Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tam hatırlamıyorum ve evet 11 kez cem beyle denediler olmadı. Biz memorial da pozitifi görünce gittiler onlarda. 12.semra hanımla denediler ve kızları oldu.
Maşallah allah hayırlı uzun ömürler versin..bende Anadolu yakasına yakınım fakat Şişli memorialın laboratuvarını daha iyi dedikleri için oraya gittim

Şuan ne aşamadasınız..allah gönlünüzdekini nasip eder inşallah.sorun neydi sizdeki ?

Sebepsiz infertilite. Oğlumdan sonra 2 kez denedik başka şehirlerde ve hastanelerde. Olmadı. 6.ve son kez semra hanım ve ekibine geldik. Genetik araştırmada embriyolar sağlam dönerlerse transfer olacak.

Sebepsiz infertilite. Oğlumdan sonra 2 kez denedik başka şehirlerde ve hastanelerde. Olmadı. 6.ve son kez semra hanım ve ekibine geldik. Genetik araştırmada embriyolar sağlam dönerlerse transfer olacak.
Hayırlı sonuçlar olur inşallah .oğlunuz Semra hanım da mı oldu

Şuan ne aşamadasınız..allah gönlünüzdekini nasip eder inşallah.sorun neydi sizdeki ?
Amin canim Ilk muayenemi oldum Regli günümü bekliyorum yaklaşık 1 hafta sonra gideceğim. Eşim de morfoloji sorunu var. Ilk deneme de 4 yumurta toplandı 3 embrio oldgu fakat 5. Güne sadece 1 tanesi çıkabildi. Onun da kalitesi 2bb idi. Bu kez ne olacak hiç bilmiyorum dr eşime takviye bir ilaç verdi Rabbim inşallah bizlere de nasip eder.:dua: :KK19:

Amin canim Ilk muayenemi oldum Regli günümü bekliyorum yaklaşık 1 hafta sonra gideceğim. Eşim de morfoloji sorunu var. Ilk deneme de 4 yumurta toplandı 3 embrio oldgu fakat 5. Güne sadece 1 tanesi çıkabildi. Onun da kalitesi 2bb idi. Bu kez ne olacak hiç bilmiyorum dr eşime takviye bir ilaç verdi Rabbim inşallah bizlere de nasip eder.:dua: :KK19:
Morfoloji kolay kolay değişebilen bi faktör değil diye biliyorum ama bazı istisnalar hariç.inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanır pozitif haberlerle gelirsin

Benim oğlum var 3.deneme semra hanım ve ekibiyleydi. Allah herkese nasip etsin. Kardeş aşkıyla ölüyor deniyoruz bakalım.
Morfoloji kolay kolay değişebilen bi faktör değil diye biliyorum ama bazı istisnalar hariç.inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanır pozitif haberlerle gelirsin
Inşallah canim morfolojinin bir tedavisi yok malesef tekrar negatif almaktan korkuyorum açıkçası nasibimiz de varsa bizi bulur bir yerden sonra kısmet işi inşallah hepimizin kocayı dolar :anne:

Inşallah canim morfolojinin bir tedavisi yok malesef tekrar negatif almaktan korkuyorum açıkçası nasibimiz de varsa bizi bulur bir yerden sonra kısmet işi inşallah hepimizin kocayı dolar :anne:
Amin canım inşallah.bizim de morfoloji 1,sizin kaçtı?

0 olup, o kadar çok hamile kalan duydum ki yeter ki rabbim nasip etsin.. allah dilerse olur.inşallah vakti ve zamanı gelmiştir.benim de bu ikinci denemem olacak transfer için adetimi bekliyorum bir kaç gün içerisinde olurum..inşallah bu denememizde güzel haberler verebiliriz..

Sen hangi sürecdesin kaçıncı denemen canim
İlk tedavim başka merkezdeydi hiç dondurulmuşum kalmadı orda negatifti zaten..benim embriyoların geçen sene Nisa’n ayında donduruldu memorial da..sonra miyom ameliyatı histeroskobi derken neredeyse bir yılı buldu..inşallah allah sabrımızın mükafatını verir inşallah zamanı gelmiştir

İlk tedavim başka merkezdeydi hiç dondurulmuşum kalmadı orda negatifti zaten..benim embriyoların geçen sene Nisa’n ayında donduruldu memorial da..sonra miyom ameliyatı histeroskobi derken neredeyse bir yılı buldu..inşallah allah sabrımızın mükafatını verir inşallah zamanı gelmiştir
Amin canim, inşallah bu son tedavimiz olur ve pozitifle sonuçlanır. :KK19:

Morfolojinin 0 olması tamamen 0 olması anlamına gelmiyor, illaki sağlıklı hücreler olabiliyor onun içinde. Ve uygulanan IMSI yöntemiyle en güzeli bulunmaya çalışılıyor. Zaten birkaç tane sağlıklı hücre yeterli oluyor. O yüzden hiç ümitsiz olmayın. Allahın izniyle er ya da geç olacaktır inşallah

Back
X