Aksam üzeri 16 gibi hastaneye çağırıyorlar.18 de o sıralar transferlr başlıoMerhaba kızlar Memorıalda transferler gunun hangı saatınde Yapılıyor genelde. Sabah mı öğle sonu mu
Çok teşekkür ederım ınsallah 4 ü geçer saat olarakGenelde öğleden sonra akşama doğru yapılıyor cnm. .drlar diğer hastaların muayenelerini ilaç doz ayarlaması falan yaptıktan sonra sıra transferlere geliyor. .
Bu güzel haber ısteAksam üzeri 16 gibi hastaneye çağırıyorlar.18 de o sıralar transferlr başlıo
Pekti ne kadar hastahanede kalınıyor transferden sonraAksam üzeri 16 gibi hastaneye çağırıyorlar.18 de o sıralar transferlr başlıo
Pekti ne kadar hastahanede kalınıyor transferden sonra
Amin inşallah arkadaşım..senin de haklında hayırlısı..tüp bebek ile oldu çünkü 2 tüpün de tanısal laparaskopi de rahimle bağlantısını kestiler.ikisinde de problem saptanmış.merhaba arkadaşım öncelikle gebeliğin hayırlı oldun inşallahh Allah ın izniyle kucağınada almak nasip olur. bende 27 temmuzda laparoskopi oldum,.senin gebeliğin tüp bebek tedavisimi kendilğinden mi oldu kusura bakma belki daha önce yazmışsındır ama takip edemedim çok fazla.
Evet sanırım hidrosalpenksti.çünkü tüplerin rahimle bağlantısı kesilince Allahın izniyle gebelik oluştu..Allah allah nasil bi sorunmus canim 11 yil diyorsun.. hidrospelks mi ne tuplerde sivi birikimi ondan mi vardi sende acaba?
Belirti mi bilmiyorum ama ben de de adet ağrıları oldu,özellikle belim çok ağrıdı hala da ağrıyor. İnşallah senin de hayırlı haberlerini alirizZencefil sende ne gibi belirtiler oldu benim bugün transfer sonrası 4.gun kasikta adet ağrısı bacağı ve belime vurdu acaba dedim biliyorum çoğu ilaçtan yada yumurtalardan mi oluyor dondurulmuş embriyo benim ki
Evet sanırım hidrosalpenksti.çünkü tüplerin rahimle bağlantısı kesilince Allahın izniyle gebelik oluştu..
Çok teşekkürler, farklı hiç bir şey kullanmadım aslında, ama eşim ürolog Murad bey de tedavi gördü bir süre onun faydası olmuş olabilir. Ben gönül f kullandım 275 le başladık. Sonra yumurta gelişimi yavaş olduğu için luveris eklendi tedavim, son 3 gün de cetrodite ekledim bunlara. Göbeğim delik deşik olduHamileliğin hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Önceki denemelerde embriyo oluşmadı demişsin, bu denemede farklı bir şey kullandın mı peki? birde hangi iğneleri ne kadar dozla kullandın öğrenebilirmiyim?
göbeğim benimde öyle, ayrıca pıhtılaşma sorunumda var birde onun iğneleri oluyor derken mosmor, renk cümbüşü içinde . Artık yalama oldu diyorum bu 6. deneme olacak, göbekte bıktı,vücutta tepkisini gösteriyor..Benim eşimede bitkisel bir şey verdiler ama 1 kutuyu ite kaka zor içti normalde tedaviye kadar devam etmesi lazım ama işte....Çok teşekkürler, farklı hiç bir şey kullanmadım aslında, ama eşim ürolog Murad bey de tedavi gördü bir süre onun faydası olmuş olabilir. Ben gönül f kullandım 275 le başladık. Sonra yumurta gelişimi yavaş olduğu için luveris eklendi tedavim, son 3 gün de cetrodite ekledim bunlara. Göbeğim delik deşik olduen son da ovitrelle catlatma iğnesi kullandım.
Allah yardımcın olsun insallah senin de güzel haberlerini duyarizgöbeğim benimde öyle, ayrıca pıhtılaşma sorunumda var birde onun iğneleri oluyor derken mosmor, renk cümbüşü içinde . Artık yalama oldu diyorum bu 6. deneme olacak, göbekte bıktı,vücutta tepkisini gösteriyor..Benim eşimede bitkisel bir şey verdiler ama 1 kutuyu ite kaka zor içti normalde tedaviye kadar devam etmesi lazım ama işte....
İnşallah benimde yüzüm güler artık, dualarınıza çok ihityacım var, değerli yorumun içinde ayrıca teşekkürler..
Canim sen gununde yap testiniDondurulmuş 5.gun embriyo bugün transfer sonrası 6.gun kan değeri 0,6 çıktı 3 gün sonra asıl test günüm bir daha yaptırmaya gerek var mı arkadaşlar
aminnnn...inşallah canım sağolasın...Allah yardımcın olsun insallah senin de güzel haberlerini duyariz
Çok teşekkürler, farklı hiç bir şey kullanmadım aslında, ama eşim ürolog Murad bey de tedavi gördü bir süre onun faydası olmuş olabilir. Ben gönül f kullandım 275 le başladık. Sonra yumurta gelişimi yavaş olduğu için luveris eklendi tedavim, son 3 gün de cetrodite ekledim bunlara. Göbeğim delik deşik olduen son da ovitrelle catlatma iğnesi kullandım.
Çok teşekkürler, farklı hiç bir şey kullanmadım aslında, ama eşim ürolog Murad bey de tedavi gördü bir süre onun faydası olmuş olabilir. Ben gönül f kullandım 275 le başladık. Sonra yumurta gelişimi yavaş olduğu için luveris eklendi tedavim, son 3 gün de cetrodite ekledim bunlara. Göbeğim delik deşik olduen son da ovitrelle catlatma iğnesi kullandım.
Çok güzel bir haber inşallah hepiniz böyle guzel haberler verin kızlarHepinize selamlar arkadaslar bugun test gunumdu cok sukur pozitifi gordum degerim 166.8 cikti 9 uncu gunumdu bugun Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Tebrikler canım bize de dua et benimde yarın ama hiç umudum yok 6.gunu 0,6 çıkmıştı değerimHepinize selamlar arkadaslar bugun test gunumdu cok sukur pozitifi gordum degerim 166.8 cikti 9 uncu gunumdu bugun Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?