- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
Sen naturel siklusu yanlış anlamışsındır belki diye söylüyorum.. naturel siklus sıfırdan tedavi olacak kişileri uygulanmıyor çünkü sizin embiryolarınız yok.. önce yumurtaları çoğaltıp embiryo oluşturacaklar bunu narurel siklusla yaparsalar sadece bi tane yumurta alabilirler her ay bir yumurta olduğundan.. vede o döllenmesse yazık olur anestezi alıp opu ya gireceksin sonuçta.. yapan merkezler var bunu özellikle yumurta rezervi düşük kişilerde yapılıyor ki ilaçla büyüyen yumurtadan daha kaliteli yumurta olsun diye çünkü onlara ilaçta verilse 1 veya 2 yumurta oluşuyor.. neyse diyelimki senin ilk denemen tutmadı ve dondurulmuş embiryolarınız var veya bi kardeş istiyorsunuz ozaman naturel siklusu kullanabilirsiniz.. ama inşallah ihtiyaç kalmadan hamile kalırsında kurtulursun tedavilerden.. bu süreçte moralini yüksek tutmanı tavsiye ederim.. olmayabileceği ihtimalini unutma ilk denemede herkesin tutmayabiliyor kendini bunada hazırla çünkü bana %70 şans vermişlerdi fakat 4. denemede tuttu.. mutlaka bir gün anne olacağına emin olabilirsin ama çünkü iyi yerdesin..
Biz de eşimle normal yolla Cocugmuzun olmayacagini ogrendigimizde sok olmuştk.esimin kafasi cok karisti.ama ben hemen bi kucuk arastrma yaptım:) memorial ve bahceciyi gozume kestrdm.adet olcaktim bi iki gun sonrasinda.hemen bilet aldk.istanbula gittik memorialdan randevu aldik.hicbiseyden anlamiyordm.muayeneden sonra az cok sekillendi kafamda biseyler.cok arastrmadigm icin tutmama ihtimalini falan dusunmedim cok rahattim.sonradan tedaviye başladıktan sonra meger millet defalarca deniyormus olmuyormus onu ogrendk.bahceciye de gittim ayni gun memoriala gittigimz gun.doktor muayene icn cok israr etti icime sinmedi biraz boştu gittigmde bide sanki memorial kadar donanmli değildi.neyse neticede iyi ki memoriala gitmisim.cok sukur.cok didiklememek gerek aslnda bazen.iyi bir merkez bulduysan kendini teslm edeceksin.yoksa rahat bi pskljn olmuyorinşaallah sorabilirim. aslında ben bahçelievler medical parkta jane hanıma gittim orda başlamayı düşünüyordum. ama hastane personeli çok ilgisizdi bir de jane hanımın yanından çıkınca kafamda hiçbir şey oluşmadığını fark ettim. yani nasıl oluyor bilmiyorum ama orda bir şeyler açıklarmış gibi oluyor eve geldiğimizde aklımızda bir sürü belirsizlik. belki de normali o bilemiyorum. inşaallah ayşe hanımla güzel geçer. ama daha gitmeden memorial içime sindi gibi.
Aynen canım bende araştırırken memorial buldum içime sindi psikolojik olarak çok rahattım çok şükür memorialde ilk denemede hamileyimBiz de eşimle normal yolla Cocugmuzun olmayacagini ogrendigimizde sok olmuştk.esimin kafasi cok karisti.ama ben hemen bi kucuk arastrma yaptım:) memorial ve bahceciyi gozume kestrdm.adet olcaktim bi iki gun sonrasinda.hemen bilet aldk.istanbula gittik memorialdan randevu aldik.hicbiseyden anlamiyordm.muayeneden sonra az cok sekillendi kafamda biseyler.cok arastrmadigm icin tutmama ihtimalini falan dusunmedim cok rahattim.sonradan tedaviye başladıktan sonra meger millet defalarca deniyormus olmuyormus onu ogrendk.bahceciye de gittim ayni gun memoriala gittigimz gun.doktor muayene icn cok israr etti icime sinmedi biraz boştu gittigmde bide sanki memorial kadar donanmli değildi.neyse neticede iyi ki memoriala gitmisim.cok sukur.cok didiklememek gerek aslnda bazen.iyi bir mermez bulduysan kendini teslm edeceksin.yoksa rahat bi pskljn olmuyor
Ilk denemede oldu benim de cok sukur yaa.darisi isteyen herkese.vural gozukmuyor buralrda ama ben soyliym ilk iki ay mide berbat yaaaaa.kilo veririsin ilk aylarAynen canım bende araştırırken memorial buldum içime sindi psikolojik olarak çok rahattım çok şükür memorialde ilk denemede hamileyim vural mide bulantısı devam günde 2-3 kere çıkarıyorum hiç bişey yiyemiyorum sende durumlar nasıl canim
Sorma canım midem çok kötü napalım bunada şükür ilk 3 ayı atlatsak geçecek inşallah seninki ne kadarlık nasıl gidiyorIlk denemede oldu benim de cok sukur yaa.darisi isteyen herkese.vural gozukmuyor buralrda ama ben soyliym ilk iki ay mide berbat yaaaaa.kilo veririsin ilk aylar
Yaa sorma ben bittim o donem 5 6 kilo verdim.herkes diyordu 3 ay boyle olcam.ben inanmiyordm 3 ayda bitecegine.ya kapiyi acamiyordm komsular sogan pişiriyor diye ben evde kendimden geciyordm ögure ögure.berbat bisey.bebeklere uzuluyorm bi yandan.ama bebek senin yediklerinden degil depolarindan besleniyor Allahtan.yoksa acliktan ölurlerdi gariban yavrucaklar.iki lokmayla gün geciyordu.meyve canavariyim meyve bile yiyemedim.neyse tam 2.5 ay falan oldu normale donuyor.smdi 3 bitti ohooooo hersey canim.cekyor doymuyorm.onume tabak tabak meyve koyuyorm:) ne guzelmis ohhh dunya varmis..istahsizlk berbat yaaaaaa.gececek canim hiç uzulme.Sorma canım midem çok kötü napalım bunada şükür ilk 3 ayı atlatsak geçecek inşallah
Olur da önce soru sorsan daha iyi olurBanada cevap veren olurmu
Ilk denemede oldu benim de cok sukur yaa.darisi isteyen herkese.vural gozukmuyor buralrda ama ben soyliym ilk iki ay mide berbat yaaaaa.kilo veririsin ilk aylar
Aslinda benden pinpiriklisi yok ama bisey bilmeden girdik o islere ondan cahil rahatligiydi bizmki.canim islemler yani yirmi gun falan sürüyor asagi yukari.yumurtaların cevap vermesine bagli.ilaclardan ben hic kilo almadm canim.bunyeden bunyeye değişiyor belki de.sorunların cok büyük gözükmüyor.insallah tutar ya olmsz dusunme hic.ne güzel maşaallah. ben çok pimpirikli bi insanım maalesef. bir de bizim görünen bir sorun yok ama iki dış gebelik var. nedenini söyleyebilen olmadı. demek gebe kalabiliyorsun şansına dış olmuş dediler. ben de o yüzden bekledim baya bi.
herkese göre değişiyordur ama süreç ne kadar sürüyor ortalama? benim yumurta rezervi iyi, eşimin sperm değerleri iyi. tüpler açık.
rahimde eğrilik var dedi jane hanım ama hafif birşeymiş ve gebeliğe engel değilmiş. sonra perde olabilir dedi ama neye dayanarak dedi bilmiyorum. histeroskopi istedi ama bakalım ayşe hanım ne diyecek.
bir de kilo alınıyor mu ilaçlar sebebiyle?
Aslinda benden pinpiriklisi yok ama bisey bilmeden girdik o islere ondan cahil rahatligiydi bizmki.canim islemler yani yirmi gun falan sürüyor asagi yukari.yumurtaların cevap vermesine bagli.ilaclardan ben hic kilo almadm canim.bunyeden bunyeye değişiyor belki de.sorunların cok büyük gözükmüyor.insallah tutar ya olmsz dusunme hic.
Kız burdayım yazıyorum ya millete.. bizde deneyimli tüp bebek ustaları olduk yani he..herkes bize soruyorAynen canım bende araştırırken memorial buldum içime sindi psikolojik olarak çok rahattım çok şükür memorialde ilk denemede hamileyim
Ohh ohh super beta hcg degerin tavan yapmis desene:) düşük yaptığında o degerlerin de cok yüksek seyretmemistir.geciyor cnm 3.ay aklina bile gelmeycek...peynir ye tuzlu.zeytin limon.bunlar yine yeniyor.Kız burdayım yazıyorum ya millete.. bizde deneyimli tüp bebek ustaları olduk yani he..herkes bize soruyorbuarada midem çok kötü gerçekten böyle bi mide bulantısı yok yani düşük yaptığımdaki hamileleiğimde bulantım hiç olmamıştı.. ben böyle bişey beklemiyordum.. yiyceğim şeyi aklıma getirmek bile benim midemi bulandırmaya yetiyor beni küçükken araba çok tutardı şimdi yine başladı tarifi imkansız bi acı hissediyorum önce sonra bi yanma sonrada bulanma.. ama olsun sağlıkl olsunda bebiş gerisi önemli değil ne zaman bitecek peki ya hiç geçmesse..
Benimde çikolata kistim vardı semra hoca ve kahraman hoca var memorialda laporoskopiyle çikolata kistlerimi aldılar.. tüplerimde sorun yoktu onlara dokunmadılar bide bi düşüğüm olduğu için yapışıklık varmış kürtajdan dolayı heralde onu açtılarSanirim yanlis anlamisim işin icinde olmayıncamoralim ıyi aslinda...benim 21 yaşında olduğum çikolata kisti ameliyatı var karın icinde sıvı ve yapisikliklar var.sağ tupte de şekil bozukluğu .lap. yaparsam sağ tüpü almam lazim ilk önce bir böyle deneyelim dedi.rabbim ins tez zamanda yavrularımiza kavusturur. Sizleri haberdar ederim
yenmiyor valla elimde çubuk kraker bütün gün geziyorum başka hiç bişey yiyemiyorum sende bide ikiz var kim bilir neler çektin ama senin iyi tarafı evde olman allahtan ben yol geliyorum sabah istanbul trafiğinde bide akşam berbat oluyorum.Ohh ohh super beta hcg degerin tavan yapmis desene:) düşük yaptığında o degerlerin de cok yüksek seyretmemistir.geciyor cnm 3.ay aklina bile gelmeycek...peynir ye tuzlu.zeytin limon.bunlar yine yeniyor.
Evet o bulantiyla calisamazdim ben.leblebiyi de dene canm.cubuk kraker cok yedim.evi doldurmustum.smdi gormek istemiyorm valla :) ama bazı seylerden hic bulanmadi midem.sinirsiz limon yiyeblirdm mesela:) cağla yiyordm bak o dönem.tursu canim isterdi.acidan nefret ederim normalde ama aci tuzlu ve eksi seyler rahatlatyordu.tatli ise asla...hala tatli yiyemiyorm.benimkler erkek ondan heraldeyenmiyor valla elimde çubuk kraker bütün gün geziyorum başka hiç bişey yiyemiyorum sende bide ikiz var kim bilir neler çektin ama senin iyi tarafı evde olman allahtan ben yol geliyorum sabah istanbul trafiğinde bide akşam berbat oluyorum.
Buranın hanım ağası vivaldi ön mulakatı o yapıyor uygun görürse bizimle konuşabiliyorsunuzOlur da önce soru sorsan daha iyi olurbuyur canim sorun ne:) buranin hanim ağası gibi hissettim bi an ahahaah:)
hahah ben seni buraya naturelden sorumlu devlet bakani olarak atadim vural:) psikolojik rahatlatma ve fikir verme de benden :) senle bi merkez de biz acalim:) senin tüpbebek birikimin bilgin benim de gaz vermemle iyi yurur isler:)Buranın hanım ağası vivaldi ön mulakatı o yapıyor uygun görürse bizimle konuşabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?