- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
11 defa denedi bebeği olmadı mı?? Sorun neydi arkadaşınızın?Ben 2007 de 2 kez tedavi oldum. Arkadaşım 11 kez oldu (10 sene önce) sonuç yoktu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 defa denedi bebeği olmadı mı?? Sorun neydi arkadaşınızın?Ben 2007 de 2 kez tedavi oldum. Arkadaşım 11 kez oldu (10 sene önce) sonuç yoktu.
Arkadaşlar merhaba,
biraz özel bir sorum olucaktı.
Transfer sonrası ilişki yasağı ne zaman kalkıyor?
Doktoruna soran oldu mu acaba?
11 defa denedi bebeği olmadı mı?? Sorun neydi arkadaşınızın?
Maşallah allah hayırlı uzun ömürler versin..bende Anadolu yakasına yakınım fakat Şişli memorialın laboratuvarını daha iyi dedikleri için oraya gittimTam hatırlamıyorum ve evet 11 kez cem beyle denediler olmadı. Biz memorial da pozitifi görünce gittiler onlarda. 12.semra hanımla denediler ve kızları oldu.
Canim umarım sonun da melegine kavusmussundur. Ben de Cem beyle 2.tedavi surecindeyim.Ben 2007 de 2 kez tedavi oldum. Arkadaşım 11 kez oldu (10 sene önce) sonuç yoktu.
Şuan ne aşamadasınız..allah gönlünüzdekini nasip eder inşallah.sorun neydi sizdeki ?Canim umarım sonun da melegine kavusmussundur. Ben de Cem beyle 2.tedavi surecindeyim.
Canim umarım sonun da melegine kavusmussundur. Ben de Cem beyle 2.tedavi surecindeyim.
Şuan ne aşamadasınız..allah gönlünüzdekini nasip eder inşallah.sorun neydi sizdeki ?
Hayırlı sonuçlar olur inşallah .oğlunuz Semra hanım da mı olduSebepsiz infertilite. Oğlumdan sonra 2 kez denedik başka şehirlerde ve hastanelerde. Olmadı. 6.ve son kez semra hanım ve ekibine geldik. Genetik araştırmada embriyolar sağlam dönerlerse transfer olacak.
Amin canim Ilk muayenemi oldum Regli günümü bekliyorum yaklaşık 1 hafta sonra gideceğim. Eşim de morfoloji sorunu var. Ilk deneme de 4 yumurta toplandı 3 embrio oldgu fakat 5. Güne sadece 1 tanesi çıkabildi. Onun da kalitesi 2bb idi. Bu kez ne olacak hiç bilmiyorum dr eşime takviye bir ilaç verdi Rabbim inşallah bizlere de nasip eder.Şuan ne aşamadasınız..allah gönlünüzdekini nasip eder inşallah.sorun neydi sizdeki ?
Morfoloji kolay kolay değişebilen bi faktör değil diye biliyorum ama bazı istisnalar hariç.inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanır pozitif haberlerle gelirsinAmin canim Ilk muayenemi oldum Regli günümü bekliyorum yaklaşık 1 hafta sonra gideceğim. Eşim de morfoloji sorunu var. Ilk deneme de 4 yumurta toplandı 3 embrio oldgu fakat 5. Güne sadece 1 tanesi çıkabildi. Onun da kalitesi 2bb idi. Bu kez ne olacak hiç bilmiyorum dr eşime takviye bir ilaç verdi Rabbim inşallah bizlere de nasip eder.![]()
![]()
Hayırlı sonuçlar olur inşallah .oğlunuz Semra hanım da mı oldu
Benim oğlum var 3.deneme semra hanım ve ekibiyleydi. Allah herkese nasip etsin. Kardeş aşkıyla ölüyor deniyoruz bakalım.
Inşallah canim morfolojinin bir tedavisi yok malesef tekrar negatif almaktan korkuyorum açıkçası nasibimiz de varsa bizi bulur bir yerden sonra kısmet işi inşallah hepimizin kocayı dolarMorfoloji kolay kolay değişebilen bi faktör değil diye biliyorum ama bazı istisnalar hariç.inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanır pozitif haberlerle gelirsin
Amin canım inşallah.bizim de morfoloji 1,sizin kaçtı?Inşallah canim morfolojinin bir tedavisi yok malesef tekrar negatif almaktan korkuyorum açıkçası nasibimiz de varsa bizi bulur bir yerden sonra kısmet işi inşallah hepimizin kocayı dolar![]()
0 canimAmin canım inşallah.bizim de morfoloji 1,sizin kaçtı?
Sen hangi sürecdesin kaçıncı denemen canimAmin canım inşallah.bizim de morfoloji 1,sizin kaçtı?
0 olup, o kadar çok hamile kalan duydum ki yeter ki rabbim nasip etsin.. allah dilerse olur.inşallah vakti ve zamanı gelmiştir.benim de bu ikinci denemem olacak transfer için adetimi bekliyorum bir kaç gün içerisinde olurum..inşallah bu denememizde güzel haberler verebiliriz..0 canim
İlk tedavim başka merkezdeydi hiç dondurulmuşum kalmadı orda negatifti zaten..benim embriyoların geçen sene Nisa’n ayında donduruldu memorial da..sonra miyom ameliyatı histeroskobi derken neredeyse bir yılı buldu..inşallah allah sabrımızın mükafatını verir inşallah zamanı gelmiştirSen hangi sürecdesin kaçıncı denemen canim
Amin canim, inşallah bu son tedavimiz olur ve pozitifle sonuçlanır.İlk tedavim başka merkezdeydi hiç dondurulmuşum kalmadı orda negatifti zaten..benim embriyoların geçen sene Nisa’n ayında donduruldu memorial da..sonra miyom ameliyatı histeroskobi derken neredeyse bir yılı buldu..inşallah allah sabrımızın mükafatını verir inşallah zamanı gelmiştir
Morfolojinin 0 olması tamamen 0 olması anlamına gelmiyor, illaki sağlıklı hücreler olabiliyor onun içinde. Ve uygulanan IMSI yöntemiyle en güzeli bulunmaya çalışılıyor. Zaten birkaç tane sağlıklı hücre yeterli oluyor. O yüzden hiç ümitsiz olmayın. Allahın izniyle er ya da geç olacaktır inşallahInşallah canim morfolojinin bir tedavisi yok malesef tekrar negatif almaktan korkuyorum açıkçası nasibimiz de varsa bizi bulur bir yerden sonra kısmet işi inşallah hepimizin kocayı dolar![]()