Hepimizin hakkında hayırlısı olsun dua edip beklemekten başka birşey gelmiyor eldeno embriyonun gelisim saatine bagliymis. bana oyle demislerdi. cok detayli bilmiyorum ama. ayni gun bir arkadasimin sonucu gelmisti benim gelmedi dondurdular.
Niye acaba benim 16 yumurta olmuştu transfer yapildiKizlar suan 9 yumurta olculdu ama yumurta sayisi artasa transfer ertelenebilir dedi neden tam olarak da anlamadimzaten sol kasigim da agrimaya basladi :_(
O gun gelsin pozitif sonucu al esinede mujdeyi ver canim iyi dusun.iyi olsunGünaydın kızlar bugün memlekete gidiyorum istanbuldan,ailemin yanına.eşim de kendi evimize gidiyor.sonucu onsuz ogrenecegiminşallah Rabbim boşa çıkarmak çektiğimiz sıkıntıları. Perşembe tahlil gunum. Duanizi eksik etmeyin, o gün gelsin hiç istemiyorum
Günaydın kızlar bugün memlekete gidiyorum istanbuldan,ailemin yanına.eşim de kendi evimize gidiyor.sonucu onsuz ogrenecegiminşallah Rabbim boşa çıkarmak çektiğimiz sıkıntıları. Perşembe tahlil gunum. Duanizi eksik etmeyin, o gün gelsin hiç istemiyorum
20 den fazlasi skintiymis da neden ki yani anlam veremedim. Sen suan hamis miydin canim?Niye acaba benim 16 yumurta olmuştu transfer yapildi
Pardon canm..hadi insaallah olumlu olur sonucunNiye acaba benim 16 yumurta olmuştu transfer yapildi
Slm arkadaşım benim cuma gunu 20 yumurta toplandı dun de kontrolum vardı ama doktorum ertelenebilir falan demedi.Ayse hanimin hastasiyimBen nirmalde banu hanima gidiyorm izindeydi aylin hanim bakti bugun..blmiyom surec nasl ilerlicek
aaa O zaman moral bozmiyim simdiden dimi Banu hanim cabuk geri dönünnnnSlm arkadaşım benim cuma gunu 20 yumurta toplandı dun de kontrolum vardı ama doktorum ertelenebilir falan demedi.Ayse hanimin hastasiyim
Sakin moral bozma az once de embriyolar ne alemde diye aradim muhtemelen çarşamba transfer olur dediler. Sıkıntı yapma simdiden.Y
aaa O zaman moral bozmiyim simdiden dimi Banu hanim cabuk geri dönünnnn
Canim inşallah pozitif haberlerini verirsin buradan her gün duamda önce topiktekilere sonrada evlat hasretiyle yanan kim varsa Rabbim herkese nasip et diye dua ediyorumGünaydın kızlar bugün memlekete gidiyorum istanbuldan,ailemin yanına.eşim de kendi evimize gidiyor.sonucu onsuz ogrenecegiminşallah Rabbim boşa çıkarmak çektiğimiz sıkıntıları. Perşembe tahlil gunum. Duanizi eksik etmeyin, o gün gelsin hiç istemiyorum
Ay hadi insaallah sen de pozitif sonuc alanlardan olursun insaallah guzelce ve kolaycaSakin moral bozma az once de embriyolar ne alemde diye aradim muhtemelen çarşamba transfer olur dediler. Sıkıntı yapma simdiden.
Insallah rabbim tum isteyenlere pozitif sonuc nasip ederAy hadi insaallah sen de pozitif sonuc alanlardan olursun insaallah guzelce ve kolayca
inşallah canım hayırlı haberler bekliyorum senden dualarimiz seninleYok canım istanbuldayiz hala . pazartesi gidiyorum inşallah annemin,babamın yanına. 7 ay oldu gorusmeyeli bir de onun icin gün sayıyorum canım :) bir sıkıntı yok çok sukur ama bir belirti de yok,perşembe ola hayrola :)))
Neden sonra transfer olcak ogrenebilir miyim acaba ? Bana da bi ihtimal dediler ama niye oyle oluyor anlamadim pekBeybiler bende bekliyorum bugun 5. Gun dua edin benimkileri dondurup sonra transfer edicekler bakalım
Cnm ohss riski varsa embriyo donduruluyor sonraki ikinci adette transfer ediliyo e2yuksektir ihtimal o yuzdendirNeden sonra transfer olcak ogrenebilir miyim acaba ? Bana da bi ihtimal dediler ama niye oyle oluyor anlamadim pek
HmmmmCnm ohss riski varsa embriyo donduruluyor sonraki ikinci adette transfer ediliyo e2yuksektir ihtimal o yuzdendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?