Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay sagol canim benim insallah hayirlisiylaaa gun sayiyorum artik :) ay evet ya hic gulmuyor ama cok dikkatli dinliyor cevapliyor anlatiyor ya bunlarin hepsi ayni bence sorunsuz istiyorlar yani tertemiz baslamak istiyorlar tedaviye soru isaretsiz en guzeli ahhh semra hanim onu cok seviyorum bi kez gorustum onunla oda randevu saatimiz gecti esim ariza cikardi oda duydu asistanlara kizdi hoppp onun odayaaa ay nasil dua etmustim ama anlatamam gozlerim guluyor ona bakarken huzur doluyorum insallah hayirlara cikar Rabbim bu kez olsun insallah
Insallah suanki tatli heyecanin ve umudun gibi sonuda guzel olsun canim, hersey yolunda gitsin sonu bebisli olsun

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım hepinizin yazdıklarına itina ile okudum. Yaşadıklarımı yaşamışsanız Rabbim Hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. bizimle 3. Denememiz cuma yumurta toplama işlemi oldu Sabırla dua ile transfer Gününü bekliyoruz. 5. Güne kadar embriyoların gelişmesi Lazım Pgt yapılması gerekiyor. Jeli kullanırken ince ucu yarısına kadar sokmak yeterli mi ?
Birde Allah on isimlerinden EL-CEBBAR ı bol bol aklınıza geldikçe çekin. Benim eşimde azosperm var mikro etse olabilir Demişti Murat bey çok şükür tesa ile buldular ameliyat olmak zorunda kalmadı. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz Hamiş olalım ayaklarımız şişsin burnumuz kocaman olsun :anneadayı::anneadayı::KK36::p

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım hepinizin yazdıklarına itina ile okudum. Yaşadıklarımı yaşamışsanız Rabbim Hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. bizimle 3. Denememiz cuma yumurta toplama işlemi oldu Sabırla dua ile transfer Gününü bekliyoruz. 5. Güne kadar embriyoların gelişmesi Lazım Pgt yapılması gerekiyor. Jeli kullanırken ince ucu yarısına kadar sokmak yeterli mi ?
Birde Allah on isimlerinden EL-CEBBAR ı bol bol aklınıza geldikçe çekin. Benim eşimde azosperm var mikro etse olabilir Demişti Murat bey çok şükür tesa ile buldular ameliyat olmak zorunda kalmadı. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimiz Hamiş olalım ayaklarımız şişsin burnumuz kocaman olsun :anneadayı::anneadayı::KK36::p
Amin canim hosgeldin aramiza, tedavin hayirli olsun, saglikli, hayirli evlatlarimiz olsun insallah. Sen yarilamissin tedavini insallah saglikli embriyolariniz olur.. jeli kullanirken tamamini sok canim, rahme en yakin yere ulassin 5 dk uzan. Sonra 15 dk kadar evin icinde dolaski emilimi olsun.

Amin canim hosgeldin aramiza, tedavin hayirli olsun, saglikli, hayirli evlatlarimiz olsun insallah. Sen yarilamissin tedavini insallah saglikli embriyolariniz olur.. jeli kullanirken tamamini sok canim, rahme en yakin yere ulassin 5 dk uzan. Sonra 15 dk kadar evin icinde dolaski emilimi olsun.
Hoşbuldum :) evet her anı heyecan dolu bi süreç vallahi iğneye başlayınca ay ne zaman yumurta toplanacak şimdi embriyolar nasıl gelişecek sonra transfer sonrası pozitif mi çıkacak :) diğerikisinde çok stres dolu geçmişti bu sefer daha rahatım bol bol dua ediyorum. Allah transferi nasip ederse Transfer sonrası 2 hafta izin aldım ama bu sefer yatmayacağım ilk ikisinde sadece tuvalete Kalktım sürekli yatmıştım. Bahseder bol bol kitap okuyacam Yürüyüşe çıkacam kurabiye yapcam kek yapcam :KK69::21::KK73:

Öyle deme canım umudu kesmek allah tan umut kesmektir ,inancını sende kaybetme lütfen. . Kaç deneme yaptınız ki siz ,bizim kadar çok yapmamışiniz dir kesin:KK61::rolleyes:

iki deneme yaptik da benim iki tedavimde de iki yumurta toplandi birinci tedavide 3.gune kadar biri gelisebildi. ikinci tedavimde de ikisi de dollenirken genetik sorun olustu. yumurta ve sperm kalitesi düşük. . o sebepten dolayi umudumu kesiyorum. hani iki yumurtanin ikisi de sorun oluyor.

Kizlar bizden set-up istenmistii tahminimce eylülde Allah ın izni ile tedaviye ayse hanimla baslayacaz. Bizede genetik test ypilacak yani pgt uygulanacak. Tedavi onceyi yumurta kalitesi icin yptiklariniz nelerdir tedavi suresincemi uygulaniyo tedaviden once mi uygulaniyor kizlarr yrdimcii olursanizz cok sevinirim.

Ay sagol canim benim insallah hayirlisiylaaa gun sayiyorum artik :) ay evet ya hic gulmuyor ama cok dikkatli dinliyor cevapliyor anlatiyor ya bunlarin hepsi ayni bence sorunsuz istiyorlar yani tertemiz baslamak istiyorlar tedaviye soru isaretsiz en guzeli ahhh semra hanim onu cok seviyorum bi kez gorustum onunla oda randevu saatimiz gecti esim ariza cikardi oda duydu asistanlara kizdi hoppp onun odayaaa ay nasil dua etmustim ama anlatamam gozlerim guluyor ona bakarken huzur doluyorum insallah hayirlara cikar Rabbim bu kez olsun insallah
Semra hanım çok disiplinli belli, çok ikna edici konuşuyor, yani kafanda soru işareti kalmıyor. Eşime ilaç verdiler aldık içiyor, önceki doktorların verdiklerini asla kabul etmez di, kendisinde sorun olmadığını düşünerek karşıydı, ama Semra hoca çok güzel bir şekilde ifade edince gidip aldı, bende çok şaşırdım. Banada hiç strese girme tecrübeli yerdesin, ellerinden geleni yapacaklar dedi. Şimdiye kadarki doktorlarımı hiç sevmemişti, şaşırttı beni.
Başka bir forumda Semra hanımı ve ekibini kötülemişler, ben katılmıyorum şahsen, memnuniyet beklenti kişiden kişiye değişiyor. Ben güzel boş laflar değil, gerçekçi ve uygulayacı yaptırımlar istiyorum şahsen, sonuç odaklı...

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini alırız inşallah. Benimde embriyolara genetik yapılacak fakat kafama takılan 5. gün embriyosuna yapılacak ya, o zaman embriyolar donmuşmu olacak yoksa hemen yapıp transfermi oluyor, bilgin varmı bu konuda?

Kizlar bizden set-up istenmistii tahminimce eylülde Allah ın izni ile tedaviye ayse hanimla baslayacaz. Bizede genetik test ypilacak yani pgt uygulanacak. Tedavi onceyi yumurta kalitesi icin yptiklariniz nelerdir tedavi suresincemi uygulaniyo tedaviden once mi uygulaniyor kizlarr yrdimcii olursanizz cok sevinirim.
Bir arkadaşa sordum sanada sorayım genetikten sonra embriyolar donmuşmu oluyor, yoksa hemen tazemi transfer ediliyor, merak ettim, banada yapılacakta, çok şeyi sordum bunu sormayı unutmuşum :)
Ben kalite için aylardır coez q10 alıyorum, ace selenyum, yaz geleli bıraktım devit3 ve bal tarçın çörek otu..

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım, güzel haberlerini alırız inşallah. Benimde embriyolara genetik yapılacak fakat kafama takılan 5. gün embriyosuna yapılacak ya, o zaman embriyolar donmuşmu olacak yoksa hemen yapıp transfermi oluyor, bilgin varmı bu konuda?
Saol canım hepimize hayırlı olsun. Hayır canım donmuş olmayacak 5. Güne kadar gelişen embriyonun ortasında bi sıvı oluşuyomuş o sıvıdan biraz alıp bakcaklar sanırım dedikleri terimleri yanlış hatırlamıyorsam internette oyle araştırdım :) sizin minnoşların kaçıncı günü bugün ?

Bir arkadaşa sordum sanada sorayım genetikten sonra embriyolar donmuşmu oluyor, yoksa hemen tazemi transfer ediliyor, merak ettim, banada yapılacakta, çok şeyi sordum bunu sormayı unutmuşum :)
Ben kalite için aylardır coez q10 alıyorum, ace selenyum, yaz geleli bıraktım devit3 ve bal tarçın çörek otu..
Biz aklımıza geldikçe keçiboynuzu yedik. Birde istanbulda çapa hastanesinin karşısında bi şifahane var derdini anlatınca sana bal karışımı yapıyo onada bal karışımı yaptırdık her gün düzenli ondam yedi eşim. Semra hanım ota çöpe karşı ama ben inanıyorum kızlar. Herşeyde bi şifa vardır. İyi yumurta için incit önerdiler ama ben onu unuttum

iki deneme yaptik da benim iki tedavimde de iki yumurta toplandi birinci tedavide 3.gune kadar biri gelisebildi. ikinci tedavimde de ikisi de dollenirken genetik sorun olustu. yumurta ve sperm kalitesi düşük. . o sebepten dolayi umudumu kesiyorum. hani iki yumurtanin ikisi de sorun oluyor.
Bol bol incir ve eşinde sende keçiboynuzu yiyin lütfen biz çok faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.

Bol bol incir ve eşinde sende keçiboynuzu yiyin lütfen biz çok faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.

canim benim ya cok yaptim. hatta tedavi oncesi 3 ay yaptik.neler kullandik neler... amh 0.89 du simdi kaç oldu bilmiyorum. keske ben de faydasini gorebilseydim
arsutu bal polen bile kullandim.

benim embriyom da 5.gune gelisti. fakat embriyo genetige gonderildi. ondan sonra sonucu beklerken donduruldu.senin neden genetige gonderilecek. merak ettim

canım embriyo donduruluyo besinci gün kabuğundan birşey alıp genetiğe gönderilip embriyo dondurulup sağlıklı gelen embriyo dıger adaletinle transfer ediliyo

benim embriyom da 5.gune gelisti. fakat embriyo genetige gonderildi. ondan sonra sonucu beklerken donduruldu.senin neden genetige gonderilecek. merak ettim
Bizim embriyolarda kistik fibroza bakacaklar bizde 1 saatte sonuc cıkar filan demişlerdi acaba ben mi yanlış anladım :( kafama şüphe düştü

Bizim embriyolarda kistik fibroza bakacaklar bizde 1 saatte sonuc cıkar filan demişlerdi acaba ben mi yanlış anladım :KK43: kafama şüphe düştü

o embriyonun gelisim saatine bagliymis. bana oyle demislerdi. cok detayli bilmiyorum ama. ayni gun bir arkadasimin sonucu gelmisti benim gelmedi dondurdular.

Back
X