Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim baba tarafımda da komple kalp rahatsızlığı var ve benim iki genimde pıhtılaşma var. Sizin de geninizde pıhtılaşma var. Fakat dış gebelik tamamen farklı. Pıhtılaşma ile ilgili değil.
Sonuç ne oldu diye sorarsanız diye dış gebelik olduğunu yazdım peki hamilelik öncesi bu rahatsizlar ile ilgili ilaç kullanıyor muydunuz şikayetleriniz var miydi

Sonuç ne oldu diye sorarsanız diye dış gebelik olduğunu yazdım peki hamilelik öncesi bu rahatsizlar ile ilgili ilaç kullanıyor muydunuz şikayetleriniz var miydi
Hayır ilaç kullanmadım . İlk düşüğümden sonra öğrendim çünkü. 2. gebelikle beraber iğne ve coraspin kullanmaya başladım .

Canımm çok sağol aminnn inşallah 🤲🤲🤲 . Akşam üstü 5 gibi transfer olacakmış . 15.30 gibi hastanede olacağım inşallah . Çok heyecanlıyım . Sen muayene oldun mu ? Sonuçlar nasıl ?
Ay harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyım 🥰🥰 benimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde🥰 dualarım seninle 🤲🤲🙏🤲

E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm

Ay harika maşallah canım benim kendim gibi şuan sana heyecanlıyım 🥰🥰 benimde değelrrim aşağıdaki gibi geldi. Yücel Bey' e iletim. Pazar transfer planlayacağız hayırlısı olsun dedi. Hemşirelerin aramasını bekliyorum evrak atarlar çatlatma iğnesi içinde bilgi verirler herhalde🥰 dualarım seninle 🤲🤲🙏🤲

E2 - 263,6
LH - 30,44
Progestron hormonu - 0,5
Rahim kalınlığı - 10,76
En büyük folikül - 18,43mm
Çok iyi canım 😍😍Bugün iğne olursun pazar transfer heyecan başlıyor❤️❤️❤️ Ayy beni de heyecan bastı 😍😍😍

Canım kızlar sizlere bişey danışaktım opudan önce eşlerimizin de belirli bir perhizde olması bekleniyor mu? Onlar da sperm örneği vereceği için😇aklıma takıldı sizlere bi danışayım dedim🙏🏼

Canım kızlar sizlere bişey danışaktım opudan önce eşlerimizin de belirli bir perhizde olması bekleniyor mu? Onlar da sperm örneği vereceği için😇aklıma takıldı sizlere bi danışayım dedim🙏🏼
Evet gerekli oluyor. Yücel Bey 2-3 gün perhizi yeterli buluyordu. Tekrar danışın günü ama muhakkak perhiz var o kesin👌

Back
X