Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bazi pcolularda yumurta cok olurken bazilarinda cok az olabilecegini okumustum bir yerde[/Q bende pkoluların genelde normale göre fazla yumurtası olur diye biliyorum .demekki ki kişiden kişiye değişiyor.birtane olmasına üzülme bence inşallah kalitesi çok çok iyidir.moralini bozma Sudiyemutlu

Bende pcoliyum 28 yumirta toplanmisti bendede fazla ama eski bir topikte biri vardi pcolu ama sadece iki uctanesi cvp veriyodu yumurtalarinin bu arada kan verdim bakalim utlu olmasamda sonuc ne olcak

Bende pcoliyum 28 yumirta toplanmisti bendede fazla ama eski bir topikte biri vardi pcolu ama sadece iki uctanesi cvp veriyodu yumurtalarinin bu arada kan verdim bakalim utlu olmasamda sonuc ne olcak
Benim önceki asilamada günlük 150 mg menagonla 13 gun 1 tane yumurta oluştu fakat tutmadı kısmet tabi hersey

Sonucum malesef negatif kizlar olmadi
Ayyy neslihan üzüldüm ya ama takdir buymuş demek hayırlısı hep diyoruz ya senin hakkında bu hayırlısıymış demek ki.bizim şer sandığımız şeylerde vardır bir hayr.Rabbim tez zamanda seni ve hepimizi feraha çıkarsın inş.Naturel sıklus muydu. Dr un kimdi neslihan.

Semra hnm pkoda bir yumurta olusmasina şaşırdı ve sormama rağmen cvp vermedi umutsuz bi yüz ifadesi vardi.
Sen 11 yumurta yazmıştın.yanlışlıkla 1 yerine 11 yazdın ozaman .bizde ondan normal diye düşündük. Hayırlısı.Semra hoca ile irtibatı kesme bi yolu vardır muhakkak.

Ayyy neslihan üzüldüm ya ama takdir buymuş demek hayırlısı hep diyoruz ya senin hakkında bu hayırlısıymış demek ki.bizim şer sandığımız şeylerde vardır bir hayr.Rabbim tez zamanda seni ve hepimizi feraha çıkarsın inş.Naturel sıklus muydu. Dr un kimdi neslihan.
Natireldi yucel beydi canim

Zaten icimde hic umut olmadan gittim o teste olmadi diyordum.bu sefer olmadi ve olmadida sonuc 0.362 cikti

Sonucum malesef negatif kizlar olmadi

O testin sonucunu bekleyip negatif gören anlar ancak... Son olsun inşaallah.
Şu ilk zaman asıl sabır göstermen gereken an. Çok zor ama yürekten inan ki bu olan senin hakkında en hayırlı olandır... En kısa zamanda evladını kucağına alırsın dilerim.

Back
X