Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaDün bana destek mesajı atan arkadaşlarım haklıymış semra hoca çok ayrıntıli bilgilendirdi.Hastane seçiminde kesinlikle bir dakika tereddüt etmedim.Olur veya olmaz kesinlikle elinden gelenin en iyisini planlıyorlar.
bak ne güzel işte .. İnan çok sevindim, Allahım sonuna kadar böyle etsin .. :)Dün bana destek mesajı atan arkadaşlarım haklıymış semra hoca çok ayrıntıli bilgilendirdi.Hastane seçiminde kesinlikle bir dakika tereddüt etmedim.Olur veya olmaz kesinlikle elinden gelenin en iyisini planlıyorlar.
Şimdilik iki yumurta diye bakıyoruz biz benim yolum daha uzun eğer güzel embriyo oluşursa histeroskopi olacağım galiba hoca öyle dedi.Yaaçok şükür canım umarım güzel haberler almışsındır
![]()
Canım geç olsun ama mutlu sonu olsun seni evladına kavuştursun inşallahŞimdilik iki yumurta diye bakıyoruz biz benim yolum daha uzun eğer güzel embriyo oluşursa histeroskopi olacağım galiba hoca öyle dedi.
ngs yoluylaBu genetik testi ngs mi pgt yoluyla mı analiz yapıldı ?
Yaa muhteşem bir haber bu . Çok sevindim canım .Dün bana destek mesajı atan arkadaşlarım haklıymış semra hoca çok ayrıntıli bilgilendirdi.Hastane seçiminde kesinlikle bir dakika tereddüt etmedim.Olur veya olmaz kesinlikle elinden gelenin en iyisini planlıyorlar.
Semra hoca dosyaları görüşürken bazen kendi görmek istiyor ya da takip doktorları özellikle siz de görün diye talep ediyor. Son iki transferimi Semra hoca yapmıştı ama ben talep etmedim, Gönül hanım öncesindeki kayıplardan dolayı not alayım mümkünse semra hoca girsin transfere demişti.Dün bana destek mesajı atan arkadaşlarım haklıymış semra hoca çok ayrıntıli bilgilendirdi.Hastane seçiminde kesinlikle bir dakika tereddüt etmedim.Olur veya olmaz kesinlikle elinden gelenin en iyisini planlıyorlar.
Haydi bismillah rabbim elimizi boş dondurmesinDün bana destek mesajı atan arkadaşlarım haklıymış semra hoca çok ayrıntıli bilgilendirdi.Hastane seçiminde kesinlikle bir dakika tereddüt etmedim.Olur veya olmaz kesinlikle elinden gelenin en iyisini planlıyorlar.
Cook sevindim canim bu kadar olumlu donmeneDün bana destek mesajı atan arkadaşlarım haklıymış semra hoca çok ayrıntıli bilgilendirdi.Hastane seçiminde kesinlikle bir dakika tereddüt etmedim.Olur veya olmaz kesinlikle elinden gelenin en iyisini planlıyorlar.
Canim semra hoca yapiyor. Fiyati baska merkezlere gore uygun. Anestezi altinda yapiliyor hicbirsey hissetmiyorsun. Yumurta toplamadan daha kolay. Kisa suruyor. Odaya gecip anestezinin etkisi gecince biseyler yeyip cikiyorsun. Endiselenmeni gerektirecek bisey yok.Memorialda histeroskopi olan varmı daha önce bende kaygı bozukluğu var.Galiba işlem genel anesteziyle oluyormuş.Zor mu acaba korku sardı beni
Genel anestezi veriliyormuş ama sedasyon değil dimiCanim semra hoca yapiyor. Fiyati baska merkezlere gore uygun. Anestezi altinda yapiliyor hicbirsey hissetmiyorsun. Yumurta toplamadan daha kolay. Kisa suruyor. Odaya gecip anestezinin etkisi gecince biseyler yeyip cikiyorsun. Endiselenmeni gerektirecek bisey yok.
Hayir canim genel anestezi altinda yapiliyorGenel anestezi veriliyormuş ama sedasyon değil dimi
Hepsini istisnasiz Semra hoca mi yapiyor?Canim semra hoca yapiyor. Fiyati baska merkezlere gore uygun. Anestezi altinda yapiliyor hicbirsey hissetmiyorsun. Yumurta toplamadan daha kolay. Kisa suruyor. Odaya gecip anestezinin etkisi gecince biseyler yeyip cikiyorsun. Endiselenmeni gerektirecek bisey yok.
Baskasida yapiyormu onu bilemiyorum canim. Zaten kendi yapmayacaksa daha ehil olan bir hocayada yonlendirdigi oluyor. Beni bruksel tup bebekteki yucel hocaya yonlendirmisti ozel durumumdan dolayi.Hepsini istisnasiz Semra hoca mi yapiyor?
Anladim canim, cok tesskkurler. Yani bizim takip doktorlarimiz, Yucel bey, Umut bey gibi doktorlar degil de kendisi yapiyor bu islemi merkezde o zaman. Benim polip alinacak, o zaman kendisi yapacaktir buyuk ihtimal, sevindimBaskasida yapiyormu onu bilemiyorum canim. Zaten kendi yapmayacaksa daha ehil olan bir hocayada yonlendirdigi oluyor. Beni bruksel tup bebekteki yucel hocaya yonlendirmisti ozel durumumdan dolayi.
3 ay önce ben oldum canım umut hoca ile birlikte Semra hoca yaptı ve ameliyattan ilk defa hiçbişey hissetmedim daha önce farklı yerlerde bu ameliyatı oldum ve çok ağrı sızı çektim sonrası burada ameliyat oldum sonra bile dedim siz beni ameliyat ettiniz mi emin misiniz neden ben ağrı hissetmiyorumMemorialda histeroskopi olan varmı daha önce bende kaygı bozukluğu var.Galiba işlem genel anesteziyle oluyormuş.Zor mu acaba korku sardı beni