Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar dun iğneyi vurulur vurulmaz midem çok bulandi. Af edersiniz ama akşam da diare oldum. Aşırı bir uyku yaptı. Gözümu acamadim dun akşam. Aynı belirtiler sizlerde de oldu mu canlar.

Ya oldu canım maalesef feci mide bulandırıyor bir tanesi uyku halsizlikte olmuştu bende idare edicez :)

Ya oldu canım maalesef feci mide bulandırıyor bir tanesi uyku halsizlikte olmuştu bende idare edicez :)
Bugün mide bulantısı yasamadim çok sukur. Vücut çalışıyor sanırım ilaçlara,ignelere . hap yutamayan biriyim ama bebek için katkaniyoz canım. İnşallah her şeye değecek :))

Amin canım. 7 aydır ailemin yanına gidemedim. Okul kapandı valizi alıp İstanbul un yolunu tuttuk. İnşallah onca şeye değer. Dua et canım bana :)

İnşallah canım, Allah yardımcın olsun hayırlı haberler almayı nasip etsin, ederim tabi hepiniz için ediyorum canım. Çok anne adayı mezun ettik bu sene hepsi bebişlerini bekliyor şimdi darısı sizlerin başına

Allah razı olsun canım.

Kızlaarrr bugün transferin 7. Günüydü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Sonucu görünce inanamadık inş yarınki kan testinde de pozitif çıkar dua edin
Canim tebrik ederim masallah .insallah yrn kan sonucunda cok guzel cikar. Guzel haberlerjni bekliyoruz yrn icin

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo tedavime basladim. Estrofem 2mgverdi dr. Gunde 3 defa iciyorum. Yalniz midem epey agriyor.sizlerde bu dozdami kullandiniz acaba bu ilaci ve mide agrisi yapti mi?

Muhip canım gece dayanamadım gebelik testi yaptım

ikinci çizgiyi gördük çok şükür, birazdan hastaneye gidicem. Sen de tahlilini yap iyi haberlerini bekliyorum canım

IlaY bu çok güzel bir haber,kanda da güzel sonuçların olsun inşallah
Bu buarada sabah ben de dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım hicbirsey çıkmadı,hemen gebelik testi yaptırmaya gittim dayanamadim da ,onun sonucunu bekliyorum şimdi , cok gergin bir bekleyiş yaaaaaa

İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ ŞU MÜBAREK GÜNLERDE BİZEDE DUA EDİN RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo tedavime basladim. Estrofem 2mgverdi dr. Gunde 3 defa iciyorum. Yalniz midem epey agriyor.sizlerde bu dozdami kullandiniz acaba bu ilaci ve mide agrisi yapti mi?
HAYIRLI OLSUN CANIM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER POZİTİF SONUÇLARINI DUYARIZ İNŞALLAHHH

Hadi kizlar insallah pozitiflerle dönün sizi bekliyoruz 4 gözle

Ay canımmm Allah tamamına erdirsin kanda görmeyi değerlerinin katlanmasını da nasip etsin inşallah, idrarda çıktıysa kanda da çıkar kesin hemde yüksek çıkar canım :)

Günde 2 kere kullanmıştım ben mide ağrısı yapmadı ama tabi kişiden kişiye değişir hem bir doz fazla kullanıyorsun hem de midende hassassa biraz yapabilir canım. Doktora söyle istersen mide koruyucu tavsiye edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…