Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tesekkur ederim bilgi için 🙏 bende bir ara görüştüğümde kadın faktörü daha önemli dediler..siz daha öncesinde tedaviye başladığınızda hiç takviye vs aldınız mı, takviyeler cok etkili diyen cok arkadaş var burada
Evet takviye daha önce baska hastanelerfe çok aldım. Ama Memorial takviyeye inanmıyor. Önermiyor ve sadece kilo alımına yarar diyor benimde hep öyle oldu. Bi ara kullancam dedim ama yücel bey önermedi bende sadece bir incir kürü yaptım. Yani şuan kullanmıyorum.

Amin ben de çok üzüldüm sizler adına ama tekrar tekrar deneyeceğiz yapılacak birşey yok hayırlısı 😔 sizlerin embriyolarinız pgt li miydi ?
Bana mi sordunuz anlayamadim ama
Aynen tekrar tekrar denemekten baska bi cagremiz yok malesef 😔herseyin hayirlısi
Benimki pgt liydi 5aa kalite dendi ilk sonradan dondurulup cozdurulunce daha kaliteli olmus dendi

Natural transfer mi sizinki
Oluyo bu ay yani bana doktorum hemen gelebilirisin adet olunca dedi ama ben ara vermek istedim
ben sizde anlayamadım canım 23 embriyom var demiştiniz hepsine pgt yapıldı tutmayan pgt li demiştiniz pgt den tamamen sağlıklı mı gelmişti kaç tane pgt ye yollamıştın

23 embriyo çok iyi bir rakam maşallah peki neden pgt yaptırdınız genetik bir sorun mu var
Evet iyi bi rakam insallah birinden biri tutunur 😊
Hayir genetik bi problemimiz yok
aslinda ben istemedim bosuna yapildigini dusunuyorum halla
sperm azligi bizim sorunumuz hatta yok denicek kadar az dediler
Doktorum israrla istedi erkek faktörü oldugu icin pgt ye de gonderelim dedi

Evet iyi bi rakam insallah birinden biri tutunur 😊
Hayir genetik bi problemimiz yok
aslinda ben istemedim bosuna yapildigini dusunuyorum halla
sperm azligi bizim sorunumuz hatta yok denicek kadar az dediler
Doktorum israrla istedi erkek faktörü oldugu icin pgt ye de gonderelim dedi
anladım canım inşallah biri tutunacaktır tabi ki merak etme şanslısın :) kaç tane yumurtan toplandı canım senin yoksa havuz yöntemi ile falan mı bu kadar oldu embriyon ? böyle pgt li embriyo tutmayınca çok üzülüyorum

anladım canım inşallah biri tutunacaktır tabi ki merak etme şanslısın :) kaç tane yumurtan toplandı canım senin yoksa havuz yöntemi ile falan mı bu kadar oldu embriyon ? böyle pgt li embriyo tutmayınca çok üzülüyorum
Bende çok üzülüyorum bu kadar emek acı boşa gidiyo ama herseyin hayirlisi demek ki daha zamanı varmıs :)
35 yumurta toplandi havuz yontemiyle degil normal
32 olgun cikti 27 dollendi geriye 24 kaldi 1 transfer oldu

B BBUSRA4192 P Papatya_14 bizede pgt yaptırın demişlerdi biz yaptırmadık. İçimde sanki onu yaptırdığımda kötü bişi olacak hissiyatı vardı. Normal olsaydı bu embriyolar pgt mi olacaktı ben biraz buna inanıyorum.
Yani aslinda bende oyle dusundum normal olsa pgt mi olcakti diye
Ama doktor 2 3 defa yaptialim yaptirmak gerekli deyince eger tutmazsa geri kendimizi suclamayalim diye yaptirmak istedik
Ve bence hicte gerek yoktu cunku genetik bi prblem yok zaten ama o piskolojiyle 2 tane gonderdik

B BBUSRA4192 P Papatya_14 bizede pgt yaptırın demişlerdi biz yaptırmadık. İçimde sanki onu yaptırdığımda kötü bişi olacak hissiyatı vardı. Normal olsaydı bu embriyolar pgt mi olacaktı ben biraz buna inanıyorum.
ya inan o kadar karışık ki canım aslında bu olay sağlıklı gelip tutmayanda oluyor tutmayınca açıklayamıyorlar da sadece pgt l tutma oranı daha yüksek diyorlar ama eminde olamıyoruz biz mecbur yaptırıyoruz eşimde translakasyon var diye

Back
X