Benim de baska bir kliniktee saglikli durumda bir embriyom var. Donduruldu cozduruldu pgt icin biyopsi yapilip tekrar donduruldu. Semra hnm o kadar islem gormus embriyonun tutunma yuzdesi duser dedigi icin histeroskopiden sonra sifir tedaviye basliycam. Alti ustu transfer dedigin sey 3000 tl sonucta az degil. Bir de manevi cokuntusu yeter.Canım merhaba bana yardımcı olur musun lütfen benim iki donmuş embriyom var 4bc ve 6bb bulunduğum merkezden başka merkeze gittim çünkü doktor beni bildiğin kadavra gibi kullandı çok yıprandım inan tam bi de buldum iyi hoş dedim adam da paracı çıktı ama artık embriyolarım onun kliniğinde ve bana yeniden tesaviye başlayalım bunların transferimi yapmayalım diyor ya ağlayamıyorum bile artık boş yaşıyorum gerçekten ne hissettiğimi bilemiyorum nolur bana bişey de olumlu ne yapayım ben bi bakıcam iyise transfer edicem diyor yoksa çöp bu kadar kolaymı o nolursa olsun benim parçam bilmiyorum beni anlarsın ne yapmalıyım sence transfer için ne demeliyim dr a olmalı mı yoksa dr un dediği gibi bi baktırıp olmazzsa yaptırmamalı mıyım ...
Ama soyle bi durum var istedigin zaman embriyolarini farkli hastaneye transfer ettirebilirsin. Bozulmayacak sekilde dondurulmus tuplerle embriyolarini alip baska bi hastaneye goturebilirsin ve bunu saglamak zorundalar aklinda olsun. Yapmazlarsa direk sikayet sebebi, o sana ait bisey.
Gittigin klinik hangi klinik ve dr soyleyebilir misin ayni dr mi merak ettim valla