Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kizlar simdi yucel beyle konustuk.ilk ve ikinci degerin cok iyi.aslinda ucuncu degerde iyi fakat katlanarak artmamasi bi soru isareti oluyor.haftaici muayene edelim kesenin dogru yerde olusup olusmadigina bakalim dedi.simdilik uzulmek icinde sevinmek icinde erkenmis.ben zaten uzulme kismini pesin pesin yaptim

kizlar simdi yucel beyle konustuk.ilk ve ikinci degerin cok iyi.aslinda ucuncu degerde iyi fakat katlanarak artmamasi bi soru isareti oluyor.haftaici muayene edelim kesenin dogru yerde olusup olusmadigina bakalim dedi.simdilik uzulmek icinde sevinmek icinde erkenmis.ben zaten uzulme kismini pesin pesin yaptim
Hayırlısı olsun bak yücel hocada çok umutsuz konuşmamış.inş iyi bir sonuç alırsın.

Yücel hoca nasıl biri.bende gelecek ay başlıcam da.
sakin biri biraz soguk duruyor ama sordugun sorulara sakin sakin cevap veriyor.oyle aman harika cok pozitif diyemem ama insani panik yapyirmuyor.gereksiz umut vermesini de istemem zaten.bence iyi ben memnundum kendisinden transferimde onun olmasi rahatlatti beni

AAAaaa çok iyi bak neslihan.hemen kolları sıvadınız işte bu maşallah.
Evet canim kaybedecek zamanim yok yas 35oldu ve tek bobrekliyim simdi bile gebeligin zararli olabilecegini soyluyor doktor biraz daha yaslanmadan bi bebisim olsun istiyorum oglumu sarip sarmalayamadim bu sefer olsun insallah

ne bileyim hic aklima gelmedi gelsede sormaya cekirdim herhalde.niyeyse dr soru sormaya hep cekiniyorum genel olarak da

Cnm doktorun cebini Arasan da açmıyorlar genelde yoğunluktan maalesef ... Ancak tüp bebek merkezini aradığında acil diye not bırakacaksın ki hemen dönüş yapsınlar ...

Evet hele böylesi zor elde edilmiş tüp bebek hamilelikleri çok kıymetli.ama gerçekten hastanenin hatası da büyük.en azından 2 aylik olana kadar pozitif alan hastaları takip edilmeliler.

Merkezde bazı doktorlar gebelik takibi yapıyor bazısı yapmıyor cnm ... Misal Ayşe hoca yapmıyor , kalp ve kese muayenesinden sonra bırakıyor . Aslında onun açıklaması ds mantıklı , diyo burası tüp bebek tedavisindeki haftalarımızla çok yoğun olduğu için gebe hastalarımız her gerektiğinde bize ulaşamayabiliyorlar , gebelik takibinde her an doktorunuza ulaşabilmelisiniz dedş , onun için kimsenin vebalinin almak istemediği için gebelik takibi yapmıyormuş artık . Aylin hanım mesela yapıyormuş galiba ...

kızlar günaydın dün tedaviye başladım ilk iğnemi oldum mutluyum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama durum gün geçtikçe karışıyor.2011 yılında çik.kisti patlamasından ameliyat olmuş.onun etkileri karın çin tüp yapışıklığı ve rahim arkası sıvı. memorialdenönce kolan ve fulya tüp bebekte ön görüşme yaptım kimse sen de kist var demedi dün emre bey 4 cm lik çikolata kistn var dedi biraz moralim bozuldu ama bu tüp bebeğe yada ttutunmaya engel değilmğiş öyle dedi... moral önemli biliyorum bebeğim bana gelecek onu da biliyorum .ama bu durumda olup başarıyı yakalayan var mı?
Ben fulya bahceci de 2 deneme yaptım tutmadi adamlar çikolata kisti var demediler bile. Sonra memoriala ön görüşmeye gittim aynı senin gibi 4cm çikolata kisti varmis

Cnm doktorun cebini Arasan da açmıyorlar genelde yoğunluktan maalesef ... Ancak tüp bebek merkezini aradığında acil diye not bırakacaksın ki hemen dönüş yapsınlar ...

Merkezde bazı doktorlar gebelik takibi yapıyor bazısı yapmıyor cnm ... Misal Ayşe hoca yapmıyor , kalp ve kese muayenesinden sonra bırakıyor . Aslında onun açıklaması ds mantıklı , diyo burası tüp bebek tedavisindeki haftalarımızla çok yoğun olduğu için gebe hastalarımız her gerektiğinde bize ulaşamayabiliyorlar , gebelik takibinde her an doktorunuza ulaşabilmelisiniz dedş , onun için kimsenin vebalinin almak istemediği için gebelik takibi yapmıyormuş artık . Aylin hanım mesela yapıyormuş galiba ...
oyle miymiss.bende hamile kalsam bile doguma kadar onlarla devam edilecek saniyordum.soyledigin gibi olnlarinda aciklamasi mantikli ama... ama...

Ben fulya bahceci de 2 deneme yaptım tutmadi adamlar çikolata kisti var demediler bile. Sonra memoriala ön görüşmeye gittim aynı senin gibi 4cm çikolata kisti varmis
Hatırladığım kadarıyla sen hamileydin degil mi biraz araştırdım bu şekilde tup bebegin çoğu tutuyor cok mutlu oldum simdi.

Arkadaslar günaydın ben niyese yatıp kalkıp tedaviyi düşünür oldum. Sizlerden de çok düşünen varmı benim gibi.Rüyalarımda bile hastane Dr lar var hep.Biz acaba ne zaman normal insanlar gibi olacağız diyorum eşimde öyle yazık aslında bu tedaviyi görenlerin çoğu gizli veya açık depresyonda.Allahım yardım et herkesin muradını ver.Bi psikiyatriste falan mı gitsem diyorum konuşmaya çok anlatmaya çok ihtiyacım var.

Arkadaslar günaydın ben niyese yatıp kalkıp tedaviyi düşünür oldum. Sizlerden de çok düşünen varmı benim gibi.Rüyalarımda bile hastane Dr lar var hep.Biz acaba ne zaman normal insanlar gibi olacağız diyorum eşimde öyle yazık aslında bu tedaviyi görenlerin çoğu gizli veya açık depresyonda.Allahım yardım et herkesin muradını ver.Bi psikiyatriste falan mı gitsem diyorum konuşmaya çok anlatmaya kçok ihtiyacım var.
Arkadaslar günaydın ben niyese yatıp kalkıp tedaviyi düşünür oldum. Sizlerden de çok düşünen varmı benim gibi.Rüyalarımda bile hastane Dr lar var hep.Biz acaba ne zaman normal insanlar gibi olacağız diyorum eşimde öyle yazık aslında bu tedaviyi görenlerin çoğu gizli veya açık depresyonda.Allahım yardım et herkesin muradını ver.Bi psikiyatriste falan mı gitsem diyorum konuşmaya çok anlatmaya çok ihtiyacım var.
Kaçıncı tedavin ? Benim ilk daha olayı tam olarak kavrayamadim bile cok hızlı gelişti. Hayata normal devam ettiğimi düşünüyorum.. ama duygularımı bastirmakta uzmanim.bence oyalancak biseyler bulmalıyız puzzle ,örgü ,kitap gibi sizler bisey yapıyormusunuz bu konuda? Tedaviye başlarken yumurta kalite artırıcı biseyler yaptınız mı?

Back
X