Hadi hayırlısı inşallah. Dualarımız seninleKızlar günaydın yarın kese ve kalp atışı için doktora gidiyorum bakalım ne olacak bana dua edin herşey yolunda gider inşallah dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah hadi hayırlısı.Arkadaşlar hastaneden aradılar transfer için gidiyorum.sevinç hanım Yapıcakmış transferimi dua edin nolur
Saol canim randevum bugün 11 de heyecanlı bekleyişHadi hayırlısı inşallah. Dualarımız seninle
Rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.umarım hepimiz iyisonuçlar alırız.bende yeni tedaviye ayın 6 gibi başlarım inşallahHmm anladım canım cok saol. Valla bende pimpirikliyim :) en kisa zamanda bir kadin dogumcuya gorunmeyi dusunuyorum transfer oncesi :) sonradan sorun cikmasin :)
geçmiş olsunkan pıhtılaşması hangi testte çıktı acaba.. bende faktör 5 mutasyonu heterozigot çıktı.. geçen 7 haftalık düşüğümde banada ayln hanım gerek yok bu tam anlamıyla olduğu anlamına gelmez homozigot olursa kesin var deriz dedi bende kullanmamıştım ve düştü kanamam başladı sonra gittiğim doktorlar artık kullanamazsın kanaman başlamış baştan kullansaydın keşke dediler.. sonra bu transferimde semra hoca dediki bi tane düşük öyküsü var boşuna kullanmış olabileceğimizide düşünüyorum ama yinede kullanmakta fayda var dedi transferden sonra değil pozitif sonucu alınca başla clexane ve coraspirine dedi.. ben iğneyi kullanmasam
arkadaşım şimdi bende aradım hastaneyi aylin hanım ayrılmışAylin Hanim Ayrilmismi..?! Ne Zaman Benim Doktorumda O.. Dondurulmuslar Icin Tekrar Gidicem..
canım bende memorıalın hastasıyım.rutin istenen bi test değil.genelde 2.düşükten sonra fln isteniyo.martta düşük oldu benimde ilk düşüğüm bendende istenmedi ama ben tıp fakültesine gidip düşüğe sebep olabilecek bütün testlerimi istedim.hafif pıhtılaşma çıktıKızlar bir şey sorucam bu kanda pıhtılaşma testi sonuçlarını falan yazmış herkes ben memorial de 6. Denemeye önümüzdeki ay basliycam inşallah. Son iki denemem de oradaydı ama bana böyle bir testin sonucundan kimse bahsetmedi. Acaba tedaviye başlarken rutin yapılan bir test mi yoksa ayrıca yaptırmak mi gerekiyor? Ya da sonucum normal çıktığı için mi kimse bir şey söylemedi. Benim de bi 9 haftalı düşük var ama genetik anomali olduğu içindi. Kafama takıldı yaaa
Canim 9ila 12gun arasi degisiyo yumurtanin gelisimine bagli bu ilac kullaniminda yumurta gelisimin ve kan testinle belli oluyor sana kullanicagin miktar sms le bildiriliyor yaklasik ortalama 3kutu gidiyo bende 212ml kullaniyordum seninde ortalama bu kadar gider belkide daha az ama yine 3kutu oluyo simdiden tedavin hayirli olsunarkdaşlar ben henüz adet olmadım ilk defa kırmızıları dört gözle bekliyorumbu süreç toplamda ka gün kaç gün yumurta takibi opu yada transfer süreci biriniz anlatabilir mi ? çok ters zamanda tedaviye balıyorum rabbim benim ve hepimizin yardımcısı olsun... bir de gonal-f kullanımında bir standart var mı tahmini kaç kutu gider ?
Ayy canim benim :) cok sagol.ben de sizi tanimiyorm ama cok alıştım:) iyi haberlerinizi duymak sevindiriyor beni.insallah darisi hepinize canim:)Vivaldi gerçekten senin olman yazınlara yorum yapman sorulara hemen samimiyet le cevap vermen bize çok büyük bir moral.Allah evlatlarını sana hayırlı eylesin.Bizi sakın bırakma
Düşük kaçıncı tüpte oldu acaba?benim de oldu senin gibi.sonradan tedavilerini nasıl yaptılar cgh ya da pgt yapıldı mıKızlar bir şey sorucam bu kanda pıhtılaşma testi sonuçlarını falan yazmış herkes ben memorial de 6. Denemeye önümüzdeki ay basliycam inşallah. Son iki denemem de oradaydı ama bana böyle bir testin sonucundan kimse bahsetmedi. Acaba tedaviye başlarken rutin yapılan bir test mi yoksa ayrıca yaptırmak mi gerekiyor? Ya da sonucum normal çıktığı için mi kimse bir şey söylemedi. Benim de bi 9 haftalı düşük var ama genetik anomali olduğu içindi. Kafama takıldı yaaa
Hadi Ya.. Cok Kötü Olmus.. Durumumu Biliyordu Simdi Tekrardan Yeni Bi Doktor.. Aradigimda Bile Hemen Hatirliyordu..evet
arkadaşım şimdi bende aradım hastaneyi aylin hanım ayrılmış
Ayy cok sevindim canim hayırlı olsun:) dinlen bol bol lekeler devam ediyorsa.crinone jel kullaniyor musn veya igne.olmsz dusunme.degerin guzel masallah..kizlar bugun test gunumdu.test sonucu 187.91 karisik duygular icerisindeyim.bir yanim mutlu bi yanim dur daha erken diyor.devam eden lekelenmeler de beni tedirgin ediyor.
amin hayirli olur insalla :) bu sefer kazasiz belasiz bi surec.olur benim icin de butun bekleyenlerin de.gercekten inanamiyorum.hic bi ilac kullanmiorum simdilik.mail attik sonucu hemsireyle de konustum bu durumla ilgili geri donus yapacagim dedi.drun aramasini bekliyorum simdilikAyy cok sevindim canim hayırlı olsun:) dinlen bol bol lekeler devam ediyorsa.crinone jel kullaniyor musn veya igne.olmsz dusunme.degerin guzel masallah..
O lekelerin devam ettigini mutlaka bildir doktora.belki bi ilac verir.tutunurkenki lekelenmelerdendir umarim.olmsz bisey olsa degerin bu kadar yuksek olmazdı diye dusunuyorum.:) takma kafana.guzel dusun :) uzme bebegiamin hayirli olur insalla :) bu sefer kazasiz belasiz bi surec.olur benim icin de butun bekleyenlerin de.gercekten inanamiyorum.hic bi ilac kullanmiorum simdilik.mail attik sonucu hemsireyle de konustum bu durumla ilgili geri donus yapacagim dedi.drun aramasini bekliyorum simdilik
Hayirli uğurlu olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.kizlar bugun test gunumdu.test sonucu 187.91 karisik duygular icerisindeyim.bir yanim mutlu bi yanim dur daha erken diyor.devam eden lekelenmeler de beni tedirgin ediyor.
Tsk ederim arkadaşim. Umarim hayirli olur fasulyem daha cok bekletmez insCanim 9ila 12gun arasi degisiyo yumurtanin gelisimine bagli bu ilac kullaniminda yumurta gelisimin ve kan testinle belli oluyor sana kullanicagin miktar sms le bildiriliyor yaklasik ortalama 3kutu gidiyo bende 212ml kullaniyordum seninde ortalama bu kadar gider belkide daha az ama yine 3kutu oluyo simdiden tedavin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?