Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese merhaba, son 1 yılı komple okuyarak yazıyorum, inşallah Şişli Memorial'de tedaviye başlamışların bazıları pozitif sonuç almış , bazıları süreci hakkında tekrardan yazmamış, onlar da umarım pozitif sonuç almıştır. Süreciniz nasıl ilerledi, memnun kaldınız mı bilgi verirseniz son durumdan çok memnun olurum. Hem yeni başlayacaklar da deneyimlerinizi duymuş olur

Merhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükür Buarada 40 yaşındayim, geçmişte açık çikolata kisti ameliyatı olan ve yumurta rezervi ilk iki toplamada da 4 yumurta toplandı pgt ile ilk toplamada 1 , ikinci toplamada ise 2 sağlıklı embriyo elde ettik. Öyle ahım şahım yumurtamda olmadı ama sağlamlar ile de şükür pozitif sonuç alabildik

İkinci toplamada kaç adet gönderdiniz Pgt ye kaliteleri neydi acaba hamile kaldığınızın

Maşallah çok güzel, tebrik ederim peki kalp atışı alamadığınız ilk transferiniz de mi pgtliydi? Öyleyse sebep olarak bir şey söylendi mi?

Merhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükür Buarada 40 yaşındayim, geçmişte açık çikolata kisti ameliyatı olan ve yumurta rezervi ilk iki toplamada da 4 yumurta toplandı pgt ile ilk toplamada 1 , ikinci toplamada ise 2 sağlıklı embriyo elde ettik. Öyle ahım şahım yumurtamda olmadı ama sağlamlar ile de şükür pozitif sonuç alabildik
Maşallah çok güzel, tebrik ederim peki kalp atışı alamadığınız ilk transferiniz de mi pgtliydi? Öyleyse sebep olarak bir şey söylendi mi?
İkinci de de 4 embriyo elde ettik 2 tane sağlam çıktı 6aa transfer ettik kalan 5ab var şuan yas itibari ile pgt hep yaptırdık kalbi atmayan için birkac faktör var hangisi bilemiyoruz kürtaj sonrası rahim yapışıklıgi çıktı , rahim filminde bir tüp kapali çıktı o alındı miyom da vardı bebek ile büyüyen o yüzden budur demek mümkün olmadı maalesef

Anlıyorum gerçekten o kadar çok faktör var ki etkileyebilecek.

Merhaba ben 2017’de sürece başladım. Çikolata kisti hastasıyım bekarken açık kist ameliyatı oldum yumurtalığımın biri alındı. Rezervlerim çok azaldı haliyle. Sonra tüplerim enfeksiyon yaptı. Opu’dan sonra tüplerimim ikisinide aldırdım. 10 yumurta toplandı 5 tanesi blast olup donduruldu. 2019’da ilk transferimden kızım dünyaya geldi. 2024’de de ikinci transfermden oğllum dünyaya geldi. Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman destek olurum.
Yolunuz açık olsun

Bizim de düşük amh(0,79) ve rahim filmi ile tespit edilen polipler başladığımız tedavide. Histeroskopi ve sonrasında Pgt'li şekilde sağlıklı elde edilen 5aa embriyo ile olumlu sonuç aldık çok şükür.

İlk ultrasonda kalp atışını da duyduk ve memorial'deki stresli,heyecanlı ve umutlu günlerimiz son buldu.

Öncesinde çok araştırmıştık ve iyi ki burasını seçmişiz diye düşünüyoruz. Tabii herkes kendi hikayesine göre yorumlayacaktır ama genel olarak baktığımızda minik aksaklıklar haricinde tüm süreçte çok rahat,profesyonel alanına hakim güven veren ve rahatlatıcı bulduk doktor,hemşire ve genel tüm çalışanları.

Spesifik sorularınız olursa eğer başımızdan geçtiyse bilgi vermeye çalışırım.

Canımmm nasılsın? 2. Çocuk da büyümüştür senin Mutlu1anne

Gözünüzaydın, her şey yolunda gitsin inşallah biz de adetle başlayacağız inşallah. bu vesileyle yukarıdaki link bıraktığım konu başlığındaki (kaçıncı Pgtli transferde pozitif gördünüz?) anketi doldurursanız sevinirim. Pgtli embriyo transferi olanlara da buradan duyurmuş olayım, merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak

Anketi doldurdum. Teşekkürler

maşallah gözünüz aydın, acaba kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne gitti ve kaç embriyonuz PGT'ye gönderildi ve sağlıklı geldi?

maşallah gözünüz aydın, acaba kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne gitti ve kaç embriyonuz PGT'ye gönderildi ve sağlıklı geldi?
Teşekkürler,hepimiz için güzel sonuçlanır inşallah.
7 yumurta toplandı , tamamı 5 ve 6. güne gitti. 7 embriyodan ise 2 tanesi tam sağlıklı 1 tanesi ise mozaik 4 tanesi ise transfer edilemez şekilde geldi.

Kizlar lucrin igneye ihtiyacim var

Merhaba, şişli Memorial'de yumurta büyütme aşamasındayım, şimdilik 6 yumurta var fakat çapları birbirine pek yakın gelmiyor bana. bugün iğnenin 7. Günü, adetin 1. Günü başlatıldı. Bugünkü çapları 17, 12, 12, 15, 11, 10, 9, 9, 8. O küçükleri hiç saymıyorum muhtemelen bir işe yaramaz. E2 574, LH 2.5 geldi. Sizce e2 değerine göre düşününce nasıl? Pazar yumurta toplanabilir filan dendi, çok erken geliyor bana, hikayesi bana benzeyen var mı? Nasıl geçti süreç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…