Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Laparoskopi ve histereskopiyi yeterli genetikli embriyoyu bulduktan sonra olurum diye planladık ama bir daha yumurta toplama gerekirse opu ve histereskopiyi aynı anda olmayı düşünüyorum çünkü bu ameliyatlardan sonra da iyileşme ve transfer için bekleme süresi olacak.Sizin genetiğe giden embriyolarınızın kalitesi nasıldı

Bana da pgt sonucunuz gelmeden histeroskopiyi hastanemiz yapmayı önermez dendi. Ben de şimdi Şişli de tedavi görenler pgt sonucu gelmeden histeroskopi olmadı mı acaba onu merak ediyorum. Genetiğin, doğrudan kaliteyle bir ilgisi yoktur çok iyi kaliteler olumsuz gelebiliyor buna takılmayın. Benimkiler de orta kaliteler ba bb gibi..

Histereskopi için neden sonuç bekleniyor acaba,siz kaç embriyo göndermiştiniz

Merhaba ben varım. Semra hanım yapıyor dediler ve bayılmadan önce onu gördüm. Ama sonra odaya kendi tedaviyi devam ettiren doktor gelip bilgi veriyor. Bence orada yaptırın ben öncesinde başka biryerde tanısal amaçlı yaptırmıştım ama hem daha pahalı hem de hatalı yapılmıştı. O yüzden ikinciyi olmak zorunda kaldım. Pgt sonucu gelmeden operasyon yapılmıyormuş ben zaman geçiyor demiştim bana hiç sağlıklı embriyo gelmeme ihtimali de var ve çizik de atılıcak o yüzden transfer öncesinde yapmak doğru diye anlatmıştı doktor Yücel bey. Fiyatta indirim isteyebilirsiniz ki dış merkezler de daha yüksek fiyat birde dediğim gibi sonra doğru işlem yapmazlarsa tekrarlamak zorunda kalırsınız o yüzden bence Memorial de yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…