Kızlar dun iğneyi vurulur vurulmaz midem çok bulandi. Af edersiniz ama akşam da diare oldum. Aşırı bir uyku yaptı. Gözümu acamadim dun akşam. Aynı belirtiler sizlerde de oldu mu canlar.
Bugün mide bulantısı yasamadim çok sukur. Vücut çalışıyor sanırım ilaçlara,ignelere . hap yutamayan biriyim ama bebek için katkaniyoz canım. İnşallah her şeye değecek :))Ya oldu canım maalesef feci mide bulandırıyor bir tanesi uyku halsizlikte olmuştu bende idare edicez :)
Bugün mide bulantısı yasamadim çok sukur. Vücut çalışıyor sanırım ilaçlara,ignelere . hap yutamayan biriyim ama bebek için katkaniyoz canım. İnşallah her şeye değecek :))
Amin canım. 7 aydır ailemin yanına gidemedim. Okul kapandı valizi alıp İstanbul un yolunu tuttuk. İnşallah onca şeye değer. Dua et canım bana :)İnşallah canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın :)
Amin canım. 7 aydır ailemin yanına gidemedim. Okul kapandı valizi alıp İstanbul un yolunu tuttuk. İnşallah onca şeye değer. Dua et canım bana :)
Allah razı olsun canım.İnşallah canım, Allah yardımcın olsun hayırlı haberler almayı nasip etsin, ederim tabi hepiniz için ediyorum canım. Çok anne adayı mezun ettik bu sene hepsi bebişlerini bekliyor şimdi darısı sizlerin başına
Senden hep pozitif enerji alıyorum :)Allah razı olsun canım.
O zaman yüksek ihtimal hamile sin canım tebriklerKızlaarrr bugün transferin 7. Günüydü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Sonucu görünce inanamadık inş yarınki kan testinde de pozitif çıkar dua edin
Canim tebrik ederim masallah .insallah yrn kan sonucunda cok guzel cikar. Guzel haberlerjni bekliyoruz yrn icinKızlaarrr bugün transferin 7. Günüydü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Muhip canım gece dayanamadım gebelik testi yaptım
ikinci çizgiyi gördük çok şükür, birazdan hastaneye gidicem. Sen de tahlilini yap iyi haberlerini bekliyorum canım
Kızlaarrr bugün transferin 7. Günüydü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı
HAYIRLI OLSUN CANIM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER POZİTİF SONUÇLARINI DUYARIZ İNŞALLAHHHArkadaslar bende dondurulmus embriyo tedavime basladim. Estrofem 2mgverdi dr. Gunde 3 defa iciyorum. Yalniz midem epey agriyor.sizlerde bu dozdami kullandiniz acaba bu ilaci ve mide agrisi yapti mi?
Hadi kizlar insallah pozitiflerle dönün sizi bekliyoruz 4 gözleIlaY bu çok güzel bir haber,kanda da güzel sonuçların olsun inşallah
Bu buarada sabah ben de dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım hicbirsey çıkmadı,hemen gebelik testi yaptırmaya gittim dayanamadim da ,onun sonucunu bekliyorum şimdi , cok gergin bir bekleyiş yaaaaaa
Kızlaarrr bugün transferin 7. Günüydü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Coookkk sevindim hadi hayirli haberlerle gelll hemen ysz.Muhip canım gece dayanamadım gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördük çok şükür, birazdan hastaneye gidicem. Sen de tahlilini yap iyi haberlerini bekliyorum canım
Arkadaslar bende dondurulmus embriyo tedavime basladim. Estrofem 2mgverdi dr. Gunde 3 defa iciyorum. Yalniz midem epey agriyor.sizlerde bu dozdami kullandiniz acaba bu ilaci ve mide agrisi yapti mi?
Günaydın canım geçti mi kasik ağrın döndü mü ayşe hanimCoookkk sevindim hadi hayirli haberlerle gelll hemen ysz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?