Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni Yücel Bey takip ediyor. En son 23 ocakta tedavi oldum. Biraz ara verdim. Haziran adetimle gelmeyi planlıyorum bakalım artıkKim takip ediyor seni doktorun kiminsallah olur senin bu tedavinde canim nekadar zor ben de biliyorum ama dalgaya vuruyorum artik bakarsin el ele halay cekeriz hastanede sevincten
bugun ben beklerken gebelik tahliline geldi bir bayan nasil kiskandim onu o an anlatamam
![]()
Evet canım aklımda epeyce soru işareti kalmıştı. Yuksek Riskli Gebelik Uzmanına gittim. 9 gündür iğne kullanıyorumPai önemli bir gen
Insallah bu son olur6 tedavinin hepsi memorial damı oldu ? Pgt ye gönderdini mi sağlıklı gelipte tutmadığı oldu mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın ☺
Merhaba sende pergoveris ve gonalmi kullanmistinEvet canım aklımda epeyce soru işareti kalmıştı. Yuksek Riskli Gebelik Uzmanına gittim. 9 gündür iğne kullanıyorum![]()
İnşallah canım benimAllah yardımcınız olsun en kısa zamanda hep birlikte güzel sonuçlar alalım . Sizi takip ediyor olacağım![]()
Aspirin verdi miEvet canım aklımda epeyce soru işareti kalmıştı. Yuksek Riskli Gebelik Uzmanına gittim. 9 gündür iğne kullanıyorum![]()
Kalp atışından sonra aspirine de başlayacağımAspirin verdi mi
Kan sulandırıcı olarak oksapar kullanıyorumMerhaba sende pergoveris ve gonalmi kullanmistin
Sağlıkla gelsinKalp atışından sonra aspirine de başlayacağım
Ins sağlıkla gelsinKalp atışından sonra aspirine de başlayacağım
CanımSağlıkla gelsinannesi her türlü düşünüyor maşallah
![]()
Ayni zamanda orda olucaz , bu sefer hersey farkli olabilir biraz enerjiBeni Yücel Bey takip ediyor. En son 23 ocakta tedavi oldum. Biraz ara verdim. Haziran adetimle gelmeyi planlıyorum bakalım artıkah ah iki tedavidir transfer aşamasına gelemedim yanarım yanarım ona yanarim. Neyse inşallah bizim içinde aaa hamilelik testine gelmiş ne şanslı desinler
![]()
Biz 20bini tamamladık, tedavi vakti geldi diyordukGeçmiş olsun öncelikle... Memorial de ezbere tedavi uygulanabileceğini hiç sanmıyorum , ama benden daha tecrübeliler bu konuda daha net cevaplar verebilecektiryani işlemler içine pgt ler histeroskopi ler teseler tesalar girince fiyatlar yükseliyor şahsım adına konuşursam bana maliyeti 40.000 tl yi buldu , 4 adet embriyo pgt yolladık 295 usd tanesi.. bir de tesa operasyonu oldu o da 5.000 kusur idi sanırım . İlaçlara geç cevap verdiğim için ilaç maliyetim de 5.000 geçti falan .. embriyo dondurması falan da var tabi..
Canım uygulanacak yöntemler aynı olmayabilirBiz 20bini tamamladık, tedavi vakti geldi diyordukbirkaç ay daha para biriktiricez anlaşılan
![]()
Senin enerji bana geçti valla maşallahin varAyni zamanda orda olucaz , bu sefer hersey farkli olabilir biraz enerji![]()