- 9 Eylül 2015
- 219
- 68
- 18
- 39
Semra hnm pkoda bir yumurta olusmasina şaşırdı ve sormama rağmen cvp vermedi umutsuz bi yüz ifadesi vardi.Sorun yok gibi anlayamadım niye moralini bozdun ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Semra hnm pkoda bir yumurta olusmasina şaşırdı ve sormama rağmen cvp vermedi umutsuz bi yüz ifadesi vardi.Sorun yok gibi anlayamadım niye moralini bozdun ki.
Semra hnm. Normal demedi sadece muhtemelen donduracagiz dedi sadece niye 1 yumurta acaba dediherşey cok guzel degil mi neden moralin bozuldu kı?
Bazi pcolularda yumurta cok olurken bazilarinda cok az olabilecegini okumustum bir yerdeSemra hnm. Normal demedi sadece muhtemelen donduracagiz dedi sadece niye 1 yumurta acaba dedi
Bazi pcolularda yumurta cok olurken bazilarinda cok az olabilecegini okumustum bir yerde[/Q bende pkoluların genelde normale göre fazla yumurtası olur diye biliyorum .demekki ki kişiden kişiye değişiyor.birtane olmasına üzülme bence inşallah kalitesi çok çok iyidir.moralini bozma Sudiyemutlu
rhaba gebeliğin hayırlı olsun.1 düşükten sonra bu gebeliğinde clexsan fln başladılar mı sizehayırlı olsun arkadaşım , inşallah çok güzel haberler alırsın bu başlangıcın devamında
Tskler bugün ariyayim..İlk önce hst ile bi görüşün hangi Dr la yapmak istiyorsanız dosyanızı doktora çıkarsınlar doktor inceleyip dönerler size belki kan tahlil vs.isteyecek. İstemezlerse direk 2. günü gelin derler zaten.
Benim önceki asilamada günlük 150 mg menagonla 13 gun 1 tane yumurta oluştu fakat tutmadı kısmet tabi herseyBende pcoliyum 28 yumirta toplanmisti bendede fazla ama eski bir topikte biri vardi pcolu ama sadece iki uctanesi cvp veriyodu yumurtalarinin bu arada kan verdim bakalim utlu olmasamda sonuc ne olcak
Ayyy neslihan üzüldüm ya ama takdir buymuş demek hayırlısı hep diyoruz ya senin hakkında bu hayırlısıymış demek ki.bizim şer sandığımız şeylerde vardır bir hayr.Rabbim tez zamanda seni ve hepimizi feraha çıkarsın inş.Naturel sıklus muydu. Dr un kimdi neslihan.Sonucum malesef negatif kizlar olmadi
Sen 11 yumurta yazmıştın.yanlışlıkla 1 yerine 11 yazdın ozaman .bizde ondan normal diye düşündük. Hayırlısı.Semra hoca ile irtibatı kesme bi yolu vardır muhakkak.Semra hnm pkoda bir yumurta olusmasina şaşırdı ve sormama rağmen cvp vermedi umutsuz bi yüz ifadesi vardi.
canım çok üzüldüm.aynı şeyi yaşadım çok zor o kağıdı açıp bakmakSonucum malesef negatif kizlar olmadi
sadiye mutlu d vitaminine baktırdınmı hiç belki değerin düşük olabilir bi topikte okumuştum pcolu yumurtası az olan bayan d vitamini eksikliği çıkmış takviye aldıktan sonra coğalmıs yumurtaları sende bi baktır istersen.İnşallah
gercekten cok uzuldum insanin omrunden omur yiyor o testi beklmek.Allah imtihanimizi kolaylastirsin.insallah olacak yaaSonucum malesef negatif kizlar olmadi
Natireldi yucel beydi canimAyyy neslihan üzüldüm ya ama takdir buymuş demek hayırlısı hep diyoruz ya senin hakkında bu hayırlısıymış demek ki.bizim şer sandığımız şeylerde vardır bir hayr.Rabbim tez zamanda seni ve hepimizi feraha çıkarsın inş.Naturel sıklus muydu. Dr un kimdi neslihan.
Sonucum malesef negatif kizlar olmadi
Neslihan hiç karamsar olma.hemen sonraki tedavine odaklan. Dondurulmuş embriyon kaldı mı.Yücel hocayla sonucu konuştun mu.Zaten icimde hic umut olmadan gittim o teste olmadi diyordum.bu sefer olmadi ve olmadida sonuc 0.362 cikti