Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu canım varmı anlayan
Benim pai heterozigottu. Bana da gerek yok dediler. Ben kullanmadım, çok şükür 20. haftayı bitiriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama içim içimi yedi 12 hafta boyunca 😂 ben zekai tahirde de danismistim perinatolojiye onlar da pai önemli değil demişti. Tabi sen yine danış, içine sineni yap.

Siz çok iyi yapmışsınız ben merkezi dinleyerek gercrkten cok kotu seyler yaşadım sonraki transferlerimde vitaminleri ve kan sulandiricilari sadece perinatologa ayarlatmistim ve kabil ettirdim merkeze birde 2.transferimfe dogal sıklus diye tutturmuşlardi transferin 5.gunu regl oldum en son canıma tak etti zorla Yücel beye progestan yazdırmistim 3.transferde yani simdi düşünüyorum bu kadar beni hirpaladiklari kader mi ihmalkarlik mi he merkezi mi kötülüyorum diye sorguluyorum kendimi başka yere de gitmek gelmiyor içimden cinku her yer aynı en azından burda cok para ön planda olmuyor o yüzden yine burxa kalacağız
Merkez olarak gerçekten iyi fakat . Birkaç inatlaşma durumunu ben de duymuştum. İhmalkârlık oluyor. Fakat yine diğer merkezlere oranla en iyisi. Aynen buradan devam

Benim pai heterozigottu. Bana da gerek yok dediler. Ben kullanmadım, çok şükür 20. haftayı bitiriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama içim içimi yedi 12 hafta boyunca 😂 ben zekai tahirde de danismistim perinatolojiye onlar da pai önemli değil demişti. Tabi sen yine danış, içine sineni yap.
Aynı mı gidiyoruz seninle 🥰🥰

Allah en kısa sürede nasip etsin, tüp bebek mi önerdiler size? Dış gebelik olmuş ya benim hiç gebelik öyküm yoktu. Kız mecbur tüp bebek yaptırdık.
Benim tup bebek sonucunda dış gebelik olustu. Haziran ayında memorial da ilk tup bebek denememizi yaptık ve sonuç dış gebelik oldu.

Merhaba arkadaşlar. Trombofili testi yaptırıp sonucunda kan sulandirici kullananlar ailenizde kalple ilgili rahatsızliklar var mı o yüzden mi sizde de çıktı. Kolesterol yuksekliginiz var mı? Benim baba tarafım kalp hastası ve bende kronik kolestrol yüksekligi var 17 yaşımdan beri kolesterol ilacı kullanıyorum. Bebek deneme sürecinde kolesterol ilacını bıraktım. Psikolojik midir bilmiyorum tup bebek tedavisinden sonra sol bacagim kolum boyun damarlarimda sizi hissediyorum. Daha önceleri de zaman zaman olurdu. Hiç kan sulandirici kullanmadim. Zaten diş gebelik olustu. Ben trombofili testi yaptırdım. Sonucunu ekliyim.
1629622873617-1249445725.webp

Merhaba arkadaşlar. Trombofili testi yaptırıp sonucunda kan sulandirici kullananlar ailenizde kalple ilgili rahatsızliklar var mı o yüzden mi sizde de çıktı. Kolesterol yuksekliginiz var mı? Benim baba tarafım kalp hastası ve bende kronik kolestrol yüksekligi var 17 yaşımdan beri kolesterol ilacı kullanıyorum. Bebek deneme sürecinde kolesterol ilacını bıraktım. Psikolojik midir bilmiyorum tup bebek tedavisinden sonra sol bacagim kolum boyun damarlarimda sizi hissediyorum. Daha önceleri de zaman zaman olurdu. Hiç kan sulandirici kullanmadim. Zaten diş gebelik olustu. Ben trombofili testi yaptırdım. Sonucunu ekliyim.Eki Görüntüle 2904709
Canım yanlış bilmiyorsam kan pıhtılaşması dış gebeliğe neden olmuyor o embriyonun kendine yer bulamaması ile ilgili canım

Merhaba arkadaşlar. Trombofili testi yaptırıp sonucunda kan sulandirici kullananlar ailenizde kalple ilgili rahatsızliklar var mı o yüzden mi sizde de çıktı. Kolesterol yuksekliginiz var mı? Benim baba tarafım kalp hastası ve bende kronik kolestrol yüksekligi var 17 yaşımdan beri kolesterol ilacı kullanıyorum. Bebek deneme sürecinde kolesterol ilacını bıraktım. Psikolojik midir bilmiyorum tup bebek tedavisinden sonra sol bacagim kolum boyun damarlarimda sizi hissediyorum. Daha önceleri de zaman zaman olurdu. Hiç kan sulandirici kullanmadim. Zaten diş gebelik olustu. Ben trombofili testi yaptırdım. Sonucunu ekliyim.Eki Görüntüle 2904709
Benim baba tarafımda da komple kalp rahatsızlığı var ve benim iki genimde pıhtılaşma var. Sizin de geninizde pıhtılaşma var. Fakat dış gebelik tamamen farklı. Pıhtılaşma ile ilgili değil.

Ben transferin 7. gunu baslamistim
Canım benim de pai homozigot hatta bir bebeğimizi preaklempsi ve help sendromu nedeniyle kaybettik. Ama memorial yine de gerek yok diyor 🤦🏻‍♀️ Sadece aspirin dediler. Bu ay transfer olacak gibiyim olmaya da bilir Önden giden bir yumurta Var. Sence ben ne zaman perinatoloğa gitmeliyim

S Saylove canım memorial pazartesiye tekrar bakılması gerekiyor dedi. Sanırım bu ay olmayacak benim ya. Artık hayırlısı ne diyeyim
Ya aslında benim demek istediğim canım benim 15 mm iken pazara kontrol dedi hemşire hattına dedim ilk baktiramam diye baktirsan iyi olurdu gibi konuştu enazindan kan ver dedi. Yücel beye yazdım oda sıkı takip için ben oki gün sonrası için pazar demiştik pazarteside baktirabilirsin dedi. Süreci aksatır mı kritik bir sey olur mu dedim. Yapacak bir sey yok gibisine pazar baktiramiyorsan pazartesi baktirabilirsin dedi. Aslında kritik olur demedi ama bilemiyorum bende beklemedeyim🤪

Canım benim de pai homozigot hatta bir bebeğimizi preaklempsi ve help sendromu nedeniyle kaybettik. Ama memorial yine de gerek yok diyor 🤦🏻‍♀️ Sadece aspirin dediler. Bu ay transfer olacak gibiyim olmaya da bilir Önden giden bir yumurta Var. Sence ben ne zaman perinatoloğa gitmeliyim
Gecmis olsun ve bir daha yasanmasin insallah 🙏 Transferden hemen sonra gitmek yeterli olur bizim gibi pai ve mthfr mutasyonlari icin, transferin ikinci haftasi igneye baslatirlar genelde. Hatta bazi doktoar keseyi gordukten sonra da baslatabiliyor. O yuzden transferden once gitmeye gerek yok 🌻 İnsallah hayirlisi olsun bu sefer bebegine kavus 💕

Back
X