Merhaba, şişli memorial 2.gün dısında aramıstı yanlış hatırlamıyorsam. Embriyo numarasını ben özellikle sormuştum ve söylemişlerdi. Ben de diger embriyolar 5.güne ulasamadı cok iyi degil demişlerdi sadece 1 embriyom ulastı. Pgt istemiştim onay icin aradılar ve pgtye 5.günü doldurup sanırım 6.gün gitti cok sükür saglıklı geldi suan o embriyoyla gebeyim. Pgt den saglıklı geldigine dair raporumu da almıstım transferden önce. Ayrıca embriyonun fotograflarını da transfer esnasında veriyorlar.Selamlar,
Tecrübeli arkadaşlara sormak isterim.
Biliyorsunuz yumurta toplama ve döllenme sonrası günlük olarak telefonla bilgilendirme yapılıyor.
Bu bilgilendirmelerde direkt embriyo kalite sınıflandırma kodlarına göre (örneğin 4aa, 5ab, 3ab vs.)mi haber veriliyor yoksa daha genel şekilde iyi kalite orta kalite şeklinde mi söyleniyor.
Bu gelişim durumları son beşinci güne ulaşanlar için yazılı bir rapor çıkarılıyor mu yoksa sadece laboratuvardan alınan sözlü bilgi ile mi geçiliyor?
Diğer bir soru olarak da pgt olacak ve eğer embriyolar yaşıyor ise 6. Ve hatta 7.gün sabaha kadar embriyolar bekletilip son durum gözlemlenebiliyormuş. Memorial laboratuvarında da böyle bir süreç var mı yoksa pgt olsa dahi 5.günle sınırlandırılıyor mu ?
Teşekkürler şimdiden..
Masallah hayirlisiyla saglikla alin inşallah kucaginizaMerhaba, şişli memorial 2.gün dısında aramıstı yanlış hatırlamıyorsam. Embriyo numarasını ben özellikle sormuştum ve söylemişlerdi. Ben de diger embriyolar 5.güne ulasamadı cok iyi degil demişlerdi sadece 1 embriyom ulastı. Pgt istemiştim onay icin aradılar ve pgtye 5.günü doldurup sanırım 6.gün gitti cok sükür saglıklı geldi suan o embriyoyla gebeyim. Pgt den saglıklı geldigine dair raporumu da almıstım transferden önce. Ayrıca embriyonun fotograflarını da transfer esnasında veriyorlar.
Evet cnm süreç şeffaf ilerliyor yani neyi transfer ettiklerini en azından biliyorsunuz memorialda. Ya da olumsuz olursa dahi en azından baska dr a transfer edilen embriyoyu göstermek bile faydalı olurMasallah hayirlisiyla saglikla alin inşallah kucaginizaEmriyonun resmini mi veriyorlar cok guzelmis ne kadar romantik darisi bizim basimiza
bende de benzer şey oldu. ilaçlardan dolayı hormonlarda çok fazla değişim oluyor, bir de çikolata kistim olduğu için kanama yapmıştı. geçmiş olsun.Cok tesekkur ederim cevap icin cikolata kisti yok ama opudan kalan kuculmus bir kist var demisti doktor o yaparmiki acaba birde ostrojen yukselmemistir sanirim cunku yumueta yoktu bu ayacaba yumurtlamadigim icin kanama olmus olabilie mi
Cok tesekkur ederim biraz icimi rahatlattiniz sizde de adet olup adet bittikten 3 4 gun sonra ara kanama gibi mi olmustu?.bende de benzer şey oldu. ilaçlardan dolayı hormonlarda çok fazla değişim oluyor, bir de çikolata kistim olduğu için kanama yapmıştı. geçmiş olsun.
Evet cnm süreç şeffaf ilerliyor yani neyi transfer ettiklerini en azından biliyorsunuz memorialda. Ya da olumsuz olursa dahi en azından baska dr a transfer edilen embriyoyu göstermek bile faydalı olur
İnşallah olumsuz bir sey olmaz Rabbim muhafaza etsin hayirla saglikla alin kucaginizaEvet cnm süreç şeffaf ilerliyor yani neyi transfer ettiklerini en azından biliyorsunuz memorialda. Ya da olumsuz olursa dahi en azından baska dr a transfer edilen embriyoyu göstermek bile faydalı olur
bende ara kahverengi lekelenme olmuştu diye hatırlıyorum. doktorlar genelde normal deyip geçiyor. ama hormon değişiminden oluyor çoğu kez. kist sızdırırsa da oluyor maalesef. ağrınız oldu mu bu sürede ?Cok tesekkur ederim biraz icimi rahatlattiniz sizde de adet olup adet bittikten 3 4 gun sonra ara kanama gibi mi olmustu?.
Cok sagolun evet Cok az bir agri oldu adet olacakmisim gibibende ara kahverengi lekelenme olmuştu diye hatırlıyorum. doktorlar genelde normal deyip geçiyor. ama hormon değişiminden oluyor çoğu kez. kist sızdırırsa da oluyor maalesef. ağrınız oldu mu bu sürede ?
Merhaba sadece ımsı yöntemi. Benim zamanım da mikro çip vardı ismini umarım yanlış hatırlamıyorum dur. Spermler birşeyin içine yerleştiriliyor sona ulaşan en iyi spermlerle yumurta dölleniyor o zaman araştırmalarıma göre bu da iyi bir yöntemdi ama bizde hareket sorunu olduğu için mantıklı değildi.Merhaba, sizde hangi yöntemle seçildi sperm, hangi teknikler eklendi ..
Histeroskopiyi takip eden ilk ayda olmuştu benim transferim genelde böyle oluyor eğer bir sıkıntı yoksaYumurta toplama sonrası embriyoların dondurup aradaki sürede histeroskopi olan arkadaşlar, genelde embriyo transferini histeroskopiyi takip eden ilk adetten sonra oldunuz mu yoksa doktorlar histeroskopiden 1 2 ay beklettiler mi transferi?
Merhaba, ilk hastanede bayram yada haftasonu farketmez illaki nöbetçi dr oluyor ve çalışıyorlarMerhabalar,
Transfer öncesi reglin 1. günü hastaneye haber vermemizi söylendi. Haber verdiğimiz günden sonraki süreç genel olarak nasıl oluyor acaba?
Bayram zamanına gelme ihtimali var da hastaneye danışmadan önce buraya da sormak istedim genel işleyiş nasıl oluyor transfere hazırlık tarafında.
105 binGüncel fiyatlarla ilgili bilgisi olan var mı
105k ilk denemeGüncel fiyatlarla ilgili bilgisi olan var mı
Merhaba ,lale hanımdan memnun kaldınız mı?bende kendisiyle görüşmeye gideceğim de,merak ettim yorumunuzuMemorial Lale hanıma randevu aldım gidecegim gün birtek o müsaitti, cok kararsızım kimle tedaviye baslayacagomakafamda 3 farklı yer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?