Biz nasip olursa önümüzdeki ay baslicaz ama bu durumda yeni fiyatla baslicaz. Çok üzüldüm bu duruma. Ancak denklestirmistik her şeyiYok sabitlemezler bende önceden almıştım
Konuşursun belki kabul ecerler agustosta baslıycagın icin gün farkıyla kırmazlar benceBiz nasip olursa önümüzdeki ay baslicaz ama bu durumda yeni fiyatla baslicaz. Çok üzüldüm bu duruma. Ancak denklestirmistik her şeyi
İnşallah öyle olurKonuşursun belki kabul ecerler agustosta baslıycagın icin gün farkıyla kırmazlar bence
Bende dün aradım onumuzdeki haftalar güncellenecek dediler. Kayıt yaptırırsaniz şimdi bu fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Öyle söylemişlerdi. Bende adet olmayi bekliyorum simdiTedaviye hemen bu ay başlamasak bile fiyat sabitleme gibi bişey mümkün mü
Ben de 16 temmuzda gideceğim umarım yetişebilirimBende dün aradım onumuzdeki haftalar güncellenecek dediler. Kayıt yaptırırsaniz şimdi bu fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Öyle söylemişlerdi. Bende adet olmayi bekliyorum simdi
İstanbuldayiz. Görüşeceğiz inşallahUmarım. İstanbul'da değilseniz arayıp bir konusun
Eğer özel bir durum yoksa kullandirilmiyor mesela bana verilmedi ama pıhtılaşma sorunu olan arkadaşa verilmişti diye hatırlıyorumMerhaba, Şişli Memorial de transfer olanlar, kan sulandırıcı kullandırıldı mı size? Bununla ilgili yaklaşımları nasıl oldu? Coraspirin ve Oksapar, Heparin türü iğnelerden bahsediyorum. Özellikle pıhtılaşma sorunu olanlara nasıl bir protokol uygulandı acaba?
Bende pıhtılaşma sorunu yok ancak son transferim ilaçlı olmuştu coraspin vermişlerdi neden dediğimde estrofem kullanınca veriyoruz biraz yavaşlatabiliyo kanı gibi bişey demişlerdi rahmi kanlandırsın diye.Merhaba, Şişli Memorial de transfer olanlar, kan sulandırıcı kullandırıldı mı size? Bununla ilgili yaklaşımları nasıl oldu? Coraspirin ve Oksapar, Heparin türü iğnelerden bahsediyorum. Özellikle pıhtılaşma sorunu olanlara nasıl bir protokol uygulandı acaba?
Bende iki gende mutasyon var, kendi doktorum değil de o gün müsait olan diğer bir doktora sordum, yüksek doz folik asit kullanımının yeterli geleceğini söyledi, ama ben burada görüyorum ki çoğunlukla kan sulandırıcı iğne kullanılıyor, hatta bazıları pgtli embriyoda kalp durması yaşıyor. Ben de bu sebeple şişli memorial'de transfer olup, daha sonraki takiplerinde kan sulandırıcı iğne kullananlar oldu mu merak ediyorum. Sizin transferiniz nasıl sonuçlandı bu arada?Bende pıhtılaşma sorunu yok ancak son transferim ilaçlı olmuştu coraspin vermişlerdi neden dediğimde estrofem kullanınca veriyoruz biraz yavaşlatabiliyo kanı gibi bişey demişlerdi rahmi kanlandırsın diye.
İlk tedavimde 4 transfer oldum 2. Pozitifti 10. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı. Sonraki 2 transferimin biri negatif biri kimyasal oldu böyle olunca baştan başlamak istedik tekrar yumurta toplanıp bu defa pgt ye gönderildi 3 sağlıklı 2 mozaik embriyo geldi henüz transfer olmadım. İlk iki transferim doğal transferdi çok rahattı. Son 2 de ilaçlı oldu onlarda coraspin kullandım sonucu öğrenene kadar.Bende iki gende mutasyon var, kendi doktorum değil de o gün müsait olan diğer bir doktora sordum, yüksek doz folik asit kullanımının yeterli geleceğini söyledi, ama ben burada görüyorum ki çoğunlukla kan sulandırıcı iğne kullanılıyor, hatta bazıları pgtli embriyoda kalp durması yaşıyor. Ben de bu sebeple şişli memorial'de transfer olup, daha sonraki takiplerinde kan sulandırıcı iğne kullananlar oldu mu merak ediyorum. Sizin transferiniz nasıl sonuçlandı bu arada?
Teşekkür ediyorum cevabınız için, inşallah başarılı bir sonuç elde edersinizİlk tedavimde 4 transfer oldum 2. Pozitifti 10. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı. Sonraki 2 transferimin biri negatif biri kimyasal oldu böyle olunca baştan başlamak istedik tekrar yumurta toplanıp bu defa pgt ye gönderildi 3 sağlıklı 2 mozaik embriyo geldi henüz transfer olmadım. İlk iki transferim doğal transferdi çok rahattı. Son 2 de ilaçlı oldu onlarda coraspin kullandım sonucu öğrenene kadar.
Merhaba benim faktör 5 laiden heterozigot o yüzden kullandım transfer günü başladım doğumdan sonrada 2 ay kullandım.Merhaba, Şişli Memorial de transfer olanlar, kan sulandırıcı kullandırıldı mı size? Bununla ilgili yaklaşımları nasıl oldu? Coraspirin ve Oksapar, Heparin türü iğnelerden bahsediyorum. Özellikle pıhtılaşma sorunu olanlara nasıl bir protokol uygulandı acaba?
Merhaba benim ilk transferimde pgt li embriyo tutunmamıştı, o zaman hiç kan sulandırıcı yahut bağışıklık baskılayıcı vs verilmemişti, hatta vitamin vs bile yoktu. Şimdi başka doktorda transfere hazırlanıyorum coraspin verildi mesela ben sormadan, bağışıklık baskılamak için de prednol verdi, vitaminler ve estrofem var şu anda ayrıca.Bende iki gende mutasyon var, kendi doktorum değil de o gün müsait olan diğer bir doktora sordum, yüksek doz folik asit kullanımının yeterli geleceğini söyledi, ama ben burada görüyorum ki çoğunlukla kan sulandırıcı iğne kullanılıyor, hatta bazıları pgtli embriyoda kalp durması yaşıyor. Ben de bu sebeple şişli memorial'de transfer olup, daha sonraki takiplerinde kan sulandırıcı iğne kullananlar oldu mu merak ediyorum. Sizin transferiniz nasıl sonuçlandı bu arada?
Şişli Memorial mi yine? Hayırlı olsun transferiniz prednolu ne kadar kullanacaksınız?Merhaba benim ilk transferimde pgt li embriyo tutunmamıştı, o zaman hiç kan sulandırıcı yahut bağışıklık baskılayıcı vs verilmemişti, hatta vitamin vs bile yoktu. Şimdi başka doktorda transfere hazırlanıyorum coraspin verildi mesela ben sormadan, bağışıklık baskılamak için de prednol verdi, vitaminler ve estrofem var şu anda ayrıca.
Hayır ben izmirde bir merkezdeyim, prednol günde bir dendi transfere kadar devam sonrasını ben de bilmiyorum belirli bir süre daha kullanılıyor sanırımŞişli Memorial mi yine? Hayırlı olsun transferiniz prednolu ne kadar kullanacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?