Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

düşükten sonra pıhtılaşma olmuyor canım ama.eğer pıhtılaşma varsa düşük olmuş olabilir.ilk düşükten sonra istenmiyor genelde test fln. bendende istemediler ama ben yaptırdım hepsini biraz pimpirikliyim sanırım.bi kısmı hala çıkmadı tahlillerin 1 ayı buluyor çıkması.kanda pıhtılaşma,enfeksiyon,immun sisitem,hormanal testler,kromozomlar hepsine baktırdım hafif pıhtılaşma çıktı benim
kan pıhtılaşması hangi testte çıktı acaba.. bende faktör 5 mutasyonu heterozigot çıktı.. geçen 7 haftalık düşüğümde banada ayln hanım gerek yok bu tam anlamıyla olduğu anlamına gelmez homozigot olursa kesin var deriz dedi bende kullanmamıştım ve düştü kanamam başladı sonra gittiğim doktorlar artık kullanamazsın kanaman başlamış baştan kullansaydın keşke dediler.. sonra bu transferimde semra hoca dediki bi tane düşük öyküsü var boşuna kullanmış olabileceğimizide düşünüyorum ama yinede kullanmakta fayda var dedi transferden sonra değil pozitif sonucu alınca başla clexane ve coraspirine dedi.. ben iğneyi kullanmasam

Arkadaslar tup bebege baslangic icin adetin 2. Günü pazara denk geliyo ve Semra Hanım hastanede yok. Sizce pazartesinimi bekleyelim yoksa pazar gideyimmi kahraman bey varmis nasıl oluyor surec

ssk priminden ötürü suan raporumu alamadım devletten tüm kritiler tamam ama primden ötürü bekliyoruz ilaç raporu alırsam nasıl faydalanıcam çünkü şişlinin devletle anlaşması yok
Senin yada esinin 900gunluk ssk pirimi olmasi gerekiyo tup bebek raporunu cikarinca zaten ilac icinde rapor cikarmis oluyorsun ki sislide rapor gecmiyo evet ama 1000lira indirim yapiliyo ilaclarida raporunu aldiktan ucgun sonrasina kadar alabiliyorsun ben hemen yedaviye baslamicaktim raporu almistim eczaneye gittim.receteyi isledi tedaviye baslicam zaman gidip aldim ilaclari

Arkadaslar tup bebege baslangic icin adetin 2. Günü pazara denk geliyo ve Semra Hanım hastanede yok. Sizce pazartesinimi bekleyelim yoksa pazar gideyimmi kahraman bey varmis nasıl oluyor surec
Sen pazqr git canim eger tedaviye baslihorsan illa ikinci gun git semra hanimlada diger randevunda bulunmasi icin not aldir

Senin yada esinin 900gunluk ssk pirimi olmasi gerekiyo tup bebek raporunu cikarinca zaten ilac icinde rapor cikarmis oluyorsun ki sislide rapor gecmiyo evet ama 1000lira indirim yapiliyo ilaclarida raporunu aldiktan ucgun sonrasina kadar alabiliyorsun ben hemen yedaviye baslamicaktim raporu almistim eczaneye gittim.receteyi isledi tedaviye baslicam zaman gidip aldim ilaclari

şöyle bir durum var benm 900 günüm 2 ay sonra dolucak eşimde prim sorunu yok ama suan işsiz yani ikimizinde olmuyor

Canim o dedigin testi esim de yaptırdı.spermlerin akisini saglayan damarlar varmi yokmu ona bakacalardir esinde.transrektal ultrason adi galiba. makattan bakiliyor.ona gore damar varmi yokmu ogreneceksinz.yani sprmeler neden disariya cikmiyor bunun cevabı olacaktir.kistik fibroz testini sakin ozelde yapma.2 bin tl.ustu fiyat i var.biz devlete gittik cok da kolay olmuyor ama genetik doktorlarina durumu anlatin .bizde hem esime hem bana genetik test yapildi ve hic para vermedik.ustelik ozel de olsa devlet de olsa o test burç laboratuvari diye bi laboratuvara gidiyor.ve ikisi de ayni anda sonuc veriyor.ben kanuni hastanesinde yaptırdm testi.hic sorun cikarmadi dr.hemen yaptı.esim de bağcılar devlette yaptı.ordaki doktor tek esime bakabileceğini söyledi.boylelikle iki ayri hastanede yaptik.ve genelde iki kiside de tasiyicilk cikma olasiligi cok dusuk.diyelm ki cikti.bebeklere pgt yapilir saglami nakledilir.yine problem yok yani.

canım şu makattan yapılan film için kanuniden hangi bölüme randevu almam lazım eşim için biliyormusun acaba

Rapor almak için kriterler ne acaba

canım şu makattan yapılan film için kanuniden hangi bölüme randevu almam lazım eşim için biliyormusun acaba
Canim biz onu ozel medipol hastanesinde yaptırdık.orda da 210 tl.idi..kanunide genetikleri yaptırdık biz.ama kanunide de o filmi cekerler .gidecegin birim üroloji.onlar senden film istycek.radyolojide de filmini cektirecek iste.memorialda da 800 tl gibi bi rakamdi.devlette de yapiyorlar.

Adetin ilk günü git.o da olur.ben ilk gun gittim.ilk ya da ikinci gun deniliyor.yogun oldgu günde rahimde hersey gozlemleniyor.

kizlar 2 mayis test gunum bugun kahverengi lekeler gelmeye basladi natural siklustu bu seferki cok moralim bozuldu.bu dtutmadi galiba

peceteye sildigimde geliyor ama sureklilik yok.yani ust uste silincedegil de belli araliklar
Hepimizde oldu o kahve leke.korkma.tutunma kanamasi olabilir panik yapma.kirli bi pembe ile kahve renk arasi ise dert etme.kipkirmzi adet kani gbi deglse embryo rahme tutunurken asinidrma yaparmış rahimde.bu da tahrise kanamaya neden olrmus.hemen hemen her kadinda gorulur.ben aglamstm gordugmde ama korkma.ailemzdeki tum kadnlarda da olmus arastrdm sonra :) iyiye isaret olabilir o leke.

Hepimizde oldu o kahve leke.korkma.tutunma kanamasi olabilir panik yapma.kirli bi pembe ile kahve renk arasi ise dert etme.kipkirmzi adet kani gbi deglse embryo rahme tutunurken asinidrma yaparmış rahimde.bu da tahrise kanamaya neden olrmus.hemen hemen her kadinda gorulur.ben aglamstm gordugmde ama korkma.ailemzdeki tum kadnlarda da olmus arastrdm sonra :) iyiye isaret olabilir o leke.
bende aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.guya kendimi de kotu sonuca hazirlamistim ama olmuyormus demek ki.cok tesekkur ederim cevabin icin.o kadar kayiplar ve negatiflerden sonra insan hemen felaket senaryolarina daliyor.kafami takmamayacalisayim o halde :) cok tesekkurler gercekten

Back
X