Ayy hadi inşaallah yarın sabah yap ve yaz bize mutlaka bekliyorum.Dr un kim srnin benim de ohss den dolayı donduruldu.Ama hissediyorum senin de inşaallah tutacak.Yaz mutlaka
YA KIZLAR BENİ İLK HANDE HANIM MUAYENE ETTİ SONRA SEMRA HANIMLA BANU HANIMIN ODASINDA BİRLİKTE GÖRÜŞTÜK. ŞİMDİ BANU HANIMA MAİLLE NE SORSAM CEVAPLIYOR. AMA BANU HANIMDAN ÇOK MEMNUN OLAN YOK KORKUYORUM SORUN YAŞARMIYIM DİYE
Banu Kumbak AYGÜN den mi bahsediyorsun
Eğer ondan bahsediyorsan çok iyi bir dr kendisi
Tavsiye üzerine bu dr a gidicem bende.
Ben henüz gitmedim ama memnun olan arkadaşlar var.
evet canım ondan bahsediyorum daha önce medipolde imiş bir arkadaşım çok tavsiye etmişti. ya burdan bazı arkadaşlarımızı terslemiş o yüzden korktum. ama inan 6-7 kez mail attım baya soru sordum gayet iyi cevapladı ne biliyim
Arkadaşlar doktorun vereceği iğneleri ecczaneden günlük mu alıyoruz , nasıl uluyor ?
Yüksek ihtimal arabasız geleceğiz ama yeri kolay yerde olduğunu düşünüyorum inşallah sıkıntısız buluruz. Bu arada tekrar çok sağol arkadaşım, iğne konusunda böyle bir imkan olduğunu çok sevindim, tek bir kullanımlık için 250 TL verdiğimi bilirim, söylediğin çok iyi oldu, teşekkürler...sevgiler..evet şişli taksime yakın. biz arabamızı memorialin otoparkında bırakıp taksiyle gittik. arabayla gelecekseniz siz de öyle yapın bence. orada park yeri bulmak zor olur. esenler garajı ile hastane aşağı yukarı 20 km. çok uzak sayılmaz. hemşirelere istediğiniz doktorun ismini yazdırabiliyorsunuz. dosyanızın üzerine not alıyorlar. halkla ilişkilerde zehra hanım var. semra hanımın kardeşi. onunla mutlaka görüşün her konuda size yardımcı olacaktır. ilacınız yoksa kan alınan yerde ücretsiz bağışlanan ilaçlar olabiliyor. oradan alabilirsiniz
Bugün başladım tedaviye. İlaç konusu da netlik kazandı. Mesaj göndermelerini bekliyorum ilk ignem için :)Canım iğneler 2-4 kullanımlık oluyor verilen doza bağlı olarak (yüksek doz verirlerse 2 düşük doz verirlerse 4 gün gider falan) o nedenle günlük almak diye bişey yok. İlaç gibi düşün bir kutuda kaç tane var? bu da öyle bişey. Bence aklını karıştırma tedaviye başlayıp reçetene göre ilaçları alınca anlarsın.
Bugün başladım tedaviye. İlaç konusu da netlik kazandı. Mesaj göndermelerini bekliyorum ilk ignem için :)
Tesekkur ediyorum canimhayırlı olsun tedavin canım
Ayy inşallah canım. . .Ama ben çarşamba yapmayi planlıyorum testi ,yrn çok erken. .
DoktoruM da ayşe hoca idi ,ama tedavi sürecinde aylin hanim banu hanim ve semra hoca da muayene etti. Yumurta toplamayı ayşe hocam ,transferi de semra hoca yaptı canım . .
Ayy inşallah canım. . .Ama ben çarşamba yapmayi planlıyorum testi ,yrn çok erken. .
DoktoruM da ayşe hoca idi ,ama tedavi sürecinde aylin hanim banu hanim ve semra hoca da muayene etti. Yumurta toplamayı ayşe hocam ,transferi de semra hoca yaptı canım . .
Günaydın neden kimse benim endiseli soruma cevap vermedi :_((
Canım dun tedaviye başladım ben doktor b deniz ,havuz, iliski yasak dedi. Enfeksiyon kapmamak için. İlaç da verdi antibiyotik enfeksiyon riskine karşı.Günaydın neden kimse benim endiseli soruma cevap vermedi :_((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?