Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sagol canim, oruc tutuyordum yemek duzeni degisti midemde hassaslasti hralde..simdi ise hic istahim yok sirf ilac icicem diye az az yiyorum, ondan oldu muhtemelen. Bebis icin dayanicaz buna da..Bikac gun daha bekleyeyim gecmezse soyleyeyim oyleyse dr.a.

Amin canim..strese girdim simdi ben ramazan nedeniyle yeme icme yatma duzenim tepetaklak oldu. Hala oruclu gibi cok gec yatip gec kalkiyorum. Ilacimida senin dedigin gibi 8 saatte bir almiyorum dedigin saatlerde alarm kurup icmeyi dusundum ama sabah o saatte kalkip bisey yiyesim yok. Acta icemem diye biraktim. Napcam ben simdi

Canim ben sormustum hemsire hanima illaki 8 saatte bir mi icmek lazim diye yok arada en az 4-5 saat olsa olur demisti ben cok saati saatine icmedim yani kendim ayarladim

Seninde miden hassas demekki canim. Ilk 2 gun aksamlari epey yanma ve agri oldu bende.. ramazan duzeninden diye dusunuyorum insallah gecer, bikacgun daha bekliycem. Gaviscon surupmu hapmi canim? Iyi gelmismiydi?

Amiinn canim Allah razi olsun..oyle yapicam gecmezde cok rahatsiz ederse ararim dr.u

Canim ben sormustum hemsire hanima illaki 8 saatte bir mi icmek lazim diye yok arada en az 4-5 saat olsa olur demisti ben cok saati saatine icmedim yani kendim ayarladim
Icimi rahatlattin canim sagolasin 5-6 saat arayla iciyordum bende. Ama biraz daha dikkat edeyim duzenli kullanmakta fayda var nede olsa

kizlar tebrik ederimm insallahh degerleriniz katlanir bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Cnm normalde tahlil gunun 10.gun degilmiydi bence ve insaallah degerin katlitavak endiselenme dinlen boll bolll dua ettt

Cnm tebrik ederim benim de 8.gun 61 cikmisti katlanarak artti sukur keseyi gorduk darisi 5 gun sonra kalp atisina..

Bence degerin gayet iyi canim. 10. Gune kadar artar epey, sonrasinda da katlana katlana devam etsin insallah saglikla. Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canimm

Hayirli olsun canim, masallah ne guzel haberler verdiniz bugun bizlere, stres yapmayin kizlar. Insallah katlanarak artacak degerleriniz. Allah tamamina erdirsin. Hadi bakalim aldiniz bayram sekerlerinizi

Canim erken yapılmış bi test bu sonucta ama tutulum olmasa bugün o degeri de goremezdin 3.gun tutulduysa ancak o sayi cikar erken belki daha ama hic umudun yok degill insallah katlanarak artacak o degerrr

CANIM İYİ BENCE HEM DAHA ÇOK ERKEN BENDE 12 GÜN SONUNDA 2,73 ANCA GÖRMÜŞTÜM TABİKİ NEGATİFTİ ÜZÜLME İNŞALLAH HAYIRLISI İLE TUTUNACAK

6. gün için sonuç gayet iyi canım benim 8. gün 21,72 çıkmıştı. Allah tamamına erdirsin inşallah

Cnm normalde tahlil gunun 10.gun degilmiydi bence ve insaallah degerin katlitavak endiselenme dinlen boll bolll dua ettt

Bence degerin gayet iyi canim. 10. Gune kadar artar epey, sonrasinda da katlana katlana devam etsin insallah saglikla. Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canimm

Kızlarrr ya bu güzelll ve olumlu söylemleriniz nasılll moral oluyor anlatamam... çok teşekkür ederimm

Ben şimdi cumartesi'ye kadar yatarak geçireyimm ya, çok ayağa kalkmayayımm mı, bilemedim ki nasıl davransammm

Güzelce eşinin doğum gününü kutlayin stres yapma sakın. hoplayip ziplama yeter. kan dolaşımı da gerekli o minik için.minigi sevmeye konuşmaya devam canım...günler zor geciyo sadece hepsi bu

kontrolüm de şükürler olsun ki bebeğimin gelişimi iyi 865 gram boy 33-34 cm.gebeliğim biraz riskli plesanta aşağıda ayrıca kordonda bir damar eksik.

Arkadaslar bisi soracam sanki hafif hafif bulantim basliyor cok kotu bi duygu midem bulaniyor,terliyorum midem eksiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…