Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba, bir şey sormak istiyorum üçüncü tüp bebegimi yaptırtmak için araştırmadayım herkes Şişli Memorial’i çok öneriyor. 13. Gün yumurta toplama olduğunu okudum her şey normal giderse doktor transferi ne zaman yapıyor bilgi verebilecek olan var mı? İstediğimiz doktoru seçebiliyor muyuz?

Benim bu defa 10. Günde toplandı. Diğeri 12. Gündeydi. Eğer embriyo az gelişimi biraz yavaş ise taze transfer istiyorlar. Yoksa belli kriterlerde ise Pgt istiyorlar yaş en büyük etken sanırım. O zaman donduruyorlar işte.

Merhaba herşey normal gider ise rahim kalınlığı vs.. bekletilmiyor transfer olunuyor.. Ben de burada tedavi gördüm ve şükür kızıma kavuştum darısı dileyen uğraşan herkese nasip olsun inşallah ben hep yücel hoca ile ilerlemek istediğimi belirttim ona göre de aksiyon alındı. Ama transfer yada toplama da denk gelmeme durumu oluyor

Yücel hocayı mı öneriyorsunuz

Merhaba size burdan mesaj atamıyorum bana mesaj gönderebilir misiniz acaba birşey sormak istiyorım

Araştırma yaptıgımda Transfer sonrası kan testi için genelde 12.günü belirtmiş diğer merkezlerdeki doktorlar ama burada transfer sonrası 9. Güne denk gelen bir tarihte ilk test yapmamız istendi. Bu durum şişli memorial e özgü bir durum mu yoksa bize özel böyle belirlenmiş olabilir acaba?

Merhabalar Mayıs ayında Şişli Memorialde tüp bebek tedavisine başkayacağım. Henüz doktor görüşmeleri yapılmadı. Bir de orada histeroskopi olacağım. Güncel tüp bebek ve histeroskopi fiyatı bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Geçen cuma histeroskopi ameliyatı oldum Konya medicana hastanesinde 100 bin ödedik işlem ücreti olarak ama doktorum prof olduğu için ücret farklı denildi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…