merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonucu pozitif olan bebeişinizin size tutundugu başarılı bir tedavi olur inşallah.eşiniz yada siz ne iş yapıyorsunuz memursanız eğer zeytinburnunda polis evi var orası memurlarıda kabul ediyor ve çok temiz ve uygun kalacak yer olarak orayıda düşünebilirsiniz.ve metrobüs güzergahında.tesekkûr ederîm canim cvbladigin îcîn eylûlûn sonlarina dogru tedavi olacaz ve halaa kalacak yeer ayarlayamadik akrabalar var fakat onlarda klinca rahat olamiyorum ister istemez kotu oluyo insan(
Hayirlisi olsun arkadaşım darısı başımıza inşallah benimde bugün transferin 3.gunu hiç bir belirti fln yok saskinimArkadaslar Memorial daki tedavim sonucunda nihayet bugün test sonucumu aldım. 69,74 le hamileyim,darısı isteyen herkesin başına inşallah
Ben da hiç bir belirti yaşamamıştim canım. Olmadı diye canımı sıkmısim boşuna. Belirti arama hiç. Gerçi kurtaj olmak zorunda kaldım bebeğimi kaybettim ama kalp atışına kadar her şey normaldi :-(Hayirlisi olsun arkadaşım darısı başımıza inşallah benimde bugün transferin 3.gunu hiç bir belirti fln yok saskinim
Arkadaslar Memorial daki tedavim sonucunda nihayet bugün test sonucumu aldım. 69,74 le hamileyim,darısı isteyen herkesin başına inşallah
hayırlı olsun.allah bebeğinin güzel günlerinide yaşamayı nasip etsin inşallah.kaçıncı denemendi.memorial için iyi diye bilirmisin?kimi tavsiye edersinArkadaslar Memorial daki tedavim sonucunda nihayet bugün test sonucumu aldım. 69,74 le hamileyim,darısı isteyen herkesin başına inşallah
Hayirlisi olsun arkadaşım darısı başımıza inşallah benimde bugün transferin 3.gunu hiç bir belirti fln yok saskinim
Canim ben daha önce 3 kez Bahçeci umut tüp bebekte deneme yaptım 3ude negatifti Memorial daki ilk denemede oldu çok şükür ama Bahçeci Fulya da iyi laboratuar olarak ben rapor kullandığım için umutu tercih etmiştim ama sen gidersen fulyayi seç bence ikisinden de randevu al on görüşme yap hangisi içine sinerse onunla devam etArkadaşlar hepinize merhba hamile olanlara hayırlı olsun ben sizden yardım istiyorum bahçeci fulya ve şişli memoryl arasında kaldım siz nedersiniz kafam çok karışık genelde burda herkez memoryldan memnun bende karar veremiyorum burda olup daha önce bahçecide tedavi gören varsa lütfen cevap versin.
aysena çok tesekkür ederim cevabın için senin memorylda doktorun kimdi eyer ben bahçeci tercih edersem inşallah mustafa bahçeinin kendisine gitmeyi düşünüyorum.Canim ben daha önce 3 kez Bahçeci umut tüp bebekte deneme yaptım 3ude negatifti Memorial daki ilk denemede oldu çok şükür ama Bahçeci Fulya da iyi laboratuar olarak ben rapor kullandığım için umutu tercih etmiştim ama sen gidersen fulyayi seç bence ikisinden de randevu al on görüşme yap hangisi içine sinerse onunla devam et
Memorial da ayşe hanimdi kapalı bir bayan mustafa Bahçeci de çok iyi zaten çok ciddi bi sorununuz yoksa ilk denemende olur inşallahaysena çok tesekkür ederim cevabın için senin memorylda doktorun kimdi eyer ben bahçeci tercih edersem inşallah mustafa bahçeinin kendisine gitmeyi düşünüyorum.
Çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah. Hayirlisiyla kucağıma da almayi nasip etsin Rabbim. Ben Memorial i tavsiye ediyorum tabi ki. Beşinci denememde benim diğer 4 denememde de embriyo oluşmamisti . Çok şükür 2 tane iyi kalite embriyo oluştu biri transfer edildi diğeri donduruldu. Ben Memorial i laboratuvar iyi olduğu için tercih etmiştim. Doktorlar da gayet ilgili ama özellikle şu diyemem. Transferimi Banu hanim yaptı. Kontroller de kime denk gelirsehayırlı olsun.allah bebeğinin güzel günlerinide yaşamayı nasip etsin inşallah.kaçıncı denemendi.memorial için iyi diye bilirmisin?kimi tavsiye edersin
Zencefil sende ne gibi belirtiler oldu benim bugün transfer sonrası 4.gun kasikta adet ağrısı bacağı ve belime vurdu acaba dedim biliyorum çoğu ilaçtan yada yumurtalardan mi oluyor dondurulmuş embriyo benim kiÇok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah. Hayirlisiyla kucağıma da almayi nasip etsin Rabbim. Ben Memorial i tavsiye ediyorum tabi ki. Beşinci denememde benim diğer 4 denememde de embriyo oluşmamisti . Çok şükür 2 tane iyi kalite embriyo oluştu biri transfer edildi diğeri donduruldu. Ben Memorial i laboratuvar iyi olduğu için tercih etmiştim. Doktorlar da gayet ilgili ama özellikle şu diyemem. Transferimi Banu hanim yaptı. Kontroller de kime denk gelirse
Yumurta cok oldugu icin glifor veriliyor canim bende kullandim 12haftaya kadar yumurta kalitesi icin birde insilun direnxin varsa onun ucunde veriliyokızlar bende ağustosta yeni bir tedaviye başlamam gerekiyorken histereskopi oldum ve tedavim eylül sonuna kaydı. AMH testim 4,54 glifor kullanmam gerekiyormuş. benim gibi glifor kullanan varmı . bu ne işe yarıyor anlamadım.
Hamileliğin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Önceki denemelerde embriyo oluşmadı demişsin, bu denemede farklı bir şey kullandın mı peki? birde hangi iğneleri ne kadar dozla kullandın öğrenebilirmiyim?Çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah. Hayirlisiyla kucağıma da almayi nasip etsin Rabbim. Ben Memorial i tavsiye ediyorum tabi ki. Beşinci denememde benim diğer 4 denememde de embriyo oluşmamisti . Çok şükür 2 tane iyi kalite embriyo oluştu biri transfer edildi diğeri donduruldu. Ben Memorial i laboratuvar iyi olduğu için tercih etmiştim. Doktorlar da gayet ilgili ama özellikle şu diyemem. Transferimi Banu hanim yaptı. Kontroller de kime denk gelirse
bence önceden öngörüşme için git mutlaka, istedikleri tahliller olabilir veya rahimde sorun görülüp histereskopi veya laparoskopi yapılabilir, bunlar için önceden gidip görüşmekte fayda var...Çünkü orası yeni hasta gelmiş hemen kaçırmayalım tedaviye başlayalım modunda değiller, önce araştırıyorlar, bir sorun varmı yokmu ondan sonra başlıyorlar. Böylece başarı şansın artıyor.Mrb bende kasımda istiyorum memorial i düşünüyorum ama on görüşme yapmam gerekir mi siz yaptınız mi
Merhaba kızlar Memorıalda transferler gunun hangı saatınde Yapılıyor genelde. Sabah mı öğle sonu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?