Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarı saçlı mısın ? Sedyede asansöre konulan bi bayan vardı hemşire de , “olur o kadar , ağrırı normaldir” diyodu ..Çok teşekkür ederim kuzucum. İşlemim tamamlandı ama çok fena ağrım vardı. Öldüm öldüm dirildim. Opu öncesi de vardı ama en azından hareket edebiliyordum. Opu sonrası kımıldayamadım. İki parol serum ve diklorınla ancak şimdi biraz kendime gelebildim. Hala ağrım var ama idare edilir düzeyde. Umarım değer bu ağrılara![]()
Neden korkuyosun canım sonuçtan mı ?Kizlar bole bazen aniden korkuorum bi sorun olur mu![]()
EvetSarı saçlı mısın ? Sedyede asansöre konulan bi bayan vardı hemşire de , “olur o kadar , ağrırı normaldir” diyodu ..
bayan da “ağrım var fena “diyodu ..
o senmiydin yoksa
Öğle sularıydı
Herhalde saat 12.15 gibi işleme alındım. 13.00 gibi çıkmışımdır. Çıktığım ve odaya alındığım kısmı pek hatırlamıyorumSarı saçlı mısın ? Sedyede asansöre konulan bi bayan vardı hemşire de , “olur o kadar , ağrırı normaldir” diyodu ..
bayan da “ağrım var fena “diyodu ..
o senmiydin yoksa
Öğle sularıydı
Sonuctan zaten korkuyorumdaNeden korkuyosun canım sonuçtan mı ?
Cok dua ediyorumm Allah tum isteyenenin kucagini bos birakmasin swnin transferini kim yapmistiYok canım nolcak dinleme kendini çok fazla düşünmemeye çalış nasibimizde ne varsa onu göreceğiz , ben de vakit geçirmeye düşünmemeye çalışıyorum çok zor ama sonuçtan çok korkuyorum
Üroloji bölümünden Prof. Mehmet Murad Başar ‘ın normal muayenesi 790₺ . Fakat Tüp Bebek konsültasyon hastasıysanız yani üroloji polikliniği de görmeli deniyorsa muayene fiyatı 300₺ .Canım hayırlı olsun rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun inşallah herşey sorunsuz ilerlesin tek seferde kucağın dolsun
Fiyatları bizimlede paylaşırmısın bende bayramdan sonra ön görüşmeye gidicem inşallah![]()
Evet aynen öyle çünkü eşim saat 13:15 gibi teli çaldı , test veriyordu ve muhtemelen o sendin ve sedyeyle asansöre götürüldün .Herhalde saat 12.15 gibi işleme alındım. 13.00 gibi çıkmışımdır. Çıktığım ve odaya alındığım kısmı pek hatırlamıyorum![]()
Evet canim az kaldi artik adim adim :))Amin canım inşallah . Gönül hoca yaptı inşallah bize de uğurlu gelir yücel hocaydı dimi
Yok canım o zaman ben değilim. Başka biriyle aynı anda opu ya alındık. O sanırım. Renkli gözlü bir kadındı. Eşim sarı bir tişört giyinmişti.Evet aynen öyle çünkü eşim saat 13:15 gibi teli çaldı , test veriyordu ve muhtemelen o sendin ve sedyeyle asansöre götürüldün .
keza emin değilim ama siyah tişörtlü eşindi sanırım
Bende de o var ama yilmicaz Allahin izniyle anne olacagiz bizdeee inanCanım bilmiyorum ya hiç umudum yok o kadar olumsuzluğa alışmışım ki her seferinde yıkılıp yeniden kalkıyorum sanki yine olumsuz olcak gibi
Kızlar lütfen olumlu düşünün evrene evlatlarınıza güzel Mesajlar iletin olumsuzluk yok onlar bizim mucizelerimiz ha bugün ha yarın, bir arkadaşım 5 kere denedi hepsinde olumsuz 6 ıncı denemesinde ben hazırım kuzularımı bekliyorum diye diye kendini motive etti keyfini çıkardı her anının şimdi ikiz bebekleri var ben size güveniyorumCanım bilmiyorum ya hiç umudum yok o kadar olumsuzluğa alışmışım ki her seferinde yıkılıp yeniden kalkıyorum sanki yine olumsuz olcak gibi
Ağzın bal yesinnnnnnnKızlar lütfen olumlu düşünün evrene evlatlarınıza güzel Mesajlar iletin olumsuzluk yok onlar bizim mucizelerimiz ha bugün ha yarın, bir arkadaşım 5 kere denedi hepsinde olumsuz 6 ıncı denemesinde ben hazırım kuzularımı bekliyorum diye diye kendini motive etti keyfini çıkardı her anının şimdi ikiz bebekleri var ben size güveniyorum
Oo süper haber canımmm tertemiz mis gibi sonuçlar gelsinCanım kızlar,
Benim bugün 5. Gün idi. 5 embiyo takibim vardi. Son durum 4 tane embriyo takibi olmuş. 2 tanesi günüyle uyumlu ve biyopsi için uygun dendi pgt' ye gitti. Diğer ikisi için %60-70 oranında 1 veya 2 si biyopsiye uygun olur dendi yarın öğlene kadar bilgi verecekler onlarla ilgili. Hastane kalabalık 96 ' lik kitler dolsun çalış bakalım testlercivciv çıkacak kuş çıkacak
![]()