Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kim takip ediyor seni doktorun kim ☺️ insallah olur senin bu tedavinde canim nekadar zor ben de biliyorum ama dalgaya vuruyorum artik bakarsin el ele halay cekeriz hastanede sevincten 😂😂 bugun ben beklerken gebelik tahliline geldi bir bayan nasil kiskandim onu o an anlatamam 🙈
Beni Yücel Bey takip ediyor. En son 23 ocakta tedavi oldum. Biraz ara verdim. Haziran adetimle gelmeyi planlıyorum bakalım artık 🤲 ah ah iki tedavidir transfer aşamasına gelemedim yanarım yanarım ona yanarim. Neyse inşallah bizim içinde aaa hamilelik testine gelmiş ne şanslı desinler🧿🙏

Insallah bu son olur 🙏 6 tedavinin hepsi memorial damı oldu ? Pgt ye gönderdini mi sağlıklı gelipte tutmadığı oldu mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın ☺
🤣 Hemen cevaplıyorum. İzmirde 4 ü 1 iege üniversitesi diger 3 ü 2 tedavi uygulandi 3 transfer izmir Medical Park. Memorial hastanesine geldim. İki tedavi pgt var. İlk tedavide 1 embriyo pgt den olumsuz geldi. 2. Tedavide 3 Embriyom pgtden olumsuz geldi. Transfer yok 🤦🏼‍♀️ bakalim 7. Ne olacak 😔 haziranı dört gözle bekliyorum.

Beni Yücel Bey takip ediyor. En son 23 ocakta tedavi oldum. Biraz ara verdim. Haziran adetimle gelmeyi planlıyorum bakalım artık 🤲 ah ah iki tedavidir transfer aşamasına gelemedim yanarım yanarım ona yanarim. Neyse inşallah bizim içinde aaa hamilelik testine gelmiş ne şanslı desinler🧿🙏
Ayni zamanda orda olucaz , bu sefer hersey farkli olabilir biraz enerji 🥰🙏🙏

Geçmiş olsun öncelikle... Memorial de ezbere tedavi uygulanabileceğini hiç sanmıyorum , ama benden daha tecrübeliler bu konuda daha net cevaplar verebilecektir😁yani işlemler içine pgt ler histeroskopi ler teseler tesalar girince fiyatlar yükseliyor şahsım adına konuşursam bana maliyeti 40.000 tl yi buldu , 4 adet embriyo pgt yolladık 295 usd tanesi.. bir de tesa operasyonu oldu o da 5.000 kusur idi sanırım . İlaçlara geç cevap verdiğim için ilaç maliyetim de 5.000 geçti falan .. embriyo dondurması falan da var tabi..
Biz 20bini tamamladık, tedavi vakti geldi diyorduk 😂 birkaç ay daha para biriktiricez anlaşılan 🤭

Devletten rapor çıkarabilirseniz 9600 oldu biz o sekilde yaptık 3500 civarı da ilaçlara verdik. Nispeten biraz daha indi fiyat . Hayırlısı ile pozitifi görürsünüz inşallah 🤲

Back
X