Çok teşekkür ederimGenelde pgt yapılmış ise pek sıcak bakmazlar. kişi bazında duruma göre yapabiliyorlar rahim durumu ve göz önünde alıyorlardı.
Ben varım yeni başlayacağım sürece. Merkez değiştirerek şişli memoriale karar verdik. Adet bekliyorumhiç kimse yok mu tedavi gören güncel olup tedavinin nasıl gittiği hakkında yorumlarda bulunsak
Merhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükürHerkese merhaba, son 1 yılı komple okuyarak yazıyorum, inşallah Şişli Memorial'de tedaviye başlamışların bazıları pozitif sonuç almış , bazıları süreci hakkında tekrardan yazmamış, onlar da umarım pozitif sonuç almıştır. Süreciniz nasıl ilerledi, memnun kaldınız mı bilgi verirseniz son durumdan çok memnun olurum. Hem yeni başlayacaklar da deneyimlerinizi duymuş olur
İkinci toplamada kaç adet gönderdiniz Pgt ye kaliteleri neydi acaba hamile kaldığınızınMerhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükürBuarada 40 yaşındayim, geçmişte açık çikolata kisti ameliyatı olan ve yumurta rezervi ilk iki toplamada da 4 yumurta toplandı pgt ile ilk toplamada 1 , ikinci toplamada ise 2 sağlıklı embriyo elde ettik. Öyle ahım şahım yumurtamda olmadı ama sağlamlar ile de şükür pozitif sonuç alabildik
Maşallah çok güzel, tebrik ederimMerhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükürBuarada 40 yaşındayim, geçmişte açık çikolata kisti ameliyatı olan ve yumurta rezervi ilk iki toplamada da 4 yumurta toplandı pgt ile ilk toplamada 1 , ikinci toplamada ise 2 sağlıklı embriyo elde ettik. Öyle ahım şahım yumurtamda olmadı ama sağlamlar ile de şükür pozitif sonuç alabildik
Merhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükürHerkese merhaba, son 1 yılı komple okuyarak yazıyorum, inşallah Şişli Memorial'de tedaviye başlamışların bazıları pozitif sonuç almış , bazıları süreci hakkında tekrardan yazmamış, onlar da umarım pozitif sonuç almıştır. Süreciniz nasıl ilerledi, memnun kaldınız mı bilgi verirseniz son durumdan çok memnun olurum. Hem yeni başlayacaklar da deneyimlerinizi duymuş olur
İkinci de de 4 embriyo elde ettik 2 tane sağlam çıktı 6aa transfer ettik kalan 5ab var şuanMaşallah çok güzel, tebrik ederimpeki kalp atışı alamadığınız ilk transferiniz de mi pgtliydi? Öyleyse sebep olarak bir şey söylendi mi?
Anlıyorum gerçekten o kadar çok faktör var ki etkileyebilecek.Merhabalar ben de 2024 yılında şişli Memorial da tedavi görüp 2024 Kasım da kızımı sağlıkla kucağıma aldım. 2 kere tedavi gördüm ilkinde de hamile kaldım ama maalesef kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. İkinci denememizde de kızımı kucağıma aldım şükürBuarada 40 yaşındayim, geçmişte açık çikolata kisti ameliyatı olan ve yumurta rezervi ilk iki toplamada da 4 yumurta toplandı pgt ile ilk toplamada 1 , ikinci toplamada ise 2 sağlıklı embriyo elde ettik. Öyle ahım şahım yumurtamda olmadı ama sağlamlar ile de şükür pozitif sonuç alabildik
İkinci de de 4 embriyo elde ettik 2 tane sağlam çıktı 6aa transfer ettik kalan 5ab var şuanyas itibari ile pgt hep yaptırdık kalbi atmayan için birkac faktör var hangisi bilemiyoruz kürtaj sonrası rahim yapışıklıgi çıktı , rahim filminde bir tüp kapali çıktı o alındı miyom da vardı bebek ile büyüyen o yüzden budur demek mümkün olmadı maalesef
Merhaba ben 2017’de sürece başladım. Çikolata kisti hastasıyım bekarken açık kist ameliyatı oldum yumurtalığımın biri alındı. Rezervlerim çok azaldı haliyle. Sonra tüplerim enfeksiyon yaptı. Opu’dan sonra tüplerimim ikisinide aldırdım. 10 yumurta toplandı 5 tanesi blast olup donduruldu. 2019’da ilk transferimden kızım dünyaya geldi. 2024’de de ikinci transfermden oğllum dünyaya geldi. Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman destek olurum.Herkese merhaba, son 1 yılı komple okuyarak yazıyorum, inşallah Şişli Memorial'de tedaviye başlamışların bazıları pozitif sonuç almış , bazıları süreci hakkında tekrardan yazmamış, onlar da umarım pozitif sonuç almıştır. Süreciniz nasıl ilerledi, memnun kaldınız mı bilgi verirseniz son durumdan çok memnun olurum. Hem yeni başlayacaklar da deneyimlerinizi duymuş olur
Canımmm nasılsın? 2. Çocuk da büyümüştür seninMerhaba ben 2017’de sürece başladım. Çikolata kisti hastasıyım bekarken açık kist ameliyatı oldum yumurtalığımın biri alındı. Rezervlerim çok azaldı haliyle. Sonra tüplerim enfeksiyon yaptı. Opu’dan sonra tüplerimim ikisinide aldırdım. 10 yumurta toplandı 5 tanesi blast olup donduruldu. 2019’da ilk transferimden kızım dünyaya geldi. 2024’de de ikinci transfermden oğllum dünyaya geldi. Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman destek olurum.
Yolunuz açık olsun
Gözünüzaydın, her şey yolunda gitsin inşallahBizim de düşük amh(0,79) ve rahim filmi ile tespit edilen polipler başladığımız tedavide. Histeroskopi ve sonrasında Pgt'li şekilde sağlıklı elde edilen 5aa embriyo ile olumlu sonuç aldık çok şükür.
İlk ultrasonda kalp atışını da duyduk ve memorial'deki stresli,heyecanlı ve umutlu günlerimiz son buldu.
Öncesinde çok araştırmıştık ve iyi ki burasını seçmişiz diye düşünüyoruz. Tabii herkes kendi hikayesine göre yorumlayacaktır ama genel olarak baktığımızda minik aksaklıklar haricinde tüm süreçte çok rahat,profesyonel alanına hakim güven veren ve rahatlatıcı bulduk doktor,hemşire ve genel tüm çalışanları.
Spesifik sorularınız olursa eğer başımızdan geçtiyse bilgi vermeye çalışırım.
Merhaba canım 17 aylık oldu çok şükür büyüyorlar :) sen nasılsın nasıl gidiyor alıştınız mı yeni düzene kaç aylık oldu bebiş?
Valla alışmaya çalışıyorum benim ki de 5 ay 19 günlük oldu şükürMerhaba canım 17 aylık oldu çok şükür büyüyorlar :) sen nasılsın nasıl gidiyor alıştınız mı yeni düzene kaç aylık oldu bebiş?
Anketi doldurdum. TeşekkürlerTüp bebek merkezinde pgt (preimplantasyon genetik tanı) yapılmış embriyo transferi olanlar, kaçıncı transferde pozitif gördünüz? Varsa, daha önceki pgtsiz transferlerinizi değerlendirmeyiniz lütfen.
- Academician_mom
- acıbadem altunizade acıbadem ataşehir acibadem maslak blastosist embriyo genetik embriyo transfer genetikli tüp bebek memorial preimplantasyon genetik preimplantasyon genetik tanı şişli memorial şişli memorial ıvf şişli memorial tüp bebek tüp bebek tup bebek pozitif tüpbebek 2025
- Yorumlar: 43
- Forum: Tüp Bebek
Gözünüzaydın, her şey yolunda gitsin inşallahbiz de adetle başlayacağız inşallah. bu vesileyle yukarıdaki link bıraktığım konu başlığındaki (kaçıncı Pgtli transferde pozitif gördünüz?) anketi doldurursanız sevinirim. Pgtli embriyo transferi olanlara da buradan duyurmuş olayım, merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak
Ooo sizinde zor dönemi geçmiş sağlıkla büyüsün inşallahValla alışmaya çalışıyorum benim ki de 5 ay 19 günlük oldu şükürsen de büyütmüssün maşallah
maşallah gözünüz aydın, acaba kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne gitti ve kaç embriyonuz PGT'ye gönderildi ve sağlıklı geldi?Bizim de düşük amh(0,79) ve rahim filmi ile tespit edilen polipler başladığımız tedavide. Histeroskopi ve sonrasında Pgt'li şekilde sağlıklı elde edilen 5aa embriyo ile olumlu sonuç aldık çok şükür.
İlk ultrasonda kalp atışını da duyduk ve memorial'deki stresli,heyecanlı ve umutlu günlerimiz son buldu.
Öncesinde çok araştırmıştık ve iyi ki burasını seçmişiz diye düşünüyoruz. Tabii herkes kendi hikayesine göre yorumlayacaktır ama genel olarak baktığımızda minik aksaklıklar haricinde tüm süreçte çok rahat,profesyonel alanına hakim güven veren ve rahatlatıcı bulduk doktor,hemşire ve genel tüm çalışanları.
Spesifik sorularınız olursa eğer başımızdan geçtiyse bilgi vermeye çalışırım.
Teşekkürler,hepimiz için güzel sonuçlanır inşallah.maşallah gözünüz aydın, acaba kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne gitti ve kaç embriyonuz PGT'ye gönderildi ve sağlıklı geldi?
Kizlar lucrin igneye ihtiyacim varBen ilk 6 gun 225,5 son iki gun 235,5 kullandim. 4,5 kutu olmus oldu. Bir de yedek 5 oldu. Yani elimde icinde 215 lik olan iki tane gonalf f kaldi.bir kutu da lucrini yanlis aldirdilar. Benim transfere en az bir bucuk ay var dayanir mi bu ilaclar? Tekrar ihtiyacim olur diye saklamalimiyim yoksa ihtiyaci olan birine mi vermeliyim?
Bu gun de opu oldun kac dollenecek heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?