Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ah canım ya problem demek istedim telefondan giriyorum bazen otomotik yaziyor :)
:) aslında rahimde bir problem yok. tüplerden birisi gayet açık, birisinde biraz geçiş zor dedi ayşe hoca. yani bir tüple alakalı tereddütüm var benim

Madem kiziniz memorial da oldu sonraki denemeleri neden orda yapmadiniz.ya da ben mi yanlis anladim acaba??
yapmadım cunku doktorum ordan ayrıldı bende doktorun peşinden gıttım..ama malesef doktorun önemlı olmadıgını öğrendim..doktorun samımı sıcak kanlı olması önemlı değilmiş.kı cok sevıyorum hala kendısını...ama ona olan sevgım ayrı kendı duygularım ayrı.cok yıprandım memorıal tek

yaşım 35i geçti,
3 başarısız denemem var,

şimdi Devlet katkısı alabilyor muyum? ama memoriala devam ederek oluyor ? yoksa devlet hastenesi mi olmak zorunda?
devletten rapor alırsanız memorıalde ındırım alıyorsunuz sadece.devletde ise 1000 tl gıbı bır rakam ödüyormuşsunuz(tabı baskalarından duydugum bu)

Aaa doktorun peşinden mi gittin en onemlsi laoratuvar canim yaa.neyse gec olsun da güç olmasn evet memorial super.

Kızlar eşinizden kromozom testi haricinde badka test istediler mi troid şeker vb. Gibi yada pihtilasma testi
Bir yerde okudum buna benzer merak ettim başka iste nen test varmi diye

Kizlae bugun ben tekrar tedaviye basladim ayse hanimla bu sefer ve onceki tedavde ikigun once transfer edildugini soyledi naturel degil ilacli yapimina karar verdiler toplantilarinda dua edin banada olurmu
Canım hayirli olsun tedavin. Insallah çok daha güzel olur bu kez her şey.

Uç hafta sonra adet olacağım ve dondurulmuş tedavi denemek istiyorum . Ayşe hanım bayram sonrasi izinli demişti bir arkadaş. O durumda başka bir doktor mu seciyoruz.nasil oluyor kızlar surec bilen var mi

Uç hafta sonra adet olacağım ve dondurulmuş tedavi denemek istiyorum . Ayşe hanım bayram sonrasi izinli demişti bir arkadaş. O durumda başka bir doktor mu seciyoruz.nasil oluyor kızlar surec bilen var mi

Yaa bende de aynı durum var. Ayşe hanım yoksa kim olacak acaba?

Kızlar merhaba. Geçtiğimiz hafta Salı günü transferim vardı iki gün önce de test tarihim di. Elhamdülillah pozitif çıktı. 9. gün değerim 137.5 çıktı ama iki gün sonra yani 11. Gün testi tekrarladığımda 560 çıktı. Tek embriyo transfer edildi
Normalde iki katına çıkması gerekirken 4 katina çıkmış bugün. Çok endişeliyim, Yücel beyle de henuz görüşemedim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı diye

Gözün aydın canım.embriyolar cgh e gitmiş miydi?dondurulmuş tedavi mi?değerin çokk iyi inş Allah devamını da nasip etsin

Hayirli olsun canim dondurulmus embriyomuydu.bosuna canini sikma.deger harika yukselmis.buyuk ihtimal ikizdir. oh oh oh ne guzel

Herhalde maksimum beklenti transfere girmesi olmali anladigim kadariyla :)

Aynen V Violet_79 , onun haricinde ilk muayene de hastanede ise o da gelebiliyor , onun harici görmek biraz zor Şemra hocayı , soruların varsa biriktir ,transfer sonrası Semra hoca gitmeden ameliyathanede hemen sor Ben öyle yaptım .....

Kızlar eşinizden kromozom testi haricinde badka test istediler mi troid şeker vb. Gibi yada pihtilasma testi
Bir yerde okudum buna benzer merak ettim başka iste nen test varmi diye

Cnm bizde eşimde sperm yetersizliği vardı, ve 5. denememizdi, sadece kromozom testi istendi ...

errik hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , Allah tamamına erdirsin inşsllAh sağlıkla ... Değerin gayet güZel cnm , hiç canını sıkma , sonucun tadını çıkar ... Bnm de 9. Gün değerim 177 idi 11. Gün değerim 388 di , Bzm de tek embriyo transferiydi ... değerler farklılaşabiliyor , senin ki de gayet iyi hatta çok iyi

Gözün aydın canım.embriyolar cgh e gitmiş miydi?dondurulmuş tedavi mi?değerin çokk iyi inş Allah devamını da nasip etsin

Hayirli olsun canim dondurulmus embriyomuydu.bosuna canini sikma.deger harika yukselmis.buyuk ihtimal ikizdir. oh oh oh ne guzel

Amin çok sağolun arkadaşlar. Darısı inşallah en kisa zamanda olmayanlara. Hepinize dua ediyorum inanın. Benim 6. Denemeydi. Evet cgh yapıldı 7 embriyodan 4 tanesi sağlıklı çıktı. Sağlıklı çıkanlar dondurulmuştu. Transfer günü en iyi kalitede olan çözülünce bozulmuş, o yüzden ikinci kalitede olan embriyo transfer edildi. Hamdolsun tuttu ama bir önceki yani 5. Denememde de gebelik oluşmuştu ama genetik problemden dolayı sonlaninca bunda çok tedirginim. Ne olur sizler de dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…