cok tesekkurler gercekten moral oluyor dedikleriniz hep.evet bunu muhakkak soyleyecegim.Allah hepimize annelik duygusunu hayirli evlatlarla tattirsin insallahO lekelerin devam ettigini mutlaka bildir doktora.belki bi ilac verir.tutunurkenki lekelenmelerdendir umarim.olmsz bisey olsa degerin bu kadar yuksek olmazdı diye dusunuyorum.:) takma kafana.guzel dusun :) uzme bebegi
aminnnn Allah emeklerimizi bosa cikartmasin.hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeHayirli uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.
Evet canim bebeği genetik incelemeye gönderdiler orada çıktı sonuç. Bu test peki nasıl yapılıyor hangi bölümde ? Bir de biz istesek kendimiz yaptırabilir miyiz? Artık şansa bırakmak istemiyorum işi. Çok yoruldum. Bu sefer ne gerekiyorsa yaptıralımcanım bende memorıalın hastasıyım.rutin istenen bi test değil.genelde 2.düşükten sonra fln isteniyo.martta düşük oldu benimde ilk düşüğüm bendende istenmedi ama ben tıp fakültesine gidip düşüğe sebep olabilecek bütün testlerimi istedim.hafif pıhtılaşma çıktısenden istenmemiş olabilir tek düşükte memorıal benden de isemedi.genetik anamili olduğunu ne biliyosun düşükten metaryal mi aldılar
Aslında düşük değil kalp atışı olmadığı için alındı 9. Haftada. 5. Denememde ilk kez tuttu o da böyle oldu işteDüşük kaçıncı tüpte oldu acaba?benim de oldu senin gibi.sonradan tedavilerini nasıl yaptılar cgh ya da pgt yapıldı mı
Evet canim bebeği genetik incelemeye gönderdiler orada çıktı sonuç. Bu test peki nasıl yapılıyor hangi bölümde ? Bir de biz istesek kendimiz yaptırabilir miyiz? Artık şansa bırakmak istemiyorum işi. Çok yoruldum. Bu sefer ne gerekiyorsa yaptıralım
siz hic bakmayin onlarin lafina bana da aynisini soylemislerdi ilk dusuge yapmiyoruz.sonra ikinci kere dusuk yaptim ikinciye de yapmiyoruz diye.3 kere dusuk yapacakmisimda oyle.sonra dinlemedim onlari tabi baska doktorlara gittim.dr saairdi ne demek dedi yapmiyoruz diye sagolsun yonlendirmisti beni goz gore gore yasamamizi istiyorlargeçekten yorucu bi süreç.bencee hepsini yaptır için rahat olur en azından ben ünivetsite hastanesine kadın doğuma gittim derdimi anlattım düşük oldu fln dedim normaşde tek düşükte istemeye gerek görmüyoruz fln dediler ama istediler bütün testleri.kandan kromozom analizi.trombofili paneli,immun sistem,enfeksiyon zaten çabuk çıkmıyor tahliller yaklaşık 1,5 ayı buluyor hepsinin çıkması bende daha bi kısmını almadım.
Maşaallah çoook iyi bir deger 50 nin üstü saglıklı oldugunu gösteriyor.Allahın izniyle inş.güzel bi sekilde devam eder.Natürel di dimi.kizlar bugun test gunumdu.test sonucu 187.91 karisik duygular icerisindeyim.bir yanim mutlu bi yanim dur daha erken diyor.devam eden lekelenmeler de beni tedirgin ediyor.
Bence Sevin canım lekelenme normal ve değerin gayet guzel maşaAllah drlar kırmızı olmayınca endiselenmeyin diyo sadece bol bol istirahatkizlar bugun test gunumdu.test sonucu 187.91 karisik duygular icerisindeyim.bir yanim mutlu bi yanim dur daha erken diyor.devam eden lekelenmeler de beni tedirgin ediyor.
Aminn insallah bu sefer hersey yolunda gider.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda :) Evet naturaldi bu seferkiMaşaallah çoook iyi bir deger 50 nin üstü saglıklı oldugunu gösteriyor.Allahın izniyle inş.güzel bi sekilde devam eder.Natürel di dimi.
cok sagul gercekten.ilk basta sevinemedim bile degeri telde ogrendim baska hastanede yaptirmisim.memorialda degil.bana dediki laboratuvardaki degerin dusuk takip gerekihor diye.dedim bu 187 degil de 18.7 mi :)) dediklerinize kulak verip dinleniirum iyiki varsiniz gercektenBence Sevin canım lekelenme normal ve değerin gayet guzel maşaAllah drlar kırmızı olmayınca endiselenmeyin diyo sadece bol bol istirahat
Cunku normalde kadinlar adeti bi hafta falan gecince kan testi yapiyor 1000 lere falan ulasmis oluyor..bizim gibi transferden 9 gun sonra test sonucunu ogrenmeye gelenlere alisik degl laborantlar:) sen bi bes gun sonra git degerin baya artmis olck insallah :)cok sagul gercekten.ilk basta sevinemedim bile degeri telde ogrendim baska hastanede yaptirmisim.memorialda degil.bana dediki laboratuvardaki degerin dusuk takip gerekihor diye.dedim bu 187 degil de 18.7 mi :)) dediklerinize kulak verip dinleniirum iyiki varsiniz gercekten
ayy insallahhhh:) drla konustum simdi lekelenme.icin bisey yapmiyacaklarmis.eger pembe olursa igneye basliycaz dediler.Cunku normalde kadinlar adeti bi hafta falan gecince kan testi yapiyor 1000 lere falan ulasmis oluyor..bizim gibi transferden 9 gun sonra test sonucunu ogrenmeye gelenlere alisik degl laborantlar:) sen bi bes gun sonra git degerin baya artmis olck insallah :)
Vural transferden sonda neler yaptın...bilgi alabilirmiyimEbrar bugün kalp atisini dinliycekti noldu acaba gitmedi mi daha?
Canım gitmem mi bugün gittim bebiş 7 haftalık ve kalp atışlarını duydum çok şükür çok mutluyum sonra doktor bazı tahlil ler istedi kan verdim öğleden sonrada onlara baktı değerlerin gayet iyi bir sorun yok dedi glifor içiyordum onu bırak dedi jel ve folik asite devam artı vitamin ve kan ilacı verdi 10 mayısta tekrar gel dedi niye çağırdı onu anlamadım ama herşey yolunda bir sıkıntı yok dediEbrar bugün kalp atisini dinliycekti noldu acaba gitmedi mi daha?
İnş.Dr unuz kimdi.Aminn insallah bu sefer hersey yolunda gider.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda :) Evet naturaldi bu seferki
Maşaallah ne güzeeel Ebrar hadi gözün aydın.Ebrar natürel miydi.Canım gitmem mi bugün gittim bebiş 7 haftalık ve kalp atışlarını duydum çok şükür çok mutluyum sonra doktor bazı tahlil ler istedi kan verdim öğleden sonrada onlara baktı değerlerin gayet iyi bir sorun yok dedi glifor içiyordum onu bırak dedi jel ve folik asite devam artı vitamin ve kan ilacı verdi 10 mayısta tekrar gel dedi niye çağırdı onu anlamadım ama herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi
Sevindim cnm bende aksam burdaki hastaneye gittim bulanti icin serum takıldı baktı kalp atışı var dedi.. bugün kahve çok hafif akinti oldu çok korkuyorum yarın 4bucuga randevu verdiler düşecekmi acabaCanım gitmem mi bugün gittim bebiş 7 haftalık ve kalp atışlarını duydum çok şükür çok mutluyum sonra doktor bazı tahlil ler istedi kan verdim öğleden sonrada onlara baktı değerlerin gayet iyi bir sorun yok dedi glifor içiyordum onu bırak dedi jel ve folik asite devam artı vitamin ve kan ilacı verdi 10 mayısta tekrar gel dedi niye çağırdı onu anlamadım ama herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi
Canim hayirli uğurlu olsun bebişin. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Sen transferden önce gliforu kullanıyor muydun? Benim geçen ay yumurta toplandı. Bu ayın ortalarında da transfer olacak inşallah. Şu an folbiol ve d vitamini kullanıyorum. Glifor da kullanıyordum ama 10 gün önce falan bıraktım doktor bir şey demedi diye. Acaba devam etsem mi?Aminn insallah bu sefer hersey yolunda gider.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda :) Evet naturaldi bu seferki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?