- 28 Aralık 2015
- 334
- 249
- 23
Birden artabilir.ama sonuç ne olursa olsun hayırlı olsun senin için. Dr un kimdi bişey dedi mi peki.ucucu test sonucumu da aldim giderek az artiyor .iki gun onceki 338 iken simdiki 450
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden artabilir.ama sonuç ne olursa olsun hayırlı olsun senin için. Dr un kimdi bişey dedi mi peki.ucucu test sonucumu da aldim giderek az artiyor .iki gun onceki 338 iken simdiki 450
henuz dr konusmadik ne zaman geri donerler Allah bilir.bilmiyorum ki artmasi yeterli miAma artiyo doktorun ne dedi
yok canim ya onlar istedi bakalim ne diyecekler.gecenkine bile hemsire once bi kotu dedi sonra aa kotu degil galiba deyip birazdan ariycam dedi kapatti gunumuz zehor etmisti ona bile burun kivirdilar ki nerdeyse iki katiydi o nedenle bilemiyorum.neyi teyit etnek icin istedikleriniByul normal bence artisin.herkesinki iki kati olacak diye birsey yok.ucuncu test istenmez bile. gereksiz cnku.sen evhamindan yapmışsın.uzulme
amin hayirlisi olsun yaa.drum yucel beydi bu sefer konrtollerimi kahramab bey yaptiBirden artabilir.ama sonuç ne olursa olsun hayırlı olsun senin için. Dr un kimdi bişey dedi mi peki.
Benden iki test istediler.sonra istemediler.21 gun sonra kese kalp icn bekle dediler.senden neden istediler ki acaba..yani kotu bisey olsa o kadar da artmazdi diye dusunuyorum..ya da azalirdi.hamile.degilken sifir yani o deger.bide dusuk riski olsa kanama falan olur .ilacsiz miydi canim seniki..amin hayirlisi olsun yaa.drum yucel beydi bu sefer konrtollerimi kahramab bey yapti
evet canin naturaldi ilac filan yok hani desem ki adet olmami o onluyo.sonra dedim kiyasaldan mi supheleniyorlar ama oyle olsa gerilemez mi .bilmiyorum ben de neden.iki gun once hemsire yine iki katina yakin artmasini bekliyoruz dedi.neyse bugun anlariz nedenmisBenden iki test istediler.sonra istemediler.21 gun sonra kese kalp icn bekle dediler.senden neden istediler ki acaba..yani kotu bisey olsa o kadar da artmazdi diye dusunuyorum..ya da azalirdi.hamile.degilken sifir yani o deger.bide dusuk riski olsa kanama falan olur .ilacsiz miydi canim seniki..
Bence gayet normal.naturel oldgu icin iki kat olmuyor.biz ilac aldigmz icn cok artis vardı.kimyasalda bukadar deger artisi olmaz.gerileme de olur.degeri 15 20 den baslayan kadinlar bile var..bireysel farkliliklar bence sebep.evet canin naturaldi ilac filan yok hani desem ki adet olmami o onluyo.sonra dedim kiyasaldan mi supheleniyorlar ama oyle olsa gerilemez mi .bilmiyorum ben de neden.iki gun once hemsire yine iki katina yakin artmasini bekliyoruz dedi.neyse bugun anlariz nedenmis
canım inşallah bir problem yoktur.üzülme moralini yüksek tutmaya çalış ilk değerin çok güzelmiş gerçekten sonraki artış herkeste iki katı olaması gerekmiyor bildiğim kadarıyla.moralini yüksek tut güzel düşün lütfen güzel olsun.henuz dr konusmadik ne zaman geri donerler Allah bilir.bilmiyorum ki artmasi yeterli mi
bilemiyorum ki canim yaa.bu da ilk kez basima geliyor.bakalim daha neler ogrencez.hastanenin cok olumlu olacagini sanmiyorum da.daha oncekilere uzuntuden olmedim ya amannnnnBence gayet normal.naturel oldgu icin iki kat olmuyor.biz ilac aldigmz icn cok artis vardı.kimyasalda bukadar deger artisi olmaz.gerileme de olur.degeri 15 20 den baslayan kadinlar bile var..bireysel farkliliklar bence sebep.
hic sormaaaaa.aksama kadar bekle usin yoksacanım inşallah bir problem yoktur.üzülme moralini yüksek tutmaya çalış ilk değerin çok güzelmiş gerçekten sonraki artış herkeste iki katı olaması gerekmiyor bildiğim kadarıyla.moralini yüksek tut güzel düşün lütfen güzel olsun.
bu hastane personelinin hemen geri dönmemesine hastayım bende şimdi bende maıl attım düşükten sonraki testlerimi özellikle dedim tuğçe hanıma semra hanım bakıp arasın diye şuan çok yoğunuz,...ama şuan çok yoğunuz.... bu cümlelerinden gerçekten BIKTIM ozaman almayın çok hasta cevap veremiyosanız![]()
yok malesef.hic almayi da dusunmedim.ki almam mi gerekirdi acabaa yaaYa doktorun cebi yokmu sende
Ama yuksekse purolaktin zaten gebelik olusmazki kan testi yapmamislarmiydi ben tedaviye baslamadan once istediler yaptirdim 6ay gecince yenilenmesini istiyorlar belkide senin yuksek cikmasi vucut gebelik icin hazirlik yapmisti onun icin yukselmistir bilemeyizkiTesekkur ederim cevabın için Nslhn 80.prolaktin yüksekligi vâr bende de transfer dn önce ölçüm yapmadılar negatifd n sonra gittim ben olcturdum çok yuksek çıktı moralum bozuldu natürel yapalım dediler güvenim sarsildi
ne bileyim hic aklima gelmedi gelsede sormaya cekirdim herhalde.niyeyse dr soru sormaya hep cekiniyorum genel olarak daAlsaydin keske.alman gerekrdi canim.zaten cok lazim olursa ariyorz yani
Fabrika gibi çalışıyorlar ama Semra hocada bi el atmalı bu olaya ya kliniği büyütüp Dr sayısını arttıracak ya da hasta sınırı olacakcanım inşallah bir problem yoktur.üzülme moralini yüksek tutmaya çalış ilk değerin çok güzelmiş gerçekten sonraki artış herkeste iki katı olaması gerekmiyor bildiğim kadarıyla.moralini yüksek tut güzel düşün lütfen güzel olsun.
bu hastane personelinin hemen geri dönmemesine hastayım bende şimdi bende maıl attım düşükten sonraki testlerimi özellikle dedim tuğçe hanıma semra hanım bakıp arasın diye şuan çok yoğunuz,...ama şuan çok yoğunuz.... bu cümlelerinden gerçekten BIKTIM ozaman almayın çok hasta cevap veremiyosanız![]()
Evet bence de.bide mesela 2.testten sonra beni kmse aramadi öldüm mu kaldm mi.hamilelik devam ediyor mu falan diye.Fabrika gibi çalışıyorlar ama Semra hocada bi el atmalı bu olaya ya kliniği büyütüp Dr sayısını arttıracak ya da hasta sınırı olacak
Evet hele böylesi zor elde edilmiş tüp bebek hamilelikleri çok kıymetli.ama gerçekten hastanenin hatası da büyük.en azından 2 aylik olana kadar pozitif alan hastaları takip edilmeliler.Evet bence de.bide mesela 2.testten sonra beni kmse aramadi öldüm mu kaldm mi.hamilelik devam ediyor mu falan diye.
Aynen canim.bide ikiz gebelik.hic sormadilar.bence uc kere aranmali hasta..3.ay 6.ay ve dogurunca..Evet hele böylesi zor elde edilmiş tüp bebek hamilelikleri çok kıymetli.ama gerçekten hastanenin hatası da büyük.en azından 2 aylik olana kadar pozitif alan hastaları takip edilmeliler.