- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Sagol canim, oruc tutuyordum yemek duzeni degisti midemde hassaslasti hralde..simdi ise hic istahim yok sirf ilac icicem diye az az yiyorum, ondan oldu muhtemelen. Bebis icin dayanicaz buna da..Bikac gun daha bekleyeyim gecmezse soyleyeyim oyleyse dr.a.Günde 2 kere kullanmıştım ben mide ağrısı yapmadı ama tabi kişiden kişiye değişir hem bir doz fazla kullanıyorsun hem de midende hassassa biraz yapabilir canım. Doktora söyle istersen mide koruyucu tavsiye edebilir.
Canim ben sormustum hemsire hanima illaki 8 saatte bir mi icmek lazim diye yok arada en az 4-5 saat olsa olur demisti ben cok saati saatine icmedim yani kendim ayarladimAmin canim..strese girdim simdi ben ramazan nedeniyle yeme icme yatma duzenim tepetaklak oldu. Hala oruclu gibi cok gec yatip gec kalkiyorum. Ilacimida senin dedigin gibi 8 saatte bir almiyorumdedigin saatlerde alarm kurup icmeyi dusundum ama sabah o saatte kalkip bisey yiyesim yok. Acta icemem diye biraktim. Napcam ben simdi
Seninde miden hassas demekki canim. Ilk 2 gun aksamlari epey yanma ve agri oldu bende.. ramazan duzeninden diye dusunuyorum insallah gecer, bikacgun daha bekliycem. Gaviscon surupmu hapmi canim? Iyi gelmismiydi?Bende bu gün başlayacağım bu ilaça günde üç defa aklıma geldi soracaktım doktora unuttum sormayı midemi rahatsız edermi diye offf ama benim başıma opudan sonra verdikleri ilaç midemi mahvetmişti aramıştım doktora gavıscon içmemi söylemişti rahatlatmıştı beni istersen hemşireyi ara söyle midenin rahatsız ettiğini benim midemi rahatsız ederse içeceğim bunu kesin o zaman çok çektim
Amiinn canim Allah razi olsun..oyle yapicam gecmezde cok rahatsiz ederse ararim dr.uTedavin hayirli olsun canım sen de pozitif alacaksin insallahhh...ben de gunde 3 tane kullandim hala da kullaniyorum benim mideme dokunmadi da sicak basmasi asabilik yapti.bi kac gün izle bakalim belki baska bir sey midene dokunmustur aynen devam ederse druna sor canim
Simdiden hayirli olsun canim, hersey yolunda gider insallah guzel sonuclarimizi duyururuzBayram sonrası görüşmeye gideceğiz inşallah, ne zaman tedavi derlerse başlamayı düşünüyorum, inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler, hamile haberlerimizi vermek nasip olur canım, teşekkürler..
Icimi rahatlattin canim sagolasinCanim ben sormustum hemsire hanima illaki 8 saatte bir mi icmek lazim diye yok arada en az 4-5 saat olsa olur demisti ben cok saati saatine icmedim yani kendim ayarladim
Şurup canım bana çok iyi gelmiştiSeninde miden hassas demekki canim. Ilk 2 gun aksamlari epey yanma ve agri oldu bende.. ramazan duzeninden diye dusunuyorum insallah gecer, bikacgun daha bekliycem. Gaviscon surupmu hapmi canim? Iyi gelmismiydi?
Kızlar sonucumü aldım ,sonuç 15 ,
5.gün embriyosu ve transferin 6.günü için nasıl bir değer sizce
Ama bu arada şimdilik negatif sonuç anladigim,ve bebeğimin benle olduğunu bildiğim için çok mutlu oldum. . Ama heyecanım şimdi daha da arttı
kizlar tebrik ederimm insallahh degerleriniz katlanir bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.Canım tebrik ederim benim bugün 8. Günüm 54 çıktı değerim.. Yani sevinsek mi ne yapsak bilemedik.. Şimdi de değerler artacak mı diye endişe başladıdr umu aradım tebrik etti, iki gün sonra testi tekrarla ara beni dedi.. Şimdi bu iki gün nasıl geçer Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inş..
Kızlar sonucumü aldım ,sonuç 15 ,
Ama bu arada şimdilik negatif sonuç anladigim,ve bebeğimin benle olduğunu bildiğim için çok mutlu oldum. . Ama heyecanım şimdi daha da arttı
Canım tebrik ederim benim bugün 8. Günüm 54 çıktı değerim.. Yani sevinsek mi ne yapsak bilemedik.. Şimdi de değerler artacak mı diye endişe başladıdr umu aradım tebrik etti, iki gün sonra testi tekrarla ara beni dedi.. Şimdi bu iki gün nasıl geçer Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inş..
Bence degerin gayet iyi canim. 10. Gune kadar artar epey, sonrasinda da katlana katlana devam etsin insallah saglikla. Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canimmKızlar sonucumü aldım ,sonuç 15 ,
Hayirli olsun canim, masallah ne guzel haberler verdiniz bugun bizlere, stres yapmayin kizlar. Insallah katlanarak artacak degerleriniz. Allah tamamina erdirsin. Hadi bakalim aldiniz bayram sekerleriniziCanım tebrik ederim benim bugün 8. Günüm 54 çıktı değerim.. Yani sevinsek mi ne yapsak bilemedik.. Şimdi de değerler artacak mı diye endişe başladıdr umu aradım tebrik etti, iki gün sonra testi tekrarla ara beni dedi.. Şimdi bu iki gün nasıl geçer Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inş..
Canim erken yapılmış bi test bu sonucta ama tutulum olmasa bugün o degeri de goremezdin 3.gun tutulduysa ancak o sayi cikar erken belki daha ama hic umudun yok degill insallah katlanarak artacak o degerrr
CANIM İYİ BENCE HEM DAHA ÇOK ERKEN BENDE 12 GÜN SONUNDA 2,73 ANCA GÖRMÜŞTÜM TABİKİ NEGATİFTİ ÜZÜLME İNŞALLAH HAYIRLISI İLE TUTUNACAK
Embriyo ilk 3 gün içinde tutunduğu için böyle çıkması çok normal, geç tutunmuş olma ihtimali yüksek, vücut yeni yeni hormon salgılıyor, bir gün ara ile tekrar baktır, inşallah daha da kat katlanacak, şimdiden tebrik ederim canım.
Maşallah arkadaşım gayet güzel, tebrik ederim seni, inşallah seninde değerin kat kat artar. Darısı bizlere inşallah..
6. gün için sonuç gayet iyi canım benim 8. gün 21,72 çıkmıştı. Allah tamamına erdirsin inşallah
Cnm normalde tahlil gunun 10.gun degilmiydi bence ve insaallah degerin katlitavak endiselenme dinlen boll bolll dua ettt
Bence degerin gayet iyi canim. 10. Gune kadar artar epey, sonrasinda da katlana katlana devam etsin insallah saglikla. Hayirli olsun, Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canimm
Güzelce eşinin doğum gününü kutlayin stres yapma sakın. hoplayip ziplama yeter. kan dolaşımı da gerekli o minik için.minigi sevmeye konuşmaya devam canım...günler zor geciyo sadece hepsi buKızlarrr ya bu güzelll ve olumlu söylemleriniz nasılll moral oluyor anlatamam... çok teşekkür ederimm
Ben şimdi cumartesi'ye kadar yatarak geçireyimm ya, çok ayağa kalkmayayımm mı, bilemedim ki nasıl davransammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?