Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar herkese.. Maşşallah bir aile olmuşsunuz.. Bende ağustos sonu tedaviye başlama kararı aldım.. Fakat hastane ile hiç görüşmedim.. Bayramdan sonra arayıp telefon ile görüşmeyi planlıyorum.. İl dışından geleceğim için bi ön görüşme yapma şansım yok direk tedaviye başlamaya geleceğim..buradan okuduklarım bana umut ve güven verdi...umarım herşey yolunda gider.. İlk denemem olacak bana tavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok memnun kalırım..

arkadaşlar iyi geceler bende 27 temmuz için randevu aldım.laparaskopi yapılacak.size sorum laparoskopi öncesi ve sonrasında cinsel ilişki yasak mı.laparoskopiden sonra normal gebelik şansı ne kadar.ve nekadar süre sonra tüp bebek tedavisine başlıyorlar.çok soru sordum galiba ama semra hoca filmimi değerlendirip aradığında sol tüpü kapatacağım dedi peki bunun bir zararı olurmu .laparaskopidende korkuyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhhhh

kızlar yardımmm birşey sorucam ben şimdi bu adetimde tedaviye başlıyacaktım bugün yarın olmam lazım regli memoriali aradım açıklarmış bayramda. şimdi asıl sorum dün iftardan sonra baktım afedersiniz ama günlük pede çok hafif pembe birşey gelmiş ama böyle sürünmüş gibi o saatten bu saate birşey yok. şimdi eğer bugün gelirse yarın mı gitmem lazım adetin 2. günümü gidiyoruz. ya bugün az gelirse ilk gün mü sayılacak aklım karıştı

Merhaba livess, canım pembe kahve lekelenme sayılmıyor, adet kanaması başladığı gün 1. Gün sayılıyor ona göre hesaplarsın. Stres yapma bayramda açık zaten istanbuldaydan adet olunca hemen randevunu alırsın şimdiden hayırlı olsunn

Canım benimde tedavimde öyle olmuştu aradığımda bans dedikleri şuydu iyice sökül zaten arayıp ben regl oldum drdiğinde sana soruyorşar yoğunmu ne xaman saat laçta oldu diye rengine ksdsr soruyorlar,mıhtemelen bugün sökülürsün.Rahatt ol transfer ölacan.

Taza anne nssılsın heyecan varmı benim 6..7 hafta oldu hals uyku problrmim yok geç yatar erkek kslkarım estrofem den dolayı saat 8 de alıyorum ya.

Canım heyecan dorukta yarın tekrar test var, şimdi iyiyşm hafif ağrılar var bu da iyiye işaretmiş ben estrofem kullanmıyorum seninki dondurulmuş embriyo muydu? Crinone jel ve folbiol kullanıyorum

Canım heyecan dorukta yarın tekrar test var, şimdi iyiyşm hafif ağrılar var bu da iyiye işaretmiş ben estrofem kullanmıyorum seninki dondurulmuş embriyo muydu? Crinone jel ve folbiol kullanıyorum
Evet dondurulmus cnm ben estrofem,folbiol,coraspin,glifor clexsan kullaniyirum.yarin mutlaka test sonucunu yaz buraya

akşam zaten canım o an gördüm o kadar daha hiçbirşey yok gelen yok yani istanbuldayım

doğru diyosun baktım iyice geliyor ararrım söylerim ne dersler o gün giderim stres yaptım duanızdan esirgemeyin hayırlısıyla güzel olsun herşey inşallah

Canım on gorusme için ben de şehir dışında gelip gittim bir ay önce. Birkaç gün oldu tedaviye başlayalı da. Önceden bir muayene olsan Semra hanıma iyi okur bence. bizim bilemediğimiz bir sorunu fark edebiliyor doktor hanım. Rahim filmine ve istenilen bazı tetkiklere bakıp ona gore bi yol çiziliyor.

Pembe akınti sayılmıyor canım. Ben akşam olursam diğer günün sabahına mi geleyim dedim. Akşamı bile birinci günden saymadilar. Çok sukur ki sabahtan oldum.

canım hayırlı olsun tedavin rabbim yardımcın olsun

Kontrolden geldim arkadaşlar bugün 4. Gunum . yumoslarim buyumusler biraz daha. Bayramda iğne bulamama sorunu yaşamamak için biraz fazla aldım iğneleri. İnşallah isimi görürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…