Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hih iste benim ilac da dramamine idi.aynen.cok iyidi o vural sorsun onu

Günlerden pazar olduğu için zorlanmışsınız dır...benimde bugün transferim oldu hastane bomboştu bugün

Bende ilk kez görün tedavim boyunca tüm doktora göründüm sanıyordum ama çok tatlı ilgili bit bayanmış transfer esnasında pozitif enerji verdi...hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız inş

Merhabalar,
Dün Ayşe hanımla görüştüm ben de. İnşaallah sonu da iyi olur ama iyi ki gelmişim buraya dedim. Daha önce Bahçelievler Medical parka gitmiştim görüşmek için ve hsg orda çekildi. İki Merkez ve doktorlar arasında dağlar kadar fark var. Medical park ilgisiz bir yer ve oradaki doktor hsg'ye bakıp perde olduğunu söylemiş ve histeroskopi istemişti. Ayşe hanım 4 boyutlu baktım Dedi perde alakasız bir yerde hiç ilgisi yok Rahminle oynatma sakın Dedi. Bana para için gereksiz işlem yapmayacağı güvenini verdi inşaallah da öyledir. Ayrıca çok güleryüzlü ve güven veren bir havası var. Aşılama yapalım önce Dedi. Haftaya regl ile beraber başlayacağız inşaallah.
Mide bulantısı olanlara Allah şifa versin inşaallah ama bana o bile imrenilesi geliyor şu anda :) tabi çok zordur inşaallah kolaylıkla geçsin herkesin gebeliği darısı da bize olsun

İnan o bulantı çok zor ama insan dediğin gibi ona bile seviniyo canım Rabbim seninde güzel haberlerini duymak nasib etsin

Ayşe hoca bizden bu testleri istedi ama bazıları sağlık ocağında yapılmaz Dedi. Hangileri yapılmaz biliyor musunuz?

Eklentiler

• image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 80
Ayşe hoca bizden bu testleri istedi ama bazıları sağlık ocağında yapılmaz Dedi. Hangileri yapılmaz biliyor musunuz?
Canım ben bu testleri özel hastane yaptırdım kadın doğum uzmanı na gittim tüp bebek yaptırcam dedim benden bu testleri istiyorlar dedim kan verdim yaptırdım sağlık ocağında yapmıyorlar diye biliyorum ama sen araştır yinede fiyat olarak toplam 150 tl gibi bir rakam ödedim herhalde tam olarak hatırlamıyorum ama aşağı yukarı o kadar dı galiba

Devlet hastanesine gidecek vaktim yok maalesef. İstanbul bakırköydeyim ve kalabalık oluyor. Bir de bu arada kız kardeşim evlenecek şehir dışına çıkıp geleceğim dönüşü de bekleyemem regl tarihi geliyor. yani herşey bir araya geldi çok sıkıştım

Devlette hepsini yaptirdik.hiçbir ucret de odemedik dogal olarak.saglik ocağını bosver.birini yapcaksin biri kalacak.devlette dort bes tup kan aliyolar hepsini yaptriyosun.

Kizlar transferin besinci gunu sol tarafimda transferden beri sanki hafif batmami diyim bir tugaf agri var beb umitlenmek istemiyorum ama sizce tutunuyor olabilirmi bebegim birde o kitlerden vardi evde yaptim ikinci cizgi silik cikti bunlar gebeligi goatermiyo herhalde dimi baskalarina erken daha gununu bekle demek kolay oluyorda is kendine gelince hicte oyle olmuyo

Canm o batmalar kasik agrilari sancıları hepsi normal.biz de yasadik.insallah iyiye isarettir.sen daha once hamile kalabilmissin pozitifi gorecegine inanıyorum.olumlu dusun.o kitlere pek güvenmiyorum 5.gun cok erken ..ben de sana diyorm ama gebelik testini ben de almistim :) 8.gun tek cizgi ertesi gun kanda 285 i gordum cok sukur :) biraz sabret :) az kaldi testine 3 gun daha gayret :)

Bu sayfa boyle ya.super.normalde hamile kalanlar baska sayfalara geciyor.ama ben 4 ay oldu cok sukur ve hala burdayim.seviyorum bu sayfayı.baska sayfalarda bulamadim bu samimiyeti:)
Vivaldi gerçekten senin olman yazınlara yorum yapman sorulara hemen samimiyet le cevap vermen bize çok büyük bir moral.Allah evlatlarını sana hayırlı eylesin.Bizi sakın bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…