- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
İnşallahBenim transfer süreci başlıyor, inşallah tedavini, çok güzel geçer siz de en kısa zamanda başlarsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBenim transfer süreci başlıyor, inşallah tedavini, çok güzel geçer siz de en kısa zamanda başlarsınız![]()
2 yıl önce 1000 TL yakın gitmiştiHadi yaa o kadr çok mu zaten tedavi surecinde 5 bin tutmustu
Siz kullandiniz mi tahmini mi soylediniz
Sizinde mi opudan sonra 1 ay bekleyip transfer edilmisti2 yıl önce 1000 TL yakın gitmişti
Bnm 2.3 ay sonra oldu. Pko dan dolayı rahim dinlensin dediSizinde mi opudan sonra 1 ay bekleyip transfer edilmisti
Gercekten bitti diyosun tam bitmiyo yinr biseyler çıkıyo![]()
Ben pek dikkat etmedim, normalde şeker ve undan kaçarım diyordum ama Yücel bey yumurta kalitesi kısa dönem beslemeden etkilenmez demişti. Ben de canım ne istiyorsa yedim kendimi sıkmak istemedimTedaviye başlarken nasıl beslendiniz? Otelde kalıyoruz istediğim gbi yemek yok![]()
Canım ben yine senin başına bela olacağım@Fatma8189 canım kafaya taktıkca gecikiyor biliyosun , takma demicem deyince olmuyor onu da biliyorumSöktürücü içtiysen en fazla 3 gün içinde olursun içini ferah tut annesi
bebeğin sana kavuşacağı vakti bekliyor
![]()
Asitli içecekler hamburger tarzı fastfood dan uzak duruyorum ben ztn 3 aydır ama burada pek yiyebilck bişi bulamıyomBen pek dikkat etmedim, normalde şeker ve undan kaçarım diyordum ama Yücel bey yumurta kalitesi kısa dönem beslemeden etkilenmez demişti. Ben de canım ne istiyorsa yedim kendimi sıkmak istemedim
Estağfurullah canımCanım ben yine senin başına bela olacağımşimdi yumurta çatlatma iğnesini yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca yapıyoruz ya ondan kaç gün sonra transfer oluyor? Bu sabittir herhalde, değişen çatlatma iğnesinin yapılacağı gün değil mi?
Ben de hiç dikkat etmedim , sağlıklı beslenme alışkanlığım maalesef yokBen pek dikkat etmedim, normalde şeker ve undan kaçarım diyordum ama Yücel bey yumurta kalitesi kısa dönem beslemeden etkilenmez demişti. Ben de canım ne istiyorsa yedim kendimi sıkmak istemedim
Evet naturel olacak. İnşallah 21 günü geçmez, işten ona göre izin alacağımEstağfurullah canımçatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer oluyor canım evet o sabit değişmiyor
senin naturel mi olacak transferin?
Her ay gününde adet oluyorsan ve çok fazla yumurtan yoksa 21 günü geçmez canımEvet naturel olacak. İnşallah 21 günü geçmez, işten ona göre izin alacağım![]()
Hep gününde oluyorum, pco dediler ama ultrason öyle görünüyor hormonlar değil. Tam pcos sayılmıyor sanırım. İnşallah geçmez canım, çok teşekkür ederimHer ay gününde adet oluyorsan ve çok fazla yumurtan yoksa 21 günü geçmez canım![]()
Aynı durumdayızHep gününde oluyorum, pco dediler ama ultrason öyle görünüyor hormonlar değil. Tam pcos sayılmıyor sanırım. İnşallah geçmez canım, çok teşekkür ederim![]()
Bende salata çok severim yiyorum napim mecburBen de hiç dikkat etmedim , sağlıklı beslenme alışkanlığım maalesef yokbu topiğin kötü örneğiyyim diyordum hala da öyledir yüksek ihtimal
sadece asitli içecekler içmiyorum , bir de dışardan salata yemiyorum
![]()
Salata istediğin kadar yiyebilirsin zaten canım çiğ sebzeler çok iyi yıkanmalıymış toxoplazma sebebindenBende salata çok severim yiyorum napim mecbur![]()
Okmeydani Deniz eczanesinde biraz daha uygundu fiyatlar. Tam fiyati hatirlayamiyorum ama arayip sorabilrisinGonalf en uygun nerden aldınız kızlar