Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne demek canim seni cok iyi anliyorum ve destek icin elimden geldigince yardimci olurum 🥰🥰 Ben de cok arastirdim pek ornegi yok dogrusu, birkac kisi ile iletisim kurmustum ama onlarda oran daha dusuktu kararinizi paylasirsiniz ben de merak ediyorum 🌼.
Facebook ta bı grup var yabancı dilim.yok ordanda elimden geldiğince anlayıp arastirmaya çalışıyorum hastaneden de dönmediler ben mi arasam murat hocayi

Facebook ta bı grup var yabancı dilim.yok ordanda elimden geldiğince anlayıp arastirmaya çalışıyorum hastaneden de dönmediler ben mi arasam murat hocayi
Sen de arayabilirsin canim bilgi veriyorlar, detaylica sor olur mu embriyo kaliteni hangi kromozomlarda sorun var, yasamla bagdasmayan hangi kromozomlar .. buna gore trasfer olabilir yada yeniden deneyin diyorlar zaten ☺️

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun ☺️ Şahsen pgtli embriyoya fetal dna istemeleri bana mantıksız geliyor çünkü pgt işleminde zaten kromozomlara bakılıyor ama pgtli embriyoya fetal dna yaptıran cok var hatta bir arkadaşıma Yücel hoca yine de fetal dna yaptırmalısın demişti, 2li 3li 4lü taramalarla uğraşmazsınız içinizde rahat olur yaptırırsanız 🌸 sağlıkla gelsin bebişlerimiz ve burda ki herkesin kucakları dolsun inşş🤍🙏🏻
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yücel hocaya ve semra hocaya sorduk gerek yok dediler. Güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim🧡🥰

Gonapeptyl çatlama iğnesi kullanan varmı. Daha önce lucrin yada ovitrelle oluyordu normalde bu değişik geldi
Ben catlatma ignesi olarak değilde 21 gün boyunca kullanıyorum uzun protokol tüp bebek yapılıyor bana seninde canını çok yakıyor mu ilaç

Murat beyi ara canim, yogun olduklari icin donmeleri gecikiyor, bugun ararlar diye beklersin aramazlar. Elin yureginde bekliyorsun, biliyorum ❤️ ara da icin rahatlasin.

Murat beyi ara canim, yogun olduklari icin donmeleri gecikiyor, bugun ararlar diye beklersin aramazlar. Elin yureginde bekliyorsun, biliyorum ❤️ ara da icin rahatlasin.
Canım konuştum murat beyle risk.alinip transfer edilebilir diyor mozaik yüzdesi biraz yüksek (%45-50) dedi sağlıklı emb tutma %70 ise mozaikte %50 dedi kalitelerini sormayı unuttum ama 4 . Ve 9 . Kromozomlardaymis hasar eğer tutarsa 14. Haftada aminosentes yapılması gerekiyor dedi

Canım konuştum murat beyle risk.alinip transfer edilebilir diyor mozaik yüzdesi biraz yüksek (%45-50) dedi sağlıklı emb tutma %70 ise mozaikte %50 dedi kalitelerini sormayı unuttum ama 4 . Ve 9 . Kromozomlardaymis hasar eğer tutarsa 14. Haftada aminosentes yapılması gerekiyor dedi
Gozun aydin canim, rahatlamissindir diye umuyorum 🙌 kararinizda ne tarafa daha yakinsiniz? Transfer etmek, etmemek?

Merhaba, aranızda taze transfer yaptıran var mı? Bugün embriyolarımızın 4. Günü embriyoloji 5. Gün muayene için çağırıyorlar dedi ama yarın hastaneye gitmem için bugünden haber eden yok 🤷🏼‍♀️ ne zaman muayeneye çağıracaklar anlamadım hemşirelere sordum henüz cevap yok

Merhaba, aranızda taze transfer yaptıran var mı? Bugün embriyolarımızın 4. Günü embriyoloji 5. Gün muayene için çağırıyorlar dedi ama yarın hastaneye gitmem için bugünden haber eden yok 🤷🏼‍♀️ ne zaman muayeneye çağıracaklar anlamadım hemşirelere sordum henüz cevap yok
Taze transfer yapmayacaklarsa cagirmazlar

Yapmayacaz diye de bilgi vermediler ama 🥶 zorla ulaştım birilerine sabahtan haber veriyoruz aynı gün gelip transfer oluyorsunuz dediler. Muayene, kan testi yokmuş 🤨 saçmalık 😣
Bu sefer bende kızdım geç saatte aradılar düzenli aramadilar biz peşinden koştuk .

Back
X