Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim Cok merak ediyorum seniii

Kızlar sonucumü aldım ,sonuç 15 ,
5.gün embriyosu ve transferin 6.günü için nasıl bir değer sizce
Ama bu arada şimdilik negatif sonuç anladigim,ve bebeğimin benle olduğunu bildiğim için çok mutlu oldum. . Ama heyecanım şimdi daha da arttı

Canim erken yapılmış bi test bu sonucta ama tutulum olmasa bugün o degeri de goremezdin 3.gun tutulduysa ancak o sayi cikar erken belki daha ama hic umudun yok degill insallah katlanarak artacak o degerrr

CANIM İYİ BENCE HEM DAHA ÇOK ERKEN BENDE 12 GÜN SONUNDA 2,73 ANCA GÖRMÜŞTÜM TABİKİ NEGATİFTİ ÜZÜLME İNŞALLAH HAYIRLISI İLE TUTUNACAK

Canım tebrik ederim benim bugün 8. Günüm 54 çıktı değerim.. Yani sevinsek mi ne yapsak bilemedik.. Şimdi de değerler artacak mı diye endişe başladı dr umu aradım tebrik etti, iki gün sonra testi tekrarla ara beni dedi.. Şimdi bu iki gün nasıl geçer Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inş..

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo tedavime basladim. Estrofem 2mgverdi dr. Gunde 3 defa iciyorum. Yalniz midem epey agriyor.sizlerde bu dozdami kullandiniz acaba bu ilaci ve mide agrisi yapti mi?
Bende bu gün başlayacağım bu ilaça günde üç defa aklıma geldi soracaktım doktora unuttum sormayı midemi rahatsız edermi diye offf ama benim başıma opudan sonra verdikleri ilaç midemi mahvetmişti aramıştım doktora gavıscon içmemi söylemişti rahatlatmıştı beni istersen hemşireyi ara söyle midenin rahatsız ettiğini benim midemi rahatsız ederse içeceğim bunu kesin o zaman çok çektim

Evet canim hemen konuldugu gün tutulum olmuyormus transferden 2-3 Gün sonra da tutulum yapabiliyormus
anladım canım banada hemen o zaman tutunur gibime geliyor du

tebrikler inşallah katlanarak sağlıkla hayırlısıyla artarrr

sende bende bekleyeceğiz desene canım. . .
Ama kıymetini bilelim şu günlerin , embriyolarımız bizimle elhamdulillah. .
Bol bol dua edelim canım ikimiz peşpeşe güzel haberler alalım inşallah . . .

Canim benim tebrikleerrr katliyor o degerler merak etme ben de senin gibi ne yapacam bilememistim ama epey yükseldi sonrasında. Allah kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersinnn memorialde pozitif ayindayiz inşallah bekleyen tedaviye başlayan herkesten böyle sonuclar alacagiz Allah büyük

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo tedavime basladim. Estrofem 2mgverdi dr. Gunde 3 defa iciyorum. Yalniz midem epey agriyor.sizlerde bu dozdami kullandiniz acaba bu ilaci ve mide agrisi yapti mi?
Tedavin hayirli olsun canım sen de pozitif alacaksin insallahhh...ben de gunde 3 tane kullandim hala da kullaniyorum benim mideme dokunmadi da sicak basmasi asabilik yapti.bi kac gün izle bakalim belki baska bir sey midene dokunmustur aynen devam ederse druna sor canim

Banu hn di canm. Sen de tedaviye baslayacaksin heralde, hayirlisi olsun .Insallah guzel sonuclar aliriz bu sefer.
Bayram sonrası görüşmeye gideceğiz inşallah, ne zaman tedavi derlerse başlamayı düşünüyorum, inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler, hamile haberlerimizi vermek nasip olur canım, teşekkürler..

Embriyo ilk 3 gün içinde tutunduğu için böyle çıkması çok normal, geç tutunmuş olma ihtimali yüksek, vücut yeni yeni hormon salgılıyor, bir gün ara ile tekrar baktır, inşallah daha da kat katlanacak, şimdiden tebrik ederim canım.

Maşallah arkadaşım gayet güzel, tebrik ederim seni, inşallah seninde değerin kat kat artar. Darısı bizlere inşallah..

Hayırlı olsun canım. Bu kadar oldu ya değerin artarak ilerler inşallah.

6. gün için sonuç gayet iyi canım benim 8. gün 21,72 çıkmıştı. Allah tamamına erdirsin inşallah

:) Hiç bitmiyor ki o endişeler doğuma kadar hatta doğumdan sonra da devam ediyordur kesin :) İçini ferah tut canım sonucun gayet güzel Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…