Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi bakalım sonlara yaklastin Rabbim hayırlı güzel sonuçlar nasib eder İnşaAllah

Hadi hayirli olsn dualarimz seninle :) aramiza bekliyoruz memorial hamileleri olarak

Arkadaşlar bi sorum olacak.tedavisi devam edenler veya tedaviye başlayacaklar 5 mg lık Folbiol u günde kaç tane içiyorsunuz

Hayirli olsun cnm.inş.güzel sonuclar alirisin ve hamişlerin arasina katilirsin:))

Yarın arayıp sormak lazım hastaneyi o Zaman banada reçete yazdı ama jeli yazmadı bende transferden sonra diye önemsemedim.ilaçsız tedavi olan arkadaşlar cevap verirse çok seviniriz jeli ne Zaman kullanmaya başladınız

Banada recetede yazmamisti igneyi yapmaya karar verince dok.twkrar yazdi ve telle arayip kullanmam gerektigini soylediler doktorun kim canim bende hastanedeydim bugun imza eksikmis onu attik transferdede iki kisi gordum insallah salida benum.transferim.olcak

Doktorum Ayşe hanım yarın mutlaka ararım hastaneyi teyit etmek için .senin doktorun kim ? Ben 11-12 arası hastanedeydim bugün.az kalmış senin bebişlerinr kavuşmana hayırlısıyla olucak inş olumlu sonuçları alıcaz

Canim benim de natureldi.dr.um da ayse hanimdi.bana da catlatma ignesi verdi ama jel kullanmadim.kimse bisey sölemedi.kullanmamiz mi gerekiyordu ki.öle olsa sölerdi herhalde ayse hoca ya da hemsireler.igne icin aradiklarinda haplari nasil kullanmam gerektigini sölediler sadece bunlari kullanacaksin o kadar dediler.eger kullanmak gerekiyorduysa ve sölemedilerse var ya...sen sor yine de canim inş.gerekmiyordur

Canim dok yucel bey enson gun emre bey knt etti ve onlar yazdi tekrar recete yucel beyin yazdigi recetede yoktu kendinden catlasaydi kullanmicaktin catlamadigi icin kullanman gerekiyor dedi hemsire aradiginda ben emre beyin soyledigini soyledim dok bey oyle dediyse siz jelide kullanin dediler bendw tedirginim simdi hakkimizda hayirlisi yarin transferim var bakalim

Düşünsene benim sonucum negatif.ya kullsnmak gerekiyorduysa ve ben kulkanmamis olduysam ondan tutunmadiysa(kafamda deli sorular.BUSEMRE bi soracakti merak ediyorum ne diyecekler.senin icin de hayirlisi olsun cnm.bebişin tutunur inş.rahat ol kullanmak gerekmese sölemezdi emre bey.hem etrafimda o jelden kullanan dogal yolla hamile kalan insanlar da var.asil gerektigi halde kullanmamak sorun olur diye düşünüyorum.hayirlisi bakalim

Sabah aradım hastaneyi beni Arıcak'larını söylediler hala telefon bekliyorum biraz önce yine konuştum Ayşe hoca ya arayacaklar beklemedeyim arkadaşlar maalesef.iletişime geçince size dönüş yapıcam

Arkadaşlar Ayşe hoca ile şimdi görüştüm.biz ilaçsız tedavi gördüğümüz için vücuda hiç bir hormon vermediklerini jeli de kullanma dedi.bir yanlışlık yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…