Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy hadi inşaallah yarın sabah yap ve yaz bize mutlaka bekliyorum.Dr un kim srnin benim de ohss den dolayı donduruldu.Ama hissediyorum senin de inşaallah tutacak.Yaz mutlaka

Ayy inşallah canım. . .Ama ben çarşamba yapmayi planlıyorum testi ,yrn çok erken. .
DoktoruM da ayşe hoca idi ,ama tedavi sürecinde aylin hanim banu hanim ve semra hoca da muayene etti. Yumurta toplamayı ayşe hocam ,transferi de semra hoca yaptı canım . .

Arkadaşlar doktorun vereceği iğneleri ecczaneden günlük mu alıyoruz , nasıl uluyor ?

YA KIZLAR BENİ İLK HANDE HANIM MUAYENE ETTİ SONRA SEMRA HANIMLA BANU HANIMIN ODASINDA BİRLİKTE GÖRÜŞTÜK. ŞİMDİ BANU HANIMA MAİLLE NE SORSAM CEVAPLIYOR. AMA BANU HANIMDAN ÇOK MEMNUN OLAN YOK KORKUYORUM SORUN YAŞARMIYIM DİYE

Banu Kumbak AYGÜN den mi bahsediyorsun
Eğer ondan bahsediyorsan çok iyi bir dr kendisi
Tavsiye üzerine bu dr a gidicem bende.
Ben henüz gitmedim ama memnun olan arkadaşlar var.

Banu Kumbak AYGÜN den mi bahsediyorsun
Eğer ondan bahsediyorsan çok iyi bir dr kendisi
Tavsiye üzerine bu dr a gidicem bende.
Ben henüz gitmedim ama memnun olan arkadaşlar var.

evet canım ondan bahsediyorum daha önce medipolde imiş bir arkadaşım çok tavsiye etmişti. ya burdan bazı arkadaşlarımızı terslemiş o yüzden korktum. ama inan 6-7 kez mail attım baya soru sordum gayet iyi cevapladı ne biliyim

Dr sadece vesile
Ve biz sadece kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşALLAH

Arkadaşlar doktorun vereceği iğneleri ecczaneden günlük mu alıyoruz , nasıl uluyor ?

Canım iğneler 2-4 kullanımlık oluyor verilen doza bağlı olarak (yüksek doz verirlerse 2 düşük doz verirlerse 4 gün gider falan) o nedenle günlük almak diye bişey yok. İlaç gibi düşün bir kutuda kaç tane var? bu da öyle bişey. Bence aklını karıştırma tedaviye başlayıp reçetene göre ilaçları alınca anlarsın.

Yüksek ihtimal arabasız geleceğiz ama yeri kolay yerde olduğunu düşünüyorum inşallah sıkıntısız buluruz. Bu arada tekrar çok sağol arkadaşım, iğne konusunda böyle bir imkan olduğunu çok sevindim, tek bir kullanımlık için 250 TL verdiğimi bilirim, söylediğin çok iyi oldu, teşekkürler...sevgiler..

Bugün başladım tedaviye. İlaç konusu da netlik kazandı. Mesaj göndermelerini bekliyorum ilk ignem için :)

Merhaba herkese ne zamandir okuyorum ama yazamıyorum ilk once test sonucu bekleyen arkadaslara allah hayırlisini versin diyorum size komik bi sorum olacak kusmetse ağustosta dondurulmuş transferi olacak ondan once jafa dagitmak icin birkac gun denize gitmek istiyoruz bayramdan sonra ama mikrop falan kaparmiyim diye bi endisem olustu ne dersiniz

Gerçekten hikayemiz çok benziyormuş.Ben senden çok umutluyum

Gerçekten hikayemiz çok benziyormuş.Ben senden çok umutluyum

Günaydın neden kimse benim endiseli soruma cevap vermedi :_((

Canım bilemeyiz ki, normalde denizden mikrop kapma ihtimali düşük oluyor havuz vs çok daha sıkıntılı ama yok kapmazsın demekte doğru olmaz sanırım. Normal tedaviye başlamadan önce enfeksiyon ihtimaline karşı bir takım antibiyotikler kullandırıyorlar dondurulmuş tedavisi öncesi de aynı işlemi yapıyorlar mı o önemli sanırım.

Kızlar dun iğneyi vurulur vurulmaz midem çok bulandi. Af edersiniz ama akşam da diare oldum. Aşırı bir uyku yaptı. Gözümu acamadim dun akşam. Aynı belirtiler sizlerde de oldu mu canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…