Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm ne oldu meraktayım.Bugün kaçıncı günün

Cnm ne oldu meraktayım.Bugün kaçıncı günün
Canım bugün 5.gün test falan yapmadım daha ,ama Karnım adet olacakmis gibi gürültülü ,belirti diyebileceğim birsey de yok valla Hayır mı şer mi bilemedim. . Yarın ilk gebelik Testi yapacağım bi ,eğer silik ikinci çizgiyi görürsem kan testi yaptırayım diyorum ,ama o sonuçla tek başıma yüzleşmeye de hazır değilim sanki. . Valla gün yaklaştıkça daha da heyecanlaniyorum

Canım nasılsın merak ettim seni ,test falan yaptın mı hiç ?..

Kızlar dun iğneyi vurulur vurulmaz midem çok bulandi. Af edersiniz ama akşam da diare oldum. Aşırı bir uyku yaptı. Gözümu acamadim dun akşam. Aynı belirtiler sizlerde de oldu mu canlar.

Arkadaşım bende böyle etkiler olmamıştı. . Ama her bünyede farklı etki yapıyor olabilir ilaçlar . . Yine de doktoruna bir bildir istersen ,sen de rahat edersin emin olursun hem

Muhip canım bugün 7. Günüm test yapmaya cesaret edemedim senin gibi arada adet ağrısı oluyor geçiyor, başka belirti yok, yarın kan testi yaptırıcam inş sen de yarın yapacaksın galiba, birlikte kutlarz inşş

Kızlar Ayşe hocam bayramdan sonra ilk gün gel kese ve kalp atışı bakalım demişti dayanamadı. Dün özel bi hast. Gittim karından bakıp gördükk keseyi şükürlerr olsunnnnnn Allah'ıma
Ben de dün baktirdim çok şükür kese göründü inşallah bebisimizi de görürüz haftaya

Kızlar Ayşe hocam bayramdan sonra ilk gün gel kese ve kalp atışı bakalım demişti dayanamadı. Dün özel bi hast. Gittim karından bakıp gördükk keseyi şükürlerr olsunnnnnn Allah'ıma
Ben de dün baktirdim çok şükür kese göründü inşallah bebisimizi de görürüz haftaya

IlaY iyi sen dayanabilmişin o kadar beklerken ,gerçi bende kan yaptırabilirmiyim bilmiyorum,ancak yarın silik ikinci çizgiyi görürsem cesaret bulup yaptırmam daha kolay olur belki

IlaY iyi sen dayanabilmişin o kadar beklerken ,gerçi bende kan yaptırabilirmiyim bilmiyorum,ancak yarın silik ikinci çizgiyi görürsem cesaret bulup yaptırmam daha kolay olur belki
Ben idrar testine hiç guvenmiyorum canim bence yapip canini sikma bos yere.ben ilk denemde yaptim en iyisini aldım bir de.ilk anda hayalet bi cizgi gördüm bekledim koyulasti git gide hatta kuruyunca pespembe oldu aha dedim hamileymim sonra kanda negatif çıktı şokkkk tabii.ayrica deger dusukse hayatta cikmaz .direkt kanda yap bence insan en ufak seyde strese girio cunku

Cnm bence ditek kanda baktır canını sıkma.Ben 8.gün idrar da baktım çıkmıştı.

slm kızlar yarın inş dondurulmuşlar için hande hn gideceğim benim rüyam yarım kaldı martın sonunda başladım ilk tüp bebek denememe nisanda opu oldu ama transfer 2 ay ertelendi embriyolar donduruldu son ayda ramazan denk geldiği için şimdi denemek kısmet oldu dün gece regli oldum inş yarın bir sıkıntı çıkmaz ise başlayacağım inanın çok heyecanlıyım korkuyorum mutluğum tüm duygular karışık rabbim inş nasip eder ...

Cnm bence ditek kanda baktır canını sıkma.Ben 8.gün idrar da baktım çıkmıştı.

Kızlar çok pis aklıma giriyorsunuz he
Bide yeni 2 tane gebelik Testi almıştım ama onlar bekleyebilir de neyse. .

Kizlar bisi soracam ya sol kasik agrim var normal mi cok korkuyorum.bacaklarima dogru vuruyir

Banu hn di canm. Sen de tedaviye baslayacaksin heralde, hayirlisi olsun .Insallah guzel sonuclar aliriz bu sefer.

Ya kabız olmamak için eşim özel malatyadan istanbula taza kayısı siparişi etti çokk yiyorum ondan mı avaba.Gazmı acaba Ayşe hocaya msj attım yoğun heralde dönmedi hala.
Yoktur bir sey keseleri gördük rahimdeydi olmas korkardik ben dün gece usudum ondan oldu muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…