Bende onun hastasiydim o cok yogun ve soguk biri bu tedavimde o yuzden yucel beyi sectim insana daha iyi eletirk.veriyo aylin hanim hastasini bile tanimiyo senin de sanssizligin o olmusaylin hanımın hastasıydım bu arada
vala ben hepsinin aynı olduğu kanısındayım. transerden sonra bile bi sıkıntım olduğunda doğru düzgün görüşemedik. sonuçta ciddi paralar veriyoruz.insan ilgi,alaka transferden sonra irtibat ta bekli yo birazBende onun hastasiydim o cok yogun ve soguk biri bu tedavimde o yuzden yucel beyi sectim insana daha iyi eletirk.veriyo aylin hanim hastasini bile tanimiyo senin de sanssizligin o olmus
Haklisin canim.ama ben hamileligim boyunca yine bizim.orda ozel hastaneye gittim.7ayindan sonra gebelikzehirlenmesi nedeniyle beni kabul etmeyip devlet hastanesine yonlendirdi inanki haftanin uc gunu tahlil yaptirdim ve tup bebege harcadigim paradan cok odedim ve beni birkez dahi aramadilar noldu erken dogum.riskin vardi sen nasilsin bebek basil diye toplasan 100hastasi vardir dok bi iki dk ayirip arayabilirdi dimi yok ama sisli beni dogum sonrasi muhtemelen bu hafta dogum yapacaksiniz nasilsiniz diye aradi erken dogum yaptigimi bebegi kaybettigimi soyledim ve gecen gittigimde yucel bey cok ilgili ayrintili sordu bence insanliktan kaynaklaniyo verdigimiz paradan degil o ilgi alakavala ben hepsinin aynı olduğu kanısındayım. transerden sonra bile bi sıkıntım olduğunda doğru düzgün görüşemedik. sonuçta ciddi paralar veriyoruz.insan ilgi,alaka transferden sonra irtibat ta bekli yo biraz
Merhabalar bende normallde aylin hanimda dusunuyordum ama. Suan vazgeçicem herhalde 1400 sayfa var geriye dönüp okumak zor .yeni tedaviye basliycam hangi doktora gidecegime karar veremedimBende onun hastasiydim o cok yogun ve soguk biri bu tedavimde o yuzden yucel beyi sectim insana daha iyi eletirk.veriyo aylin hanim hastasini bile tanimiyo senin de sanssizligin o olmus
Benim de esimde azospermi vardi canm.benm hic skntm yoktu.eşimin spermlerinin disari ifrazi yoktu.bi damari olmadigi icin.tesa veya tese yapiyorlar..senin tedavine basliyorlar .yumurtan toplanrken esinden de tesa yani bir şırınga ile sperm ariyolar lokal anestezi ile.bulmazlarsa teseye geciliyor.yani kesi ile sperm arama islemi.bizde gerek kalmadi kesmeye.direk buldular şükür doktormz emre beydi cok sempatik ilgili biri.suan hamileym ikzlerime 3.5 aylik cok sukur..indirim olayıni bilmiyrm ama.Arkadaslar selam.Benim esim azospermi. Kisetse memorialde tup bebek yaptirmayi dusnuyoruz. Meorialden razi kaldiniz mi?Fiyatlari ne kadar?Biz yurt disnan geliceyimiz icn fiyatkarda indirim olmaz bize herhalde.
İnşallah canim saolasin.cok sükür dogru adresteyiz.melcanla seni birkere gördm ama sanki daha önceden tanişiyormusuz gibi.13 mayista canim randevum semra hocayla görüsücem muayene olucam.bakalim neler söyleyecek nasil bir yol izlicez.hayirlisi.dua etmezmiyim hiç hep aklımdasınız sanki önceden tanıyormuşum gibi keşke hep beraber gün saysaydık ama ben çok geçmeden aramıza katılacağınızı biliyorum çünkü doğru hastanedesiniz emin ellerdesiniz.. ben 4. denemede aldım pozitifi.. sen naptın gittin mi hastaneye ne dediler neden negatif olmuş olabilir
Yucel bey de bence cok bilgili ve sabırlı bi doktor.sevdim onu da..Bende onun hastasiydim o cok yogun ve soguk biri bu tedavimde o yuzden yucel beyi sectim insana daha iyi eletirk.veriyo aylin hanim hastasini bile tanimiyo senin de sanssizligin o olmus
Kızlar 5 hafta 5 günlük oldu bebiş kese ve kalp atışı için gün sayıyorum 2 mayısta randevum uyku hali var son bir haftadırda mide bulantısı var ama kusma yok bulantı var iştah açıklığı var inşallah herşey yolundadır sizde normal mi belirtiler başladı benim embrio 5.gün dü en son merak ettim 16 gün tekrar beta hcg Testi yaptırdım 9. Gün 285 11.gün 810 16.gün 6810 ve bekliyorum sizce nasıl değerler ve belirtiler
31 mart transferim yapıldı 9 nisan tahlil günümdü 285 çıktı 11 nisan tekrar yaptır dediler onda da 810 çıktı tamam daha test yaptırmana gerek yok dediler 3 hafta sonra doğum doktorundan randevu al kalp atışı ve kese için dediler bende 2 mayıs pazartesi günü için randevu aldımKeseyi görmek için gitmedin mi benimki de 5 haftalık keseyi gördük dün sadece..kalp atışı 2 hafta sonra.. hangi gün transfer olmuştun sen..
Hepsi normal degerlerin de cok guzel masallah.bebeginin kesesini gorebilirsn ama sakin kalp atisi dinlemeye kalma cok zararli 10 haftadan once..simdi kalp zaten yeni yeni olusuyordur.ama kesen olusmustr.tek kese görmeye gidebilirsin zarari yok.ama sabrederim diyosan ikisini birden gor.biz sabretmemistik kese.icin.uyku hali bulanti falan hepsi normal.benim istahsizlk vardi herkeste degisik.Kızlar 5 hafta 5 günlük oldu bebiş kese ve kalp atışı için gün sayıyorum 2 mayısta randevum uyku hali var son bir haftadırda mide bulantısı var ama kusma yok bulantı var iştah açıklığı var inşallah herşey yolundadır sizde normal mi belirtiler başladı benim embrio 5.gün dü en son merak ettim 16 gün tekrar beta hcg Testi yaptırdım 9. Gün 285 11.gün 810 16.gün 6810 ve bekliyorum sizce nasıl değerler ve belirtiler
Yerinde olsam kalp atisi icin acele etmezdim canim.10 haftayi bekle derim.kalpleri cok zayif ilk haftalarKeseyi görmek için gitmedin mi benimki de 5 haftalık keseyi gördük dün sadece..kalp atışı 2 hafta sonra.. hangi gün transfer olmuştun sen..
Yok sadece doktor görsün bana dinletmesin kalbi atmıyorsa 10 hafta içimde beni zehirleyebilir. Zaten okadar dayanamam.. amâ sesli dinlemiycemYerinde olsam kalp atisi icin acele etmezdim canim.10 haftayi bekle derim.kalpleri cok zayif ilk haftalar
Evet banada öyle dedi yucel bey ama ben meraktan başka hastaneye gidip keseyi gördüm. . Ben Fazla sabirsizimda.. keşke rahat olmayı basarabilsem.. Benim transferim de 4 nisan di demek sen benden 4 gün öndesin..Hadi bakalım hiç durmadan atsın kalpleri31 mart transferim yapıldı 9 nisan tahlil günümdü 285 çıktı 11 nisan tekrar yaptır dediler onda da 810 çıktı tamam daha test yaptırmana gerek yok dediler 3 hafta sonra doğum doktorundan randevu al kalp atışı ve kese için dediler bende 2 mayıs pazartesi günü için randevu aldım
Aynen oyle yap canim.bize gosterdi minicik biseyler oynuyor yakinlastrdi bak dedi atan kalp bunlar.ama dinletemem dedi.iyi ki dinletmemis.gordum o da yetti.Yok sadece doktor görsün bana dinletmesin kalbi atmıyorsa 10 hafta içimde beni zehirleyebilir. Zaten okadar dayanamam.. amâ sesli dinlemiycem
İnşallah canım bakalım bekleyip göreceğiz allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder inşallahEvet banada öyle dedi yucel bey ama ben meraktan başka hastaneye gidip keseyi gördüm. . Ben Fazla sabirsizimda.. keşke rahat olmayı basarabilsem.. Benim transferim de 4 nisan di demek sen benden 4 gün öndesin..Hadi bakalım hiç durmadan atsın kalpleri
Tabi canım görsekte yeter dinlemesekte olur sonra dinleriz o iyi olsun da meraktan ölecem bir hafta kaldı gelde bana sor inşallah herşey yolunda gider hem kendim için hemde hepimiz için dualarımAynen oyle yap canim.bize gosterdi minicik biseyler oynuyor yakinlastrdi bak dedi atan kalp bunlar.ama dinletemem dedi.iyi ki dinletmemis.gordum o da yetti.
Canim senin mide bulantın var mı benim hiç olmadı da erken mi acaba dahaİnşallah canım bakalım bekleyip göreceğiz allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Olmaz mı canim son bir haftadır var ama kusmuyorum sadece bulantı var gerçi zorlasam çıkar ama ben zorlamıyorum ara ara bulantı vuruyo uyku hali oluyor sersem gibiyim benim bugün hesaplamama göre 5 hafta 6 günlük hamileyim senin ne kadarlıkCanim senin mide bulantın var mı benim hiç olmadı da erken mi acaba daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?