Benim pai heterozigottu. Bana da gerek yok dediler. Ben kullanmadım, çok şükür 20. haftayı bitiriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama içim içimi yedi 12 hafta boyuncaBu canım varmı anlayan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim pai heterozigottu. Bana da gerek yok dediler. Ben kullanmadım, çok şükür 20. haftayı bitiriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama içim içimi yedi 12 hafta boyuncaBu canım varmı anlayan
Merkez olarak gerçekten iyi fakat . Birkaç inatlaşma durumunu ben de duymuştum. İhmalkârlık oluyor. Fakat yine diğer merkezlere oranla en iyisi. Aynen buradan devamSiz çok iyi yapmışsınız ben merkezi dinleyerek gercrkten cok kotu seyler yaşadım sonraki transferlerimde vitaminleri ve kan sulandiricilari sadece perinatologa ayarlatmistim ve kabil ettirdim merkeze birde 2.transferimfe dogal sıklus diye tutturmuşlardi transferin 5.gunu regl oldum en son canıma tak etti zorla Yücel beye progestan yazdırmistim 3.transferde yani simdi düşünüyorum bu kadar beni hirpaladiklari kader mi ihmalkarlik mi he merkezi mi kötülüyorum diye sorguluyorum kendimi başka yere de gitmek gelmiyor içimden cinku her yer aynı en azından burda cok para ön planda olmuyor o yüzden yine burxa kalacağız
Aynı mı gidiyoruz seninleBenim pai heterozigottu. Bana da gerek yok dediler. Ben kullanmadım, çok şükür 20. haftayı bitiriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama içim içimi yedi 12 hafta boyuncaben zekai tahirde de danismistim perinatolojiye onlar da pai önemli değil demişti. Tabi sen yine danış, içine sineni yap.
Allah en kısa sürede nasip etsin, tüp bebek mi önerdiler size? Dış gebelik olmuş ya benim hiç gebelik öyküm yoktu. Kız mecbur tüp bebek yaptırdık.İnsallah hayirlısıyla sağlıkla biz de evlat sahibi oluruz. Ben ameliyat oldum 10 sene oldu haziran da denedik dış gebelik olustu.
Ya evet transferde beş gün vardı aramızdaAynı mı gidiyoruz seninle![]()
Evet. Allah nasip ederse oğlum olacakYa evet transferde beş gün vardı aramızdacinsiyet belli oldu mu senin?
Maşallah, sağlıkla kucağına alEvet. Allah nasip ederse oğlum olacak![]()
Amin canımMaşallah, sağlıkla kucağına albenim de kız teyzesi
![]()
Benim tup bebek sonucunda dış gebelik olustu. Haziran ayında memorial da ilk tup bebek denememizi yaptık ve sonuç dış gebelik oldu.Allah en kısa sürede nasip etsin, tüp bebek mi önerdiler size? Dış gebelik olmuş ya benim hiç gebelik öyküm yoktu. Kız mecbur tüp bebek yaptırdık.
Canım yanlış bilmiyorsam kan pıhtılaşması dış gebeliğe neden olmuyor o embriyonun kendine yer bulamaması ile ilgili canımMerhaba arkadaşlar. Trombofili testi yaptırıp sonucunda kan sulandirici kullananlar ailenizde kalple ilgili rahatsızliklar var mı o yüzden mi sizde de çıktı. Kolesterol yuksekliginiz var mı? Benim baba tarafım kalp hastası ve bende kronik kolestrol yüksekligi var 17 yaşımdan beri kolesterol ilacı kullanıyorum. Bebek deneme sürecinde kolesterol ilacını bıraktım. Psikolojik midir bilmiyorum tup bebek tedavisinden sonra sol bacagim kolum boyun damarlarimda sizi hissediyorum. Daha önceleri de zaman zaman olurdu. Hiç kan sulandirici kullanmadim. Zaten diş gebelik olustu. Ben trombofili testi yaptırdım. Sonucunu ekliyim.Eki Görüntüle 2904709
Benim baba tarafımda da komple kalp rahatsızlığı var ve benim iki genimde pıhtılaşma var. Sizin de geninizde pıhtılaşma var. Fakat dış gebelik tamamen farklı. Pıhtılaşma ile ilgili değil.Merhaba arkadaşlar. Trombofili testi yaptırıp sonucunda kan sulandirici kullananlar ailenizde kalple ilgili rahatsızliklar var mı o yüzden mi sizde de çıktı. Kolesterol yuksekliginiz var mı? Benim baba tarafım kalp hastası ve bende kronik kolestrol yüksekligi var 17 yaşımdan beri kolesterol ilacı kullanıyorum. Bebek deneme sürecinde kolesterol ilacını bıraktım. Psikolojik midir bilmiyorum tup bebek tedavisinden sonra sol bacagim kolum boyun damarlarimda sizi hissediyorum. Daha önceleri de zaman zaman olurdu. Hiç kan sulandirici kullanmadim. Zaten diş gebelik olustu. Ben trombofili testi yaptırdım. Sonucunu ekliyim.Eki Görüntüle 2904709
Doktorum bir kaç defa değişti benim. Soner bey umut bey gönül hoca. Ama bir kaç defa gönül hoca gördü.Doktorun kimdi senin?
Canım benim de pai homozigot hatta bir bebeğimizi preaklempsi ve help sendromu nedeniyle kaybettik. Ama memorial yine de gerek yok diyorBen transferin 7. gunu baslamistim
Hayırlısı olsun inşallah canımUzun bir süre düşünmüyorum cnm biraz cekincelerim var :)
Ya aslında benim demek istediğim canım benim 15 mm iken pazara kontrol dedi hemşire hattına dedim ilk baktiramam diye baktirsan iyi olurdu gibi konuştu enazindan kan ver dedi. Yücel beye yazdım oda sıkı takip için ben oki gün sonrası için pazar demiştik pazarteside baktirabilirsin dedi. Süreci aksatır mı kritik bir sey olur mu dedim. Yapacak bir sey yok gibisine pazar baktiramiyorsan pazartesi baktirabilirsin dedi. Aslında kritik olur demedi ama bilemiyorum bende beklemedeyim
Gecmis olsun ve bir daha yasanmasin insallahCanım benim de pai homozigot hatta bir bebeğimizi preaklempsi ve help sendromu nedeniyle kaybettik. Ama memorial yine de gerek yok diyorSadece aspirin dediler. Bu ay transfer olacak gibiyim olmaya da bilir Önden giden bir yumurta Var. Sence ben ne zaman perinatoloğa gitmeliyim