Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba herkese bende 18 mayıs için semra hanımdan randevu aldım çok yeniyim henüz deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Hadi hayırlı olsun inşallah doğru yerdesin ekip mükemmel işlerini çok iyi yapıyorlar benim 3.denemem di şimdi hamileyim iki mayıs doktor randevum var kalp atışı ve kese için gün sayıyorum inşallah sendende güzel haberler alırız

Arkadaslar yaa ben 1 ay önce sağ Tüpte genişleme var diye laparaskopi oldum ama sol taraftan kesiyi acmislardi. Bi sorun yok dedi taburcu ettiler.Bi Dr. Konuştum sol taraflara sol tüpü değerlendirir sağ tup için sağ taraftan açmak lazimdi dedi şimdi ben yanlış ameliyatmi oldum sizce lütfen cvp

Arkadaşlar gittim bugün hastaneye 17,5 m olmuş yarın yine gidicem.rahim kalınlığı 9 Muş iyi mi olmadı gereken kaç ?

Benim 4 nisan daydı transferim hiç bulantım yok o yüzden biraz tedirginim. Uyku bendede oluyor.. senden 4 gün geriden geliyorum işte ben. Göğüslerim acıyor bide arada kasiklarimda hareketlenme oluyor batma gibi

Arkadaşlar gittim bugün hastaneye 17,5 m olmuş yarın yine gidicem.rahim kalınlığı 9 Muş iyi mi olmadı gereken kaç ?
Bugun yarın catlar ozaman. Benim 18.5 ti 9.8 endometrium. Eve geldim gülen yüzü gördüm. Sizde günde iki kez yapın testi

Bugun yarın catlar ozaman. Benim 18.5 ti 9.8 endometrium. Eve geldim gülen yüzü gördüm. Sizde günde iki kez yapın testi
Ayşe hoca yarın yine çağırdı aradılar biraz önce akşam da saat 8-9 arası testi yapıcak mışım.seninle kendime totem yapmıştım Vural çok ümitliyim inş

Ça
çaylatma iğnesi kullandınız mı siz kendiliğinden mi çatladı.birde eğer çift çizgiyi görürsem be yapım hastaneyi mi aramam gerekiyor siz ne yaptınız

Ça

çaylatma iğnesi kullandınız mı siz kendiliğinden mi çatladı.birde eğer çift çizgiyi görürsem be yapım hastaneyi mi aramam gerekiyor siz ne yaptınız
Cizgiyi gorursen hastaneyi ara canim.bende ilacsiz tedaviydide catlatma ignesi yaptim.kan.testi yaptilar aradilar igneyle catlattilar bu yuzden jelde kullaniyorum sali transfer olcak insallah

Ça

Kendinden çatlamış clearblue test kullanıyordum eğitim odasından bi Form vermişlerdi onda yazıyor dahili numaralar orayı aradım yarım saat sonra yucel bey aradı 7 gün sonra transferiniz olucak dedi.inşallah seninde tutar ama tutsa da bu beklemeler bitmiyor bizde şimdi kalbi atıyor mu acaba onu merak ediyoruz

H
hemüz test saatime var Ayşe hanım 8-9 arası yap dedi ama bende numara yok direk hastaneyi Arıcam ozaman artık.çok doğru söylüyorsun hep bi bekleme heyecan stres ama sonu güzel olsunda gülerek analım bu zamanları bile inş

Kızlar kendi kendimi nazarladim galiba.. midem neden bulanmiyor diye her yere yazdım bugün sanki zehirlenmiş gibiyim midem çok bulanıyor. .sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Ahahaha cok hossun yaaa görürsün sen bulantiyi 6.haftadan sonra beta hcg tavan yapsin o hormon nasl alt ust ediyor.mustehak sana ama ben 2 ay bisey yiyemedim.9 ay yemeyen varmış dua et hemen gecsin.bebekler 12.haftadan sonra senin yediklerinle gelisecek.smdi senin hazir depolarını yiyor

Dur dur şimdi geçti aman nasıl bişeydi öyle baş dönmesiyle geldi. Sanki 2 kilo çekirdek yiyip bi saat salıncakta sallanmişim gibi hissettim kahvaltı edince geçti ama.. hiç bişey istemiyo ki canım geçen hafta herseyi yiyodum

Aynen oyle.oluyor canin bisey istemiyor.istahsiz kaliyosn.bazen açken daha beter oluyor.limonla bastirdm hep..az az yemeye calis.sanki kuzu cevirme yemisim gbi hissediyordm ben de.tika basa dolu gibi.etten tavuktan baliktan tksindm ama gecti sukur.

Hastaneye gittim bugün transfer günüm belli oldu 1 mayısta inş.yumurtam 20 m olmuş çatlatma iğnesi yapıcam bu akşam tabi pazar günü nerde bulucaksam iğneyi.rahim kalınlığım da 12 olmuş çok iyi dedi doktorum dua edin inş az kaldı arkadaşlar hayırlı sonuç alırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…