Ayy inşallah canım. . .Ama ben çarşamba yapmayi planlıyorum testi ,yrn çok erken. .
DoktoruM da ayşe hoca idi ,ama tedavi sürecinde aylin hanim banu hanim ve semra hoca da muayene etti. Yumurta toplamayı ayşe hocam ,transferi de semra hoca yaptı canım . .
Canım bugün 5.gün test falan yapmadım daha ,ama Karnım adet olacakmis gibi gürültülü ,belirti diyebileceğim birsey de yok valla Hayır mı şer mi bilemedim. . Yarın ilk gebelik Testi yapacağım bi ,eğer silik ikinci çizgiyi görürsem kan testi yaptırayım diyorum ,ama o sonuçla tek başıma yüzleşmeye de hazır değilim sanki. . Valla gün yaklaştıkça daha da heyecanlaniyorumCnm ne oldu meraktayım.Bugün kaçıncı günün
kızlarr ilk üç gün kasıklarımda sancı vardı ama iki gündür adet ağrıları başladı bugün biraz daha fazlamoralim bozuluyor artık
Bu 3. Denememz diğerlerinde de böyle ağrılar olmuştu korkuyorumm
3. Günlerde bu ağrı normalde 5. Günde normal mi?? Böyle ağrısı olan var mıydı benim gibi
Kızlar dun iğneyi vurulur vurulmaz midem çok bulandi. Af edersiniz ama akşam da diare oldum. Aşırı bir uyku yaptı. Gözümu acamadim dun akşam. Aynı belirtiler sizlerde de oldu mu canlar.
Ben de dün baktirdim çok şükür kese göründü inşallah bebisimizi de görürüz haftayaKızlar Ayşe hocam bayramdan sonra ilk gün gel kese ve kalp atışı bakalım demişti dayanamadı. Dün özel bi hast. Gittim karından bakıp gördükk keseyi şükürlerr olsunnnnnn Allah'ıma
Ben de dün baktirdim çok şükür kese göründü inşallah bebisimizi de görürüz haftayaKızlar Ayşe hocam bayramdan sonra ilk gün gel kese ve kalp atışı bakalım demişti dayanamadı. Dün özel bi hast. Gittim karından bakıp gördükk keseyi şükürlerr olsunnnnnn Allah'ıma
Muhip canım bugün 7. Günüm test yapmaya cesaret edemedim senin gibi arada adet ağrısı oluyor geçiyor, başka belirti yok, yarın kan testi yaptırıcam inş sen de yarın yapacaksın galiba, birlikte kutlarz inşş
Ben idrar testine hiç guvenmiyorum canim bence yapip canini sikma bos yere.ben ilk denemde yaptim en iyisini aldım bir de.ilk anda hayalet bi cizgi gördüm bekledim koyulasti git gide hatta kuruyunca pespembe oldu aha dedim hamileymim sonra kanda negatif çıktı şokkkk tabii.ayrica deger dusukse hayatta cikmaz .direkt kanda yap bence insan en ufak seyde strese girio cunkuIlaY iyi sen dayanabilmişin o kadar beklerken ,gerçi bende kan yaptırabilirmiyim bilmiyorum,ancak yarın silik ikinci çizgiyi görürsem cesaret bulup yaptırmam daha kolay olur belki
Canım bugün 5.gün test falan yapmadım daha ,ama Karnım adet olacakmis gibi gürültülü ,belirti diyebileceğim birsey de yok valla Hayır mı şer mi bilemedim. . Yarın ilk gebelik Testi yapacağım bi ,eğer silik ikinci çizgiyi görürsem kan testi yaptırayım diyorum ,ama o sonuçla tek başıma yüzleşmeye de hazır değilim sanki. . Valla gün yaklaştıkça daha da heyecanlaniyorum
İnşaalah beraber görürüzzBen de dün baktirdim çok şükür kese göründü inşallah bebisimizi de görürüz haftaya
Canim kac mm ölctu keseyiİnşaalah beraber görürüzz
Ben idrar testine hiç guvenmiyorum canim bence yapip canini sikma bos yere.ben ilk denemde yaptim en iyisini aldım bir de.ilk anda hayalet bi cizgi gördüm bekledim koyulasti git gide hatta kuruyunca pespembe oldu aha dedim hamileymim sonra kanda negatif çıktı şokkkk tabii.ayrica deger dusukse hayatta cikmaz .direkt kanda yap bence insan en ufak seyde strese girio cunku
Cnm bence ditek kanda baktır canını sıkma.Ben 8.gün idrar da baktım çıkmıştı.
Banu hn di canm. Sen de tedaviye baslayacaksin heralde, hayirlisi olsun .Insallah guzel sonuclar aliriz bu sefer.Yüksek ihtimal arabasız geleceğiz ama yeri kolay yerde olduğunu düşünüyorum inşallah sıkıntısız buluruz. Bu arada tekrar çok sağol arkadaşım, iğne konusunda böyle bir imkan olduğunu çok sevindim, tek bir kullanımlık için 250 TL verdiğimi bilirim, söylediğin çok iyi oldu, teşekkürler...sevgiler..
Su an aynısı bende var benim sagda gaz sancisi diye umuyorumKizlar bisi soracam ya sol kasik agrim var normal mi cok korkuyorum.bacaklarima dogru vuruyir
Hadi ya senin demi var.bugun sadece oldu cok korkuyorum agrı sızı oluncaSu an aynısı bende var benim sagda gaz sancisi diye umuyorum
1 saattir var gaz herhalde arada kivrandirio beniHadi ya senin demi var.bugun sadece oldu cok korkuyorum agrı sızı olunca
Ya kabız olmamak için eşim özel malatyadan istanbula taza kayısı siparişi etti çokk yiyorum ondan mı avaba.Gazmı acaba Ayşe hocaya msj attım yoğun heralde dönmedi hala.1 saattir var gaz herhalde arada kivrandirio beni
Yoktur bir sey keseleri gördük rahimdeydi olmas korkardik ben dün gece usudum ondan oldu muhtemelenYa kabız olmamak için eşim özel malatyadan istanbula taza kayısı siparişi etti çokk yiyorum ondan mı avaba.Gazmı acaba Ayşe hocaya msj attım yoğun heralde dönmedi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?