Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim o dedigin testi esim de yaptırdı.spermlerin akisini saglayan damarlar varmi yokmu ona bakacalardir esinde.transrektal ultrason adi galiba. makattan bakiliyor.ona gore damar varmi yokmu ogreneceksinz.yani sprmeler neden disariya cikmiyor bunun cevabı olacaktir.kistik fibroz testini sakin ozelde yapma.2 bin tl.ustu fiyat i var.biz devlete gittik cok da kolay olmuyor ama genetik doktorlarina durumu anlatin .bizde hem esime hem bana genetik test yapildi ve hic para vermedik.ustelik ozel de olsa devlet de olsa o test burç laboratuvari diye bi laboratuvara gidiyor.ve ikisi de ayni anda sonuc veriyor.ben kanuni hastanesinde yaptırdm testi.hic sorun cikarmadi dr.hemen yaptı.esim de bağcılar devlette yaptı.ordaki doktor tek esime bakabileceğini söyledi.boylelikle iki ayri hastanede yaptik.ve genelde iki kiside de tasiyicilk cikma olasiligi cok dusuk.diyelm ki cikti.bebeklere pgt yapilir saglami nakledilir.yine problem yok yani.
Aaa bagcilar genetik test yapiyomu yoksa sadece bu teste ozelmi kromozontestide yapiyolarmi

Canim o dedigin testi esim de yaptırdı.spermlerin akisini saglayan damarlar varmi yokmu ona bakacalardir esinde.transrektal ultrason adi galiba. makattan bakiliyor.ona gore damar varmi yokmu ogreneceksinz.yani sprmeler neden disariya cikmiyor bunun cevabı olacaktir.kistik fibroz testini sakin ozelde yapma.2 bin tl.ustu fiyat i var.biz devlete gittik cok da kolay olmuyor ama genetik doktorlarina durumu anlatin .bizde hem esime hem bana genetik test yapildi ve hic para vermedik.ustelik ozel de olsa devlet de olsa o test burç laboratuvari diye bi laboratuvara gidiyor.ve ikisi de ayni anda sonuc veriyor.ben kanuni hastanesinde yaptırdm testi.hic sorun cikarmadi dr.hemen yaptı.esim de bağcılar devlette yaptı.ordaki doktor tek esime bakabileceğini söyledi.boylelikle iki ayri hastanede yaptik.ve genelde iki kiside de tasiyicilk cikma olasiligi cok dusuk.diyelm ki cikti.bebeklere pgt yapilir saglami nakledilir.yine problem yok yani.

evet cnm aynı anlattıgın gibi süreç bakalım suan bekliyoruz

Evet yucel beyden Memnunum laparoskopi ve histeroskopi konusunda çok iyi . Tüp bebek te sisli memorial aklımı celmiyor değil :) canım sizde sorun neydi . Eşimin morfolojisi % 1 bizim .
Sorun esimde Azospermi.yani menide sifir sperm demek.spermleri iceride kaliyor testislerde.keske mersinde yasasam canim cok seviyorum mersini ama mardindeyim.

Aaa bagcilar genetik test yapiyomu yoksa sadece bu teste ozelmi kromozontestide yapiyolarmi
Genetik biriminin oldgu her yer bu testleri yapar.bagcilar da çok buyuk ve kapsamli bir hastane.kistikfibrozu da yapiyior kromozom testini de.devlette yapmasak o testlere de 5 bin verecektik.sakin ozelde yapma

Sorun esimde Azospermi.yani menide sifir sperm demek.spermleri iceride kaliyor testislerde.keske mersinde yasasam canim cok seviyorum mersini ama mardindeyim.
Benim eşimde de morfoloji % 1. Peki sen embriyoya pgt yaptırdın mi . Mersin güzel evet. Ben ogretmenim Şırnak'ta görev yapmistim . Mardin e de gitmistim

Bagcilar da yapiyor ama biz yaklasim olarak kanuniyi daha çok beğendik.basta bilsek oraya giderdik.cok fazla doktoru var kanuninin.bagcilardaki doktor nedense önce esine bakalm diye tutturdu.sureci uzatacakti.esimde tasycilik cikacak da sonra bana bakilacak da bilmem ne.ona bagcilarda yaptık neyse.benim icn kanuniye gittik hemen yaptılar.

kızlar:KK70: sorularım var bir kere heycanlıyım korku felan değil bildiğin içim kıpır kıpır günleri sayıyorm tedaviye başlıyayım diye:KK70: ilk defa adetim gelsin istiyorum...neyse tedaviye başlarken kan testlerini sabahtan veriyormuşuz hastanede kaç günde bir ? ve ne kadaer sürüyor işlemler.devlette öğretmenim izin olayı yok sabahçıyım bir de nasıl ayarlıycam bilmyorum hiç:KK76:

Cnm bnm adetimle birlikte gittiğimde olduğum ilk muayene ile yumurta toplama arasında 12 gün vardı . Yumyrta toplamadan sonra muayeneye gitmiyorsun , gelişmeye gore transfer günü nü hbr ediyorlar . Ama bu 12 günlük sure içinde 2 günde bir sabah kontrole gitmen gerekiyordu . Bende devlette öğretmenim ve sabahçıydım , genelde tatillere denk getirmeye çalışıyordum , yada idarecinle konuşup yaklaşık 5 yrm gün idare edecek seni .... Bi tedavim okulların açık oluşuna denk gelmişti , idarecimle konuşmuştum tüp bebek mevzunu bir şekilde idare etmişlerdi ... Anlayışına kalmışşşşş ☺️ Sabahları muayeneye gittiğinde ne kadar süreceği belli olmuyor , bazen çok bekliyorduk bazenn tam randevu saatinde alıyorlardı . Sen kafadan yrm gün gitmiş gibi düşün , erken biterse aliyyul ala işine dönersin ;)

Bagcilar da yapiyor ama biz yaklasim olarak kanuniyi daha çok beğendik.basta bilsek oraya giderdik.cok fazla doktoru var kanuninin.bagcilardaki doktor nedense önce esine bakalm diye tutturdu.sureci uzatacakti.esimde tasycilik cikacak da sonra bana bakilacak da bilmem ne.ona bagcilarda yaptık neyse.benim icn kanuniye gittik hemen yaptılar.
Kanunide yakin orayada gidebilirim randevu alip gittigimizde yaparlarmi hemen gunmu veriyorlar

Ben de ogretmenim canim.meslektasiz:) pgt yapmadilr cnku tek esim tasiyici cikti.bende sorun cikmadi sukur.o yuzden pgt ye gerek duyulmadi.
Ay canım benim . Bizde morfolji sorun olunca acaba sagliksiz embriyo mu.oluşur diye pgt yaptırmak istiyorum . Kaç yıldır mardindesin peki orda bir kebapçı vardı yusuf usta mi ne ayy cok güzeldi . Benim yerime ye :)

Kanunide yakin orayada gidebilirim randevu alip gittigimizde yaparlarmi hemen gunmu veriyorlar
Aslinda yapmak zorundalar.yani genetik problemin varsa bunun icn doktora gitmissen yapacaklar.ama bagcilarda cokaz doktor var ve kıl bi adam.kanunide cok doktor var sorun da cikarmadi.ben olsam once kanuniyi denerdim.oturup derdini dinliyorlar sorular soruyolar aile ile ilgili.sonra kan veriyosn hepsi bu..tabi ki canm randevu almadan gitme.

Ay canım benim . Bizde morfolji sorun olunca acaba sagliksiz embriyo mu.oluşur diye pgt yaptırmak istiyorum . Kaç yıldır mardindesin peki orda bir kebapçı vardı yusuf usta mi ne ayy cok güzeldi . Benim yerime ye :)
Ahaha yerim tabi zaten bu ara istah tavan :) pgt ye sen mi karar verdin doktorlar mi önerdi

Ben karar verdim ama.çok. para o da bizi çok zorlar gibi . Ye ye maşallah sarısı başımıza canım benim. Kaç yıldır ordasin
3 yıldır burdaym.ya canim sen kendi kendine neden karar veriyosn ki.doktorlar gerekirse istyolar ztn.ayrica pgt cok elzem degilse zararlari da var ne gerek var yani.spermdeki morfolojik bozukluk embryoda problem yaratsa isterler pgt.bizm genetik test sonucmzu gormeden transfer yapmadilar mesela.hastane titiz..

3 yıldır burdaym.ya canim sen kendi kendine neden karar veriyosn ki.doktorlar gerekirse istyolar ztn.ayrica pgt cok elzem degilse zararlari da var ne gerek var yani.spermdeki morfolojik bozukluk embryoda problem yaratsa isterler pgt.bizm genetik test sonucmzu gormeden transfer yapmadilar mesela.hastane titiz..
Evet haklısın canım . Bende genetik test yaptircam . Bu arada yucel karaman sisli memorial da değil bruksel tup bebek merkezi duydun mu hiç .
Pgt zararı da olabilir doğru diyorsun

Evet haklısın canım . Bende genetik test yaptircam . Bu arada yucel karaman sisli memorial da değil bruksel tup bebek merkezi duydun mu hiç .
Pgt zararı da olabilir doğru diyorsun
Genetik testi yaptir cnm yeter ki embryo ya cok lazim deglse bsy yaptirma.yücel bey memorialda ya.brukseli duydum ama yücel bey e ben bizzat muayene oldm memorialda.

Genetik testi yaptir cnm yeter ki embryo ya cok lazim deglse bsy yaptirma.yücel bey memorialda ya.brukseli duydum ama yücel bey e ben bizzat muayene oldm memorialda.
Canim ne zaman oldun. Yücel Karaman bruksel tup bebek.merkezinde sisli memorial da bazı Ameliyatlarıni yapıyor

Back
X