Merhaba hanimlar,
Belki aylardir belki de yillardir sevdigi adamla kendinden bir parca, bir hayat dunyaya getirmek icin onca ilaca maruz kalan, aci ceken, zaman harcayan, kariyerini erteleyen, borc alip belki de tum birikimini harcayan hanimlar...
Belki su an anneler gununuzu kutlayacak bir yavrunuz henuz yok ve yarina dair sosyal hesaplarinizdaki paylasimlari veya tv deki gosterilen ilgili reklamlari gorunce icinizde bi yerler cok aciyor... Ya da merkezlerde gordugunuz duvarlardaki bebek resimleri, tanidiginiz birinin hamile oldugu haberi veya yolda gordugunuz hamile kadinlar.. Bunlar da bir yandan size umut olurken, bir yandan da icinizi buruk bir aci kapliyor..
Bu zor yolda yuruyen herkes icin nacizane tavsiyem eslerinizle elele, inatla, denemeye devam derken gerekirse kendi kendinizin doktoru olup, okuyup arastirarak sabirla tedavinizi olmaniz..
Hepimiz icin dilegim amacimiza ulasmak icin odun verdigimiz hersey bize saglikli hayirli evlatlar olarak geri donsun.. Tabi biz ve esimiz de saglikli ve huzurlu gunlere kavusalim..
Evet yarin anneler gununu bircok kisi kutlayacak onlara ne mutlu.. Ben de burdan henuz anne olamamis kendim de dahil tum kadinlarin anneler gununu kutlamak istedim.. Hepinize sevgiler