Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sagol cnm benim ,dr birak ne derse onu yap bende böyle düsündügümü başında söyledim israr ettim ama bildikleri bir sey var demekki
Doktora bırakıcam da cnm hangisi ii anlamadım ilaçlı da ilaç alıyosun ama biç bir şeyi şansa bırakmıyosun yumurta oldumu büyüdümü çatladımı rahim kalınlaştımı telaşı yok ilaçsızda da hormon almıyosun ama ya yumurta önce çatlarsa ya rahim kalınlaşmazsa zaten normal olabilse olmazmıydı bizimde zor Allahım yardımcımız olsun inşallah

Almanya geri döndüm hastane de sıra bekliyorum kanama kırmızı cok üzgünüm :KK43:
Neden sıra bekliyon ccnmm acilden giriş olmuyomu orda daha yeniydi galiba dimi cnmm Allah büyük belki bişe olmamıştır iki tane embriyoysa belki biri gitmiştir .ne kıpkırmızı kanamalı olup doğuranlar var cnmm. ne biliyim ii düşünelim ii olsun cnmm

Son düzenleme:
Ben ilacsiz naturel oldum bana kalsa ilacli olurdum niye sonucta rahim kendi yapmadigi bir seyi ilacla kabul eder embriyo saglamlasana kadar en azindan benim fikrim bu tabi kisaca garanti olmasi acisindan bunca maddi bmasraf karsligi alicagim hormona raziyim bu benim tercihim ama tabi dr lar ne derse onu yapiyoruz o yuzden rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Sırf hormon almayalım diye yapılıyorsa bende razıyım hormon almaya yeterki emeklerimiz bosa çıkmasın rabbim nasip etsin

Kızlar Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız şimdi geldim eve kanama durdu leke şeklinde geliyor daha erken kese göremedik o yüzden inşAllah benimledir
Amin canım korkuttun bizi ama sakın telaş yapma herkeste oluyor bu tür kanamalar dinlen yat sürekli İnşallah seni bırakmaz bebeğin Rabbim yardımcın olsun

Kızlar Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınız şimdi geldim eve kanama durdu leke şeklinde geliyor daha erken kese göremedik o yüzden inşAllah benimledir
Beta hcg baktılar mi cnm benim ilk kanamada hemen beta baktılar ordan anladılar düşmediğini bebeğin ve iğne vurdular mi

Bta hcg bakmadılar kızlar iğne de vermediler eve yolladılar şuan 5 haftalık hamileyim
İnşAllah bebiş seninledir içini ferah tut daha 2 hafta önce düşük yaptım düşük olunca kanama o kadar çok oluyor ki ve hiç durmuyor inş bebeğin duruyor kickanama durmuş cnm bol bol istirahat et

Back
X