Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tedaviye başlarken nasıl beslendiniz? Otelde kalıyoruz istediğim gbi yemek yok😔
Ben pek dikkat etmedim, normalde şeker ve undan kaçarım diyordum ama Yücel bey yumurta kalitesi kısa dönem beslemeden etkilenmez demişti. Ben de canım ne istiyorsa yedim kendimi sıkmak istemedim

@Fatma8189 canım kafaya taktıkca gecikiyor biliyosun , takma demicem deyince olmuyor onu da biliyorum😬 Söktürücü içtiysen en fazla 3 gün içinde olursun içini ferah tut annesi 🌺bebeğin sana kavuşacağı vakti bekliyor 🤗
Canım ben yine senin başına bela olacağım 😂 şimdi yumurta çatlatma iğnesini yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca yapıyoruz ya ondan kaç gün sonra transfer oluyor? Bu sabittir herhalde, değişen çatlatma iğnesinin yapılacağı gün değil mi?

Ben pek dikkat etmedim, normalde şeker ve undan kaçarım diyordum ama Yücel bey yumurta kalitesi kısa dönem beslemeden etkilenmez demişti. Ben de canım ne istiyorsa yedim kendimi sıkmak istemedim
Asitli içecekler hamburger tarzı fastfood dan uzak duruyorum ben ztn 3 aydır ama burada pek yiyebilck bişi bulamıyom

Canım ben yine senin başına bela olacağım 😂 şimdi yumurta çatlatma iğnesini yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca yapıyoruz ya ondan kaç gün sonra transfer oluyor? Bu sabittir herhalde, değişen çatlatma iğnesinin yapılacağı gün değil mi?
Estağfurullah canım🤗 çatlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer oluyor canım evet o sabit değişmiyor 😁 senin naturel mi olacak transferin?

Ben de hiç dikkat etmedim , sağlıklı beslenme alışkanlığım maalesef yok 🤦 bu topiğin kötü örneğiyyim diyordum hala da öyledir yüksek ihtimal😁 sadece asitli içecekler içmiyorum , bir de dışardan salata yemiyorum 🤪

Hep gününde oluyorum, pco dediler ama ultrason öyle görünüyor hormonlar değil. Tam pcos sayılmıyor sanırım. İnşallah geçmez canım, çok teşekkür ederim 💕
Aynı durumdayız 😁 polikistik görüntü var ama sendrom yok dedi yücel bey. Ne zaman yumurtlayacağımız belli olmazmış 😬ki ben öyle oldum 😂

Back
X