Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sevindim bu bilgiye. Çok teşekkür ederim. İnşallah kabul ederler

Tedaviye hemen bu ay başlamasak bile fiyat sabitleme gibi bişey mümkün mü
Bende dün aradım onumuzdeki haftalar güncellenecek dediler. Kayıt yaptırırsaniz şimdi bu fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Öyle söylemişlerdi. Bende adet olmayi bekliyorum simdi

Merhaba, Şişli Memorial de transfer olanlar, kan sulandırıcı kullandırıldı mı size? Bununla ilgili yaklaşımları nasıl oldu? Coraspirin ve Oksapar, Heparin türü iğnelerden bahsediyorum. Özellikle pıhtılaşma sorunu olanlara nasıl bir protokol uygulandı acaba?

Eğer özel bir durum yoksa kullandirilmiyor mesela bana verilmedi ama pıhtılaşma sorunu olan arkadaşa verilmişti diye hatırlıyorum

Bende pıhtılaşma sorunu yok ancak son transferim ilaçlı olmuştu coraspin vermişlerdi neden dediğimde estrofem kullanınca veriyoruz biraz yavaşlatabiliyo kanı gibi bişey demişlerdi rahmi kanlandırsın diye.

Bende pıhtılaşma sorunu yok ancak son transferim ilaçlı olmuştu coraspin vermişlerdi neden dediğimde estrofem kullanınca veriyoruz biraz yavaşlatabiliyo kanı gibi bişey demişlerdi rahmi kanlandırsın diye.
Bende iki gende mutasyon var, kendi doktorum değil de o gün müsait olan diğer bir doktora sordum, yüksek doz folik asit kullanımının yeterli geleceğini söyledi, ama ben burada görüyorum ki çoğunlukla kan sulandırıcı iğne kullanılıyor, hatta bazıları pgtli embriyoda kalp durması yaşıyor. Ben de bu sebeple şişli memorial'de transfer olup, daha sonraki takiplerinde kan sulandırıcı iğne kullananlar oldu mu merak ediyorum. Sizin transferiniz nasıl sonuçlandı bu arada?

İlk tedavimde 4 transfer oldum 2. Pozitifti 10. Haftada kürtaj oldum kalbi durdu kromozom bozukluğu çıktı. Sonraki 2 transferimin biri negatif biri kimyasal oldu böyle olunca baştan başlamak istedik tekrar yumurta toplanıp bu defa pgt ye gönderildi 3 sağlıklı 2 mozaik embriyo geldi henüz transfer olmadım. İlk iki transferim doğal transferdi çok rahattı. Son 2 de ilaçlı oldu onlarda coraspin kullandım sonucu öğrenene kadar.

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum cevabınız için, inşallah başarılı bir sonuç elde edersiniz

Merhaba benim faktör 5 laiden heterozigot o yüzden kullandım transfer günü başladım doğumdan sonrada 2 ay kullandım.

Merhaba benim ilk transferimde pgt li embriyo tutunmamıştı, o zaman hiç kan sulandırıcı yahut bağışıklık baskılayıcı vs verilmemişti, hatta vitamin vs bile yoktu. Şimdi başka doktorda transfere hazırlanıyorum coraspin verildi mesela ben sormadan, bağışıklık baskılamak için de prednol verdi, vitaminler ve estrofem var şu anda ayrıca.

Şişli Memorial mi yine? Hayırlı olsun transferiniz prednolu ne kadar kullanacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…