Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin inşallah arkadaşım..senin de haklında hayırlısı..tüp bebek ile oldu çünkü 2 tüpün de tanısal laparaskopi de rahimle bağlantısını kestiler.ikisinde de problem saptanmış.

Zencefil sende ne gibi belirtiler oldu benim bugün transfer sonrası 4.gun kasikta adet ağrısı bacağı ve belime vurdu acaba dedim biliyorum çoğu ilaçtan yada yumurtalardan mi oluyor dondurulmuş embriyo benim ki
Belirti mi bilmiyorum ama ben de de adet ağrıları oldu,özellikle belim çok ağrıdı hala da ağrıyor. İnşallah senin de hayırlı haberlerini aliriz

Çok teşekkürler, farklı hiç bir şey kullanmadım aslında, ama eşim ürolog Murad bey de tedavi gördü bir süre onun faydası olmuş olabilir. Ben gönül f kullandım 275 le başladık. Sonra yumurta gelişimi yavaş olduğu için luveris eklendi tedavim, son 3 gün de cetrodite ekledim bunlara. Göbeğim delik deşik oldu en son da ovitrelle catlatma iğnesi kullandım.

göbeğim benimde öyle, ayrıca pıhtılaşma sorunumda var birde onun iğneleri oluyor derken mosmor, renk cümbüşü içinde . Artık yalama oldu diyorum bu 6. deneme olacak, göbekte bıktı,vücutta tepkisini gösteriyor..Benim eşimede bitkisel bir şey verdiler ama 1 kutuyu ite kaka zor içti normalde tedaviye kadar devam etmesi lazım ama işte....
İnşallah benimde yüzüm güler artık, dualarınıza çok ihityacım var, değerli yorumun içinde ayrıca teşekkürler..

Dondurulmuş 5.gun embriyo bugün transfer sonrası 6.gun kan değeri 0,6 çıktı 3 gün sonra asıl test günüm bir daha yaptırmaya gerek var mı arkadaşlar

Allah yardımcın olsun insallah senin de güzel haberlerini duyariz

merhaba
öncelikle gebeliğin hayırlı olsun.sağlıkla gelişsin.inşallah
eşin murat bey de nasıl bir tedavi gördü. genelde arkadaşlar proxeed veriyor diyorlardı. o sebepten dolayı biz gitmedik. tedavinde kaç yumurta toplandı ?

canım sizdeki sıkıntı neydi eşinde ne sıkıntı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…