Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayirli olsun canim dondurulmus embriyomuydu.bosuna canini sikma.deger harika yukselmis.buyuk ihtimal ikizdir. oh oh oh ne guzel
İkiz olur mu ki acaba? Hem tek embriyo transfer edildi, hem de bizim ailede ikiz bebek yok. Yani o yüzden ikiz olmaz diye düşünüyorum ama niye bu kadar yükseldi onu da bilmiyorum

merhabalar, size bir akıl danışmam lazım özellikle tecrübli olanlar bi fikir verirse çok sevinirim. biraz önce hastaneyi aradım ayşe hanımın temmuz programı belli değil dedi ama eğer izinde olursa diye planımı yapmaya çalışıyorum.

1. sorum: bu ay aşılama sonrası dinlenmedeyim (ayşe hanımla yapmıştık) temmuz ve ağustos ayları da izinliyim. o sebeple hemen temmuzda başlamak eğer tutmazsa ağustosta da dondurulmuş denemek istiyorum. 2 ay arka arkaya bu mümkün mü? yoksa ara vermek mi gerekiyor?
(eğer zaten iki ay arka arkaya mümkün değilse başlamak için ağustosu ve ayşe hocanın gelmesini mi beklesem diyorum. ne dersiniz?)

2. sorum: temmuzda başlamak için karar versem ve bu ay içinde (yani temmuz adeti öncesi) semra hoca'dan randevu alsam semra hoca dosyama bakıp tedavi sürecini belirler mi? eğer semra hoca süreci belirlerse ekipten başka bir doktorla onun çizdiği yola göre devam edilir mi? semra hocayla zaten süreç belirlenirse ayşe hocayı beklemek anlamsız mı olur? yani doğru mu anlıyorum bilmiyorum ama sanki semra hoca işin içine girince diğer doktorlar sade uygulayıcı oluyor gibi geliyor bana, öyle mi?

siz hangisini önerirsiniz? uzun oldu ama bilen birileri akıl vermezse kafam çok karışıyor, sağ olun şimdiden

İkiz olur mu ki acaba? Hem tek embriyo transfer edildi, hem de bizim ailede ikiz bebek yok. Yani o yüzden ikiz olmaz diye düşünüyorum ama niye bu kadar yükseldi onu da bilmiyorum

geçenlerde bi arkadaşa iki embriyo transfer edilmiş ama üçüzü olmuştu. bir embriyo içerde bölünebiliyormuş hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah

Bunda genetik test te yapilmis genetikten dolayi sorun cikmasi zayif bi ihtimal. Icini ferah tut ki bebisin de rahat ragat buyusun. Hayirli olsun ve Allah tamamina erdirsin diyelim. Darisi bize insallah :)

Aralarda iki ay gerekli diye biliyorum.
Bence bu kadar ardarda yaptirma bi kafani dinlendir.
Bence diger sorularin icin hastaneyi arayip bi dr la gorus. Illa ayse hanimla gorusmene gerek yok sonucta.
Sen de dr um ayse hanim ama bazi sorularim var baska bi dr la gorusebilir miyim de .

İnşallah bu sefer her şey yolunda gider.gönlünü ferah tut. Zaten genetik test yapılmış. Garip ılan en iyi embriyonun çözünürken bozulması nedir yahuuu.Temmuzda tedavim olacak cgh yapılıp dondurulacak hayırlısıysa. Ben yücel hocayı çok sevdim bilmiyorum. Laparoskopimi yaptı semra hocayla. Allah yüzümüzü güldürür inşallah

Cnm transfer sonrası tutmazsa olunan adet haricinde 1 adet daha geçmesi gerekiyor yeni transfer için ...

Anladığım kadarıyla dondurulmuş embriyon yok sıfırdan ilaçlı tedavi başlayacsk . Hazır iznin varken temmuz da başla derim, hatta adet olmadan önce hangi doktıru düşünüyorsan onla bi ön görüşme yapmak iste ki bakalım enerjin tutacak mı o doktorla onu görmüş olursun ... Transferinde de de Şemra hanımı istediğini belirt özellikle , bi farklılık olmaz . Ayşe hocanın bi artısı Sana önceden tanıyor olman olurdu , ama zaten ilk gitsen de doktoru sevdikten ve işini iyi yaptığı güveni sana verdikten sonra çok da önemli değil , izinli Zaman'ına denk getirmen kafanı rahatlatacak en önemli unsur olurdu ...

Öğretmensin gsliba şende

arkadaşlar merhaba lütfen bana da bir el atın 2.5 yıllık oradan oraya sürüklenen serüvenim sonunda istanbulda noktalandı.. bende artık tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum.. 2 aşılamam var özel hastanede yapıldı.. 2 aşılamadan sonra devlet tüp bebek tedavisi için destek oluyor diye biliyorum.. bana süreci rica etsem yazabilir misiniz ne yapmam nereye gitmem gerekiyor.. hangi merkez hangi doktor.. televzyonlara sürekli çıkan bir doktor araştırdım ancak muayene ücreti için 400 tl dediler.. ki tedavısını düşünemiyorum.. bu mübarek günde rabbim tez zamanda bize de hayırlı sağlıklı hamilelik hayırlı sağlıklı doğum hayırlı sağlıklı anne baba olmayı nasip etsin inşallahh....

Amin canım inşallah. Ben de bu tedavide yücel beyle başladım. Naturel siklusta zaten çok fazla da gidip gelmedim ama ben d pozitif buldum yücel beyi. Transferimi semra hoca yaptı. Kızlar size de tavsiyem transferin semra hoca tarafından yapılması konusunda ısrarcı olun. Yani aslında nasipse varsa oluyor doktorla o açıdan çok da alakali değil ama ben psikolojik olarak daha pozitiftim. Ne bileyim imkan varsa öneririm hepinize

Errik çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin. Sonucun çok iyi. İnş.kucağına sağlıklı sıhhatli almayı da Rabbim nasip etsin. Bize da dua et gebelerin duası kabul olurmuş hamilesin artık Bu arada transferini kim yaptı.

Rabbim kucağına almayi nasip etsin canim hayırlı uğurlu olsun
Sana bu sorum olucaktı sen genetik yaptirmistin degilmi benim dondurulmuş iki tane embriyom var aceba onlarada genetik yapilabilirimi

Olur tabiyki niye olmasin benim bi tanidigimin oyle oldu onunda ailede yoktu umarim seninde oyledir

Canim bir ay arayla evet tedavi gorebilirsin.semra hoca bana iki tedavinin arasi en az nekadar olmali diye sordugumda 1 ay demisti ki beni bir ay arayla tedaviye aldilar.kaldiki sen 2.tedaviye sayet olmassa donmus transferi dusunuyosun.ben bir ay arayla tup bebek tedavisi gordum.donmus tedavisi cok rahat olur.
2.bence semra hocayla mutlaka tedavi oncesi gorus neticede hepimiz oraya semra hankm icin gudiyoruz.onun tecrubesi onemli.planlandiktan sonra istedigin doktoru secebilirsin ben ekip doktoru konusunda pimpirikliyim buraz.ayse hanim iyi karar bence

teşekkür ederim cvp için canım. peki ayşe hanım temmuzda izindeyse sence onu beklemeli miyim ağustosa kadar? beklersem eğer ve ağustosta tutmazsa dondurulmuş olursa izin dönemim bitmiş oluyor. dondurulmuşta da çok sık hastaneye gidiliyor mu?

Canim benimde pgt yapildi.cgh dediginiz tum kromozomlars bakmak sanirim.pgt 2 saglikli geldi simdi banada o 2 taneye cgh yapaljm dediler.kararsizim esiminde benimdd kromozom testi normal geldi.senden niye istediler cgh kromozom testin kotumu mu gelmisti.ben de yaptirsammi acaba offff bunlari dusunmekten bunaldim artik

o zaman temmuz da olsa ağustos da olsa eğer tutmazsa dondurulmuş için başladığımda izin bitmiş olacak hayırlısı. o zaman ayşe hocayı beklemeyi düşünebilirim bilemedim şimdi. tabi semra hocanın ne zaman izne çıkacağı da önemli. yaz sezonu sonuçta onlar da haklı.
öğretmen sayılırım, akademisyenim :) bizde de tatiller meb'le uyumlu gidiyor

Yok
Rica ederim.Canim 2 defa muayene oluyosun.bir adetin 2.gunu digeride 12.gunuydu ssnirim.dis merkezdede olabilirsin muayenelerini ama ben onlarin gormesi taraftariyim.12.ghn transfer icun gun veriyorlar sana 3.4 gun icinde transfer oluyor.Allah ol dedikten sonrs mutlaka bir hekimin elinde olucak kasma kendini (sana diyorum ama bu benim hic yapamadigim sey) umarim yokhnda gider hersey bol bol dua

dondurulmuşa gerek kalırsa o da illa izne denk gelsin diye kasmayayım o zaman. bu kadar az gidiliyorsa hastaneye sorun yok inşaallah. benim için en sıkıntılı olanı izin alıp hastaneye gitmek çünkü. malum istanbul şartları

Iki katina cikmak zorunda diye bisey kim uydurdu yahu :) herkeste degisir o deger.sevinmelisn bence degerin yukselmis ne guzel :) hem belki o embryon bölünmüş ikiz olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…