- 6 Aralık 2019
- 69
- 63
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyooo! Oldum oluyorum derken nihayet söküldüS Saylove canım ne durumdasın? Adet oldun mu ? Ben gittim bugün doktora ilaçsız olacakmış transfer benim de senin gibi . Sadece yumurtaları ölçtü o kadar . Başka hiçbir şey istemedi muayene 5 dk falan sürdü . Boşuna döndüm istanbula.1 hafta sonra tekrar çağırdı . Ben de geri dönüyorum çanakkaleye . Seni merak ettim ne durumdasın diye .
Gecmis olsun canim, cikmissindir bileKızlar dua edin nolur ..
İşleme alınıyorum şimdi ..
Rabbim en hayırlısını gönlümüze nasip etsin inş ..
Hadi bana iyi OPU’lar![]()
Kusura bakma canim, sorunu fark etmemisim. Simdilik cinsiyet kesin degil. Bi ara fetal dna testi yaptirmayi dusunduk, yaptirsak kesin olarak cikacakti ama Yucel hoca hic gerek yok dedi testeİnşallah öyle olmuştur canim diger arkadaşlardan da dogum kontrol hapı kullanan olduysa paylaşirsa çok sevinirimsizin cinsiyet belli oldu mu bu arada
Canım çok geçmiş olsunKızlar dua edin nolur ..
Ayy Hadi bakalım başladı bizim koşuşturmaHeyooo! Oldum oluyorum derken nihayet söküldüyarın hastaneyi arayacağım.
30 günde olmuş oldu bakalım
![]()
Ayy nasıl geçti inşallah çok güzel haberlerle gelirsinKızlar dua edin nolur ..
CanımHeyooo! Oldum oluyorum derken nihayet söküldüyarın hastaneyi arayacağım.
30 günde olmuş oldu bakalım
![]()
Aynen canım hemşire hattını aradım.Ayy Hadi bakalım başladı bizim koşuşturmabakalım senden ne isteyecekler .ilk günü bugün kabul edip yarın doktora git derler sanırım.
Sizler artık tecrubelisiniz bizlere destek olursunuzCanımsayılı günler kaldı vuslata
![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanlaKızlar dua edin nolur ..
Her zaman canım benimSizler artık tecrubelisiniz bizlere destek olursunuzçok sağol canım benim
![]()
Benimde natural transfer . Ben de dün başladım sonra ki randevu bir hafta sonraya verdildi . Ben de çanakkalede yazlıktan gittim . Sabah gittim akşam döndüm bir hafta sonra gel dediği için bakalım haftaya salı tekrar çağırdı ilaç vermedi sadece folik asit iç dedi ilaçlar daha sonraymış.Slm kızlar bu ay sonu Eylül başı gibi transfer sürecine başlayacağım Semra hanım natural transfer olacak dedi Antalya’dan İstanbul’a geliyorum süreç nasıl oluyor yumurta toplamaya kadar çok gel git yaptım Buda öylemi olur merak ediyorum
Merhaba canım hayırlısı olsunSlm kızlar bu ay sonu Eylül başı gibi transfer sürecine başlayacağım Semra hanım natural transfer olacak dedi Antalya’dan İstanbul’a geliyorum süreç nasıl oluyor yumurta toplamaya kadar çok gel git yaptım Buda öylemi olur merak ediyorum
Canim naptinKızlar dua edin nolur ..
merhaba çatlatma iğnenizi yumurtanız kaç mm ken ve rahim kalınlığı ne kadarken vuruldunuz acaba öğrenebilir miyim birde lh ve e2 bakılıyor onlar kaçtı bende hergün kan veriyorum ve muayene oluyorumMerhabalar kızlar
Dondurulmuş embriyo transferim olacak benimde doğal skilus, doktorum Gönül hanım 3. Denememiz salı günü transfer günüm çatlatma iğnemi bu akşam vurdum dualarınızda banada yer verin![]()