Evet çokkk tatlııı bir doktorMerhaba ,lale hanımdan memnun kaldınız mı?bende kendisiyle görüşmeye gideceğim de,merak ettim yorumunuzu
Çok sevindim.inşaallah güzel sonuçlar alırsınızEvet çokkk tatlııı bir doktor
Merhaba bu sefer bende havuz istedim ancak doktor duruma göre bakarız dedi. Sanırım bir sonraki adetde başlanıyor ama en doğrusunu doktorunuz bilirarkadaşlar havuz yöntemi yaptıranlar 2.opu tahmini ne zaman yapılıyor acaba ?
Benim bu defa 10. Günde toplandı. Diğeri 12. Gündeydi. Eğer embriyo az gelişimi biraz yavaş ise taze transfer istiyorlar. Yoksa belli kriterlerde ise Pgt istiyorlar yaş en büyük etken sanırım. O zaman donduruyorlar işte.Merhaba, bir şey sormak istiyorum üçüncü tüp bebegimi yaptırtmak için araştırmadayım herkes Şişli Memorial’i çok öneriyor. 13. Gün yumurta toplama olduğunu okudum her şey normal giderse doktor transferi ne zaman yapıyor bilgi verebilecek olan var mı? İstediğimiz doktoru seçebiliyor muyuz?
Merhaba herşey normal gider ise rahim kalınlığı vs.. bekletilmiyor transfer olunuyor.. Ben de burada tedavi gördüm ve şükür kızıma kavuştum darısı dileyen uğraşan herkese nasip olsun inşallah ben hep yücel hoca ile ilerlemek istediğimi belirttim ona göre de aksiyon alındı. Ama transfer yada toplama da denk gelmeme durumu oluyorMerhaba, bir şey sormak istiyorum üçüncü tüp bebegimi yaptırtmak için araştırmadayım herkes Şişli Memorial’i çok öneriyor. 13. Gün yumurta toplama olduğunu okudum her şey normal giderse doktor transferi ne zaman yapıyor bilgi verebilecek olan var mı? İstediğimiz doktoru seçebiliyor muyuz?
Yücel hocayı mı öneriyorsunuzMerhaba herşey normal gider ise rahim kalınlığı vs.. bekletilmiyor transfer olunuyor.. Ben de burada tedavi gördüm ve şükür kızıma kavuştum darısı dileyen uğraşan herkese nasip olsun inşallah ben hep yücel hoca ile ilerlemek istediğimi belirttim ona göre de aksiyon alındı. Ama transfer yada toplama da denk gelmeme durumu oluyor
Merhaba size burdan mesaj atamıyorum bana mesaj gönderebilir misiniz acaba birşey sormak istiyorımMerhaba okuyordum yazıklarınızı da ilk gittiğinizde belli bir miktar alıyrolar atıyorum 1000 tl felan sonra da verilebiliyor o mesela ama sonra opu zamanından önceki gelişlerde yarısını alıyorlar Sonra opu günü de diğer yarısını veriyorsunuz. Bu şekilde şuanda.
Kimse yardımcı olamayacak mıMerhabalar Mayıs ayında Şişli Memorialde tüp bebek tedavisine başkayacağım. Henüz doktor görüşmeleri yapılmadı. Bir de orada histeroskopi olacağım. Güncel tüp bebek ve histeroskopi fiyatı bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Geçen cuma histeroskopi ameliyatı oldum Konya medicana hastanesinde 100 bin ödedik işlem ücreti olarak ama doktorum prof olduğu için ücret farklı denildi .Merhabalar Mayıs ayında Şişli Memorialde tüp bebek tedavisine başkayacağım. Henüz doktor görüşmeleri yapılmadı. Bir de orada histeroskopi olacağım. Güncel tüp bebek ve histeroskopi fiyatı bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Genelde pgt yapılmış ise pek sıcak bakmazlar. kişi bazında duruma göre yapabiliyorlar rahim durumu ve göz önünde alıyorlardı.Şişli memorial çift embriyo transferi yapıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?