Çalışıyor canımMerhaba arkadaslar yücel bey hala orada calisiyor mu biliyor musunuz bende tekrar tedaviye baslayacagim nasip olursa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyor canımMerhaba arkadaslar yücel bey hala orada calisiyor mu biliyor musunuz bende tekrar tedaviye baslayacagim nasip olursa
Evet evet çalışıyor. Benim takibim onda. hayırlısı olsun şimdidenMerhaba arkadaslar yücel bey hala orada calisiyor mu biliyor musunuz bende tekrar tedaviye baslayacagim nasip olursa
Yok ben de pek bağlantı kurmadim zaten onu yazma sebebim sorsanız sonuç ne oldu diye o yüzden yazdımCanım yanlış bilmiyorsam kan pıhtılaşması dış gebeliğe neden olmuyor o embriyonun kendine yer bulamaması ile ilgili canım
Sonuç ne oldu diye sorarsanız diye dış gebelik olduğunu yazdım peki hamilelik öncesi bu rahatsizlar ile ilgili ilaç kullanıyor muydunuz şikayetleriniz var miydiBenim baba tarafımda da komple kalp rahatsızlığı var ve benim iki genimde pıhtılaşma var. Sizin de geninizde pıhtılaşma var. Fakat dış gebelik tamamen farklı. Pıhtılaşma ile ilgili değil.
Hayır ilaç kullanmadım . İlk düşüğümden sonra öğrendim çünkü. 2. gebelikle beraber iğne ve coraspin kullanmaya başladım .Sonuç ne oldu diye sorarsanız diye dış gebelik olduğunu yazdım peki hamilelik öncesi bu rahatsizlar ile ilgili ilaç kullanıyor muydunuz şikayetleriniz var miydi
Canımm çok sağol aminnn inşallah
Ay harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyımCanımm çok sağol aminnn inşallah. Akşam üstü 5 gibi transfer olacakmış . 15.30 gibi hastanede olacağım inşallah . Çok heyecanlıyım . Sen muayene oldun mu ? Sonuçlar nasıl ?
Çok iyi canımAy harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyımbenimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde
dualarım seninle
E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm
hadi inşallah güzel haberlerle gel canım hayırlı olsun :) :)Kızlarr bana dua eder misinizhastaneye geldim transfer için . Hakkımda hayırlısı inşallah sonu güzel olur , mutluluk olur
![]()
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gel darısı bizlere ve tüm bekleyenlere olsun inşallahKızlarr bana dua eder misinizhastaneye geldim transfer için . Hakkımda hayırlısı inşallah sonu güzel olur , mutluluk olur
![]()
Tüm dualar bugün senin için biran önce sağlıkla kavuşunKızlarr bana dua eder misinizhastaneye geldim transfer için . Hakkımda hayırlısı inşallah sonu güzel olur , mutluluk olur
![]()
Evet gerekli oluyor. Yücel Bey 2-3 gün perhizi yeterli buluyordu. Tekrar danışın günü ama muhakkak perhiz var o kesinCanım kızlar sizlere bişey danışaktım opudan önce eşlerimizin de belirli bir perhizde olması bekleniyor mu? Onlar da sperm örneği vereceği içinaklıma takıldı sizlere bi danışayım dedim
![]()
Canım bol şansKızlarr bana dua eder misinizhastaneye geldim transfer için . Hakkımda hayırlısı inşallah sonu güzel olur , mutluluk olur
![]()
Tamamdır çok teşekkür ederimEvet gerekli oluyor. Yücel Bey 2-3 gün perhizi yeterli buluyordu. Tekrar danışın günü ama muhakkak perhiz var o kesin![]()
Dualarım seninle inşallah sıkı sıkı tutunur annesine güzel haberlerini alırızKızlarr bana dua eder misinizhastaneye geldim transfer için . Hakkımda hayırlısı inşallah sonu güzel olur , mutluluk olur
![]()