Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dün 7 tanesi iyi kalitedeydi 2 si orta kalite bugün 3 tanesi iyi kalite 6 tanesi orta kalitedeymiş moralim bozuldu :KK43: orta kalite olması çok mu kötü
Sakın üzülme canım ben 5 tüp bebek transferi yapdırdım 3 tanesi cif embriyoydu ve 6aa tutmadı 6ab, 5aa, 5ab hic biri tutmadı en son koydukları 4a tutdu onlar bunu bilebilseydiler orta kaliteyi cöpe atatlardı ama atmıyorlar cünkü onlarda bilemiyor Allaha teslim ol o yokdan var edendir. Dualarım dasın balım

Kafam karışmadı canım o ilacı kullanmam gerekiyormuş. Onlar eksik iş yapmışlar bence dışarda yaşadığımı bildikleri halde bu ilacında bulundur demediler bana transferden sonra kullandırtıyoruz dedi neyseki alternatif bir ilaç yazdı emre bey onu burdan saat 5 gibi bir eczanede alabileceğim. Eczane doktoru reçetesi ile burda ilaç almak çok zor doktor reçetesi şart. Ve buradaki doktor yazması gerek. Türk eczanesi çözdü şükür. Ama dünden beri yaşadığım stres bir Allah birde ben biliyorum.
Canım bende almanya da yaşıyorum cok stresli oluyor aynı problemi bende yaşadım. Estrofem ve crinone jel transferden sonrada kullanman gerekiyo ilacları türkiyeden fazla al memorial de sana rapor versin yoksa havaalanında problem cıkarıyorlar

Sakın üzülme canım ben 5 tüp bebek transferi yapdırdım 3 tanesi cif embriyoydu ve 6aa tutmadı 6ab, 5aa, 5ab hic biri tutmadı en son koydukları 4a tutdu onlar bunu bilebilseydiler orta kaliteyi cöpe atatlardı ama atmıyorlar cünkü onlarda bilemiyor Allaha teslim ol o yokdan var edendir. Dualarım dasın balım
Ay sağol kuzum Allah razı olsun

Herkese uygulamıyorlar bana ilkinde pgt olmayacaktı. İlk aradıklarında söylediler takip edilecek embriyoskop ile diye. 2.de söylemediler ama takip yapılmış pgtye gideceği için. A asifexisted
Anladım cnm ben de bilmiyordum ne olduğunu ilkinde pgt yoktu bizimde onlar dedi bende tamam dedim ikincide pgt vardı bu seferde ben hatırlattım yapıldı ama herkese yapılıp yapılmadığını bilmiyorum gerçekten bana herkese yapılıyo gibi gelmişti

Embriyo lara bi faydası varmı bilmiyorum cnm embriyoların mikroskobik kameralarla dışarıdan izlenmesini sağlamaya yarıyo demişlerdi galiba
Internette araştırdım biraz embriyolari doğal ortamlarından çıkarmadan her saniyesini kamera ile izleme işlemiymiş. Çünkü embriyoyu her çıkardıklarında embriyo az da olsa zarar görüyormuş. Valla bana söyleselerdi bende kabul ederdim. Ama söylenmedi. Acaba sadece pgt ye gidecek embriyolara mi uyguluyorlar

Dün akşam adet oldum, bugün hastaneyi aradım. Feyza hemşire aradı akşam. 5 Aralık a planlamışlar, inşallah her şey güzel geçer.
Sana da histereskopi yapılacakti dimi canım. Hiç stres yapma çok kolay gececek emin ol. Baya erkene gün vermişler en geç histereskopi olan benim heralde

Internette araştırdım biraz embriyolari doğal ortamlarından çıkarmadan her saniyesini kamera ile izleme işlemiymiş. Çünkü embriyoyu her çıkardıklarında embriyo az da olsa zarar görüyormuş. Valla bana söyleselerdi bende kabul ederdim. Ama söylenmedi. Acaba sadece pgt ye gidecek embriyolara mi uyguluyorlar
Sanmıyorum cnm çünkü bizim memorialdaki ilk denememizde pgt yoktu ama yinede yapıldı.hakkımızda hayırlısı olsun cnm hep yeni heni şeyler duyuyoruz ben de az ewwel bu prolugon depot iğnenin de verildiğini duydum bazı yerlerde jel ile birlikte tedbir amaçlı bize sadece jel verilmişti iğne kanama olunca vurulmuştum

Benimki pgt ye gidecek bana da söylemediler inşallah uygulamışlardır

Sana da histereskopi yapılacakti dimi canım. Hiç stres yapma çok kolay gececek emin ol. Baya erkene gün vermişler en geç histereskopi olan benim heralde
Aktif kanamanızın bitmesi yeterli dedi, adet 6 gün sürüyor dediğimde. Semra hanım eğer aktif kanama 5 aralıkta bitmiş olursa o gün yapalım demiş.

Hayırlısı ile atlatırsın inşallah histereskopi yi bende oldum çok korkmuştum ama opu gibi bişeydi biraz daha uzunu kolay geçti çok şükür

kızlar tedavileriniz toplamda ne kadara mal oldu
6400 hastaneye verdik bazı testleri memorialde yaptırdık 1000 tl onlara verdik 1700 tl ilaçlarım tuttu .. daha pgt ye gidecek embriyolar .. test ücreti de 1 embriyo 295 dolarmış .. diğer tüm tahlilleri araştırma hastanelerinde yaptırdım ücretsiz

Back
X