişti. şu an tam anlamıyla şoktayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. doktorum yaştan dolayı tüp bebek merkezi olarak mustafa bahçeçi veya semra kahramanı önerdi.laporoskopi olmam gerekiyor mu bilmiyorum. memorial da laporoskopi olan arkadaşlar fiyat hakkında bilgi vermenizi rica ederim. ben çalışıyorum ve iş yerimden izin almam biraz sorun oluyor. tüp bebek işlemlerini cumartesi günlerine denk getirmem mümkünmüdür yoksa doktorların belirlediği tarihlerde mi orda olmam gerekiyor. ayrıca memorialın tüp bebek fiyatlarını yazmanızı rica ederim. çok teşekkür ederim.
Ayy ya senle hikayelerimız çok benziyor arkadaşim. . .Bizde subat ta başladığımız tedavide ohss riski dolayısıyla transfer yapılmadı. 5.gün embriyoları donduruldu ,bizde dondurulmuş embriyo transferi oldu şimdi ki,inşallah senin gibi pozitif sonuç almak nasip olur
Ayy inşallah canım , bende ilk idrar yapayım o zaman ,da sonuç şok etkisi yapmasın bari. .
Çarşamba çıkarsa çok güzel hediye olcaktir kesin ,ay biran once geçsin günler. . .
evet şişli taksime yakın. biz arabamızı memorialin otoparkında bırakıp taksiyle gittik. arabayla gelecekseniz siz de öyle yapın bence. orada park yeri bulmak zor olur. esenler garajı ile hastane aşağı yukarı 20 km. çok uzak sayılmaz. hemşirelere istediğiniz doktorun ismini yazdırabiliyorsunuz. dosyanızın üzerine not alıyorlar. halkla ilişkilerde zehra hanım var. semra hanımın kardeşi. onunla mutlaka görüşün her konuda size yardımcı olacaktır. ilacınız yoksa kan alınan yerde ücretsiz bağışlanan ilaçlar olabiliyor. oradan alabilirsinizDeğerli yardımların için çok teşekkür ederim arkadaşım, Şişli Taksime yakın o zaman değil mi? misafirhaneleri banada çok pahalı gelmişti..Esenler garajından orası çok uzak mı peki?
Semra hocayla görüşmek için randevu aldım, ogün boş olan bir doktoru verdiler randevuya, oraya gittiğimde ben Hande hanımı istiyorum dediğimde sonraki muayenelerimi kendisi yapar o zaman değilmi?
İnşallah canım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlarla gel inşallahMerhaba arkadaşlar. Dun gece İstanbula geldik,bugun de adet oldum. Yarın tedaviye başlıyoruz. Ayşe hanımla devam edeceğim,ilk muayenede ona gitmiştim. Sorunlarımız hakkı da bilgisi var. İlk izlenimini de iyiydi. Rabbim su mübarek ayın günün yüzü suyu hurmetine yardımcımız olsun. Sonuclarimizi bebekli eylesin.
Amin canım inşallah :)İnşallah canım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlarla gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?